www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MČR)

Pech se na Barumce snažil držet krok s továrním týmem

foto

1. září 2015 • 16:40

Jako obhájci loňského vítězství přijížděli do Zlína Václav Pech s Petrem Uhlem s EuroOil - invelt teamem. Zde se o uplynulém víkendu uskutečnil nejvýznamnější motoristický závod sezony, slavná Barum Czech Rally.

žádný příspěvek celý článek »

T&T na Barumce: Bez benzínu ani R5 neuspěje

foto

1. září 2015 • 16:00

Letošní Barum Czech Rally Zlín bohužel skončila pro domácí posádku Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát už na třetí rychlostní zkoušce, kde jí došel benzín. Nemohla tak navázat na zdejší úspěchy z předešlých tří let.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý na Barumce nesl prapor Mogulu vysoko

foto

1. září 2015 • 15:50

Barum Czech Rally ve Zlíně o tomto víkendu dokonale ukázala, proč je považována za nejnáročnější rally v České republice. Posádek, které nedokončily z důvodu technické závady či havárie, bylo enormní množství, a na záludnosti zdejších tratí si vylámalo zuby i hodně zahraničních hvězd motorsportu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Michela Riecherta

foto

1. září 2015 • 14:30

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, opět ukázala nádherný sport i spoustu soubojů domácích i zahraničních posádek. Na sluncem zalité rychlostní zkoušky se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka zve do registru dárců kostní dřeně už tento víkend

foto

28. srpna 2015 • 15:00

Poslední srpnový víkend patří již tradičně Barum Czech Rally Zlín, která se jede ve většině lokalit Zlínského kraje. Letos se k samotné rally přidává také charitativní projekt Jedu na dřeň!, který zve návštěvníky ke snadnému zápisu do registru dárců kostní dřeně. Registrační místa budou na náměstí Míru ve Zlíně a v servisní zóně v Otrokovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf chce využít výhody domácího prostředí

foto

28. srpna 2015 • 08:45

Na Subaru Duck Czech National Team čeká o víkendu těžký, dlouho očekávaný úkol. Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou startují na domácí Barum Czech Rally Zlín a touží svým výsledkem udělat důležitý krok k zisku mistrovského titulu v kategorii ERC2.

žádný příspěvek celý článek »

Itinerář si převzalo celkem 129 posádek, přijeli všichni favorité!

foto

27. srpna 2015 • 12:50

Pětačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín bude mít na startu všechny favority. V sekretariátu rally se přihlásilo během úterního dne a středečního dopoledne celkem 129 posádek z 24 států. Neschází nikdo z favoritů.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní rozestupy při Barum Czech Rally Zlín

foto

27. srpna 2015 • 12:45

Díky různým předpisům pro mistrovství Evropy (ERC) i mistrovství České republiky (MČR) bude skladba startovního pole letošní Barum Czech Rally Zlín trochu neobvyklá, což ostatně naznačil už seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Sepp Wiegand se vrací na Barum Czech Rally Zlín

foto

27. srpna 2015 • 12:40

Loňská sezona byla pro německého pilota Seppa Wieganda doslova snová. V barvách Škody Deutschland bojoval až do závěrečné soutěže o titul mistra Evropy, nakonec se musel sklonit před svým stájovým kolegou Esapekkou Lappim.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Pospíšilík se těší na domácí Barum Rally s Peugeotem

foto

27. srpna 2015 • 12:30

Barum Czech Rally se už o nadcházejícím víkendu stane nejvýznamnější sportovní událostí v České republice. Účastní se jí i posádka týmu Peugeot Sport Česká republika.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý vyráží v barvách MOGULu na Barumku

foto

27. srpna 2015 • 12:25

Jan Černý s Petrem Černohorským již netrpělivě očekávají start nejvýznamnější automobilové rally na území České republiky, kterou je Barum Czech Rally Zlín, soutěž zařazená do evropského šampionátu ERC a také do Mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech by rád obhájil své loňské vítězství na Barum Rally

foto

27. srpna 2015 • 12:20

Barum Czech Rally Zlín je považovaná za vrchol v sezoně automobilových soutěží v České republice a současně se jedná o jednu z nejvýznamnějších soutěží Mistrovství Evropy. V domácím šampionátu je bodový zisk z Barum Rally násoben koeficientem 1,5 a uspět zde je tedy nesmírně důležité.

žádný příspěvek celý článek »

Jarek a Marcin Szejovi před Barum Rally

foto

26. srpna 2015 • 15:15

Už jen několik dní nás dělí od startu 45. Barumky – pátého podniku MMČR a sedmého kola ERC. Závod se skládá z 15 kultovních speciálních zkoušek, které se pojedou během tří dnů. Vše tradičně započne večerní Super RZ v ulicích Zlína.

žádný příspěvek celý článek »

Lunga hodlá ve Zlíně zlomit vývoj sezony

foto

26. srpna 2015 • 13:00

Zpočátku to vypadalo na nečekaně úspěšnou učednickou sezonu, dva nezdary v řadě však vrátily Jana Lungu s Ondřejem Koubkem zpátky na zem. Stupně vítězů v kategorii vozů s pohonem přední nápravy se moravské dvojici vzdálily, sezona ale zdaleka nekončí a příležitosti zabodovat budou do konce roku ještě dvě. První z nich, slavná Barum Czech Rally Zlín, se přihlásí o slovo už koncem tohoto týdne.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance má na Barum rally vysoké cíle

foto

25. srpna 2015 • 19:35

Nejprestižnější česká rally nezadržitelně klepe na dveře. Domácí tým CERS performance se na Barum Czech Rally Zlín začal připravovat už v průběhu letních prázdnin, posloužil mu k tomu i reorganizovaný rallysprintový seriál. Ten si letos dal pořádně na čas, po úvodní Valašské rally konané v dubnu museli účastníci vydržet až do půlky léta.

žádný příspěvek celý článek »

toplist