www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rally Bohemia (MČR)

Peugeot 208 R2 v rukou Tomáše Pospíšilíka pojede Rally Bohemia

foto

9. července 2015 • 12:00

Mladá posádka týmu Peugeot Sport Česká republika Tomáš Pospíšilík – Lukáš Vyoral v tomto roce především získává znalosti českých tratí a sbírá poznatky o českých soutěžích, kdy většina z nich je pro tyto mladíky něčím novým. Junior Tomáš Pospíšilík po přestupu z autokrosu do rallye si postupně získává ostruhy i v automobilových soutěžích, kde ale žádným způsobem nejde přeskočit období učení se.

žádný příspěvek celý článek »

Bezpečnost prioritou Rally Bohemia

foto

9. července 2015 • 11:00

Diváci si na rychlostních zkouškách Rally Bohemia mohou vybrat z 23 diváckých míst. Motorsport může být nebezpečný, a proto je potřeba vždy bezpodmínečně poslouchat pokyny pořadatelů.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárové Adamy čeká na Bohemii náročná zkouška

foto

9. července 2015 • 10:00

Letos již po dvaačtyřicáté zamíří soutěžní posádky do Mladé Boleslavi, kde se ve dnech 10. - 12. července uskuteční Rally Bohemia. Tato soutěž bude započítávána do čtyř seriálů, vlastní klasifikaci bude mít v sobotní etapě v jejím průběhu i XTG Opel Adam Cup 2015. Na pět přihlášených dvojic s vozy Opel Adam Cup čeká sedm rychlostních zkoušek, tedy více než 85 ostrých kilometrů na tratích severovýchodně od Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen a Peták s Hájkem připraveni na Rally Bohemia

foto

9. července 2015 • 08:00

Rally Bohemia, která odstartuje slavnostním startem v pátek 10. července večer z náměstí v Mladé Boleslavi, bude pro Hájek Rally team něčím zcela mimořádným. Pro Ctirada Hájka bylo vždy FIA Mistrovství Evropy v rally historických automobilů výkladní skříní historického závodění.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia 2015 s rekordními čísly

foto

8. července 2015 • 23:00

Konečné startovní listiny všech částí letošní Rally Bohemia čítají celkem 212 posádek. Jde o rekordní číslo a největší počet účastníků v novodobé historii soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Dvě tovární posádky Škody na startu Rally Bohemia

foto

8. července 2015 • 10:30

Při Rally Bohemia v regionu kolem Mladé Boleslavi, kde má Škoda své sídlo, se s novým soutěžním speciálem představí hned dvě tovární posádky Škoda. Po třech vítězstvích ve třech startech v českém mistrovství v rally (MČR) chce tovární jezdec značky Škoda Jan Kopecký pokračovat se spolujezdcem Pavlem Dreslerem v úspěšné sérii. Druhou posádku značky Škoda tvoří mistři Evropy Esapekka Lappi/Janne Ferm.

žádný příspěvek celý článek »

Vydán oficiální program Rally Bohemia 2015

foto

7. července 2015 • 14:15

Na oficiálních internetových stránkách Rally Bohemia 2015 byl zveřejněn oficiální Program soutěže. Zde naleznete na jednom místě všechny podstatné informace k 42. ročníku Rally Bohemia i Rally Bohemia Historic.

žádný příspěvek celý článek »

CTM Trophy CZ 2015 letos do třetice v Mladé Boleslavi

foto

7. července 2015 • 13:00

Značkový pohár Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 míří po „zastávkách“ v Českém Krumlově a v Hustopečích ke svému třetímu klání do Mladé Boleslavi. Právě „město automobilů“ bude ve dnech 10. – 12. července 2015 centrem Rally Bohemia. Tento závod bude čtvrtým podnikem MČR a vozy značky Citroën zde určitě nebudou bez šancí na kvalitní výsledky absolutně nebo v rámci tříd 5 a 6.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop s Tománkem na Rally Poland jedenáctí

foto

7. července 2015 • 12:00

Průběh poslední etapy Rally Poland, sedmého podniku MS v rally, nepřinesl pro posádku Jipocar Czech National Teamu žádnou změnu v celkovém pořadí, a tak se z náročné a velice rychlé šotolinové soutěže vrací s jedenáctým místem a bohužel bez bodového přídělu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Bohemia

foto

7. července 2015 • 11:00

V těchto dnech byl konečně zveřejněn seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel na Rally Bohemia, která se uskuteční již koncem tohoto týdne. Kromě MČR je letošní ročník premiérově zařazen do mistrovství Evropy historických vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Legendy se chystají na Rally Bohemia

foto

7. července 2015 • 10:30

Pětačtyřicet posádek ze šesti zemí se představí při exhibiční Rally Bohemia Legend, která bude doprovázet letošní Rally Bohemia. Hlavním lákadlem bude účast finského závodníka Juho Hänninena, bývalého člena továrního týmu Škoda Motorsport, který ve škodováckých barvách získal titul mistra světa v kategorii SWRC, mistra Evropy a řadu dalších úspěchů.

žádný příspěvek celý článek »

Koho uvidíme na Rally Bohemia Historic?

foto

2. července 2015 • 20:00

Téměř padesátku posádek přilákala k účasti Rally Bohemia Historic, letos poprvé zařazená do FIA Mistrovství Evropy v rally historických automobilů. Do Mladé Boleslavi zavítají všechny průběžně vedoucí posádky Mistrovství Evropy ve všech čtyřech hlavních kategoriích: "Pedro" - Baldaccini, Marenzana - Beltrame, Myrsell – Junttila a Norrgard - Hämäläinen.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo se přihlásil na 42. Rally Bohemia?

foto

30. června 2015 • 18:05

Tovární tým Škoda Motorsport nasadí do letošní Rally Bohemia dva vozy s posádkami Jan Kopecký – Pavel Dresler a Esapekka Lappi – Janne Ferm. V seznamu přihlášených posádek nalezneme celkem 17 vozů špičkových specifikací R5, S2000 a WRC. V rámci Mistrovství České republiky a Regional Rally Cupu se do soutěže přihlásilo 123 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen na Rally Bohemia v Hájek Rally teamu

foto

15. června 2015 • 16:50

Finský závodník Juho Hänninen se po několikaleté pauze znovu ukáže početným fanouškům v České republice. Při Rally Bohemia si vyzkouší Opel Kadett C-GT/ E 16V.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen mezi legendami letošní Rally Bohemia

foto

13. června 2015 • 16:00

Ozdobou letošní Rally Bohemia Legend bude slavný finský závodník Juho Hänninen, bývalý člen továrního týmu Škoda Motorsport a mistr světa v kategorii SWRC. Na Rally Bohemia je již tradicí, že startovní pole hlavního závodu doprovází také divácky vděčná Rally Bohemia Legend.

žádný příspěvek celý článek »

toplist