www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MČR)

Kopecký chce získat první titul s vozem Fabia R5

foto

25. srpna 2015 • 13:40

Nový vůz ŠKODA Fabia R5 ukazuje svou skutečnou sílu: ze všech čtyř dosavadních podniků sezóny českého mistrovství v rally (MČR) přivezla tovární posádka ŠKODA Jan Kopecký/Pavel Dresler s novým soutěžním speciálem domů vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal - Na Barumce to mám blízko domů

foto

25. srpna 2015 • 09:35

Na vrchol sezony se chystá také zlínská smíšená posádka Egon Smékal a Monika Hýbnerová. Od pořadatelů jim bylo přiděleno startovní číslo 58, které bude vylepeno na dveřích zelenožlutého Citroënu DS3 R3T. Využil jsem chvilky a nad kávou podebatoval s Egonem nejenom nad průběhem letošní sezony.

žádný příspěvek celý článek »

CTM Trophy CZ 2015 čeká vrchol sezony ve Zlíně

foto

25. srpna 2015 • 09:25

Značkový pohár Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 nebude chybět při vrcholu české soutěžácké sezony – Barum Czech Rally Zlín. Soutěž, která je součástí evropského šampionátu ERC a domácího mistrovství MČR, se uskuteční ve dnech 28. – 30. srpna.

žádný příspěvek celý článek »

Autogramiády a party při Barum Czech Rally Zlín

foto

24. srpna 2015 • 15:30

Součástí Barum Czech Rally Zlín je každoročně i bohatý kulturní program, při kterém mají diváci možnost potkat se s posádkami i mimo závodní vozy. Krajské město žije populární Barumkou celý týden, po který jsou posádky v regionu. A právě při těchto akcích je jedinečná možnost nejen získat od soutěžících podpis či společné foto, ale také neformálně podebatovat.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

24. srpna 2015 • 14:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín zveřejnili v minulých dnech oficiální seznam přihlášených posádek na letošní pětačtyřicátý ročník. Letos je startovní listina velmi početná, neboť se přihlásilo celkem 143 posádek! Jedná se o jednu z nejkvalitněji obsazených soutěží seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) i seriálu Mistrovství České republiky v rally (MČR).

příspěvků: 1 celý článek »

Legendárna Barumka s L Racing a Vlastom Majerčákom

foto

24. srpna 2015 • 13:00

Veľká Barum Czech Rally Zlín je po roku späť a prinesie skutočnú európsku špičku. Napokon ide o podujatie veľkých Majstrovstiev Európy FIA ERC a asfaltové skúšky nebudú žiadnou prechádzkou ružovým sadom. Na posádky čaká až 229,21 km pod plnou paľbou na 15 rýchlostných skúškach. Tradične veľké štartové pole produkčných vozidiel „N“ obohatí aj posádka tímu L Racing Vlastimil Majerčák s Michaelou Vejačkovou na ich Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Hlavní cena ve fotosoutěži míří opět do Maďarska

foto

24. srpna 2015 • 09:00

Při příležitosti konání 44. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2014 byla vyhlášena tradiční fotosoutěž. Hlavní cena putuje za loňský ročník barumky opět do zahraničí, vítězství z roku 2013 obhájil Maďar Gergély Makai z Budapešti.

žádný příspěvek celý článek »

Objednejte si SMS na Barum Czech Rally Zlín

foto

24. srpna 2015 • 02:00

Po dlouhých letech byla pro letošní rok ukončena nabídka výsledků prostřednictvím SMS z automobilových soutěžích. Jedinou vyjímkou bude nadcházející Barum Czech Rally Zlín, pro kterou je možné službu objednat.

žádný příspěvek celý článek »

Benzina je na Barum Czech Rally Zlín opět patronem zážitků

foto

22. srpna 2015 • 19:00

Partnerem letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín se podruhé stává Benzina, společnost s nejširší sítí čerpacích stanic v ČR. Ta navazuje na loňský úspěch zážitkového programu a i letos přináší zájemcům pořádnou porci adrenalinu, tentokrát rozšířenou o nové zážitky.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Špaček pomohl zachránit život Janě Vršecké. Daroval jí kostní dřeň

foto

22. srpna 2015 • 16:00

Jana Vršecká (31) je na světě díky Karlu Špačkovi z Otrokovic. Mladou ženu poslala znovu do života Karlova krev a um lékařů při transplantaci v plzeňské fakultní nemocnici a následné léčbě v pražském Motole. Od transplantace uběhlo 14 let. Dnes díky ní Jana žije jako její vrstevníci a pracuje v soukromém zdravotnickém zařízení.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhlášena opět populární fotosoutěž

foto

22. srpna 2015 • 13:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 45. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2015 opět oblíbenou fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Surovič – Startem na Barum rally se mi splní sen

foto

20. srpna 2015 • 09:00

Honza Surovič se pohybuje v české rally teprve krátce, přesto svými výkony zaujal nejednoho diváka i odborníka. Čtyřiadvacetiletý zlínský jezdec startuje se Škodou Fabia a krom účasti v Rallysprint sérii na něj čeká vrchol sezony – Barum Czech Rally Zlín 2015. Pojďme si Honzu Suroviče představit v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

17. srpna 2015 • 18:00

Toužebně očekávaný seznam přihlášených posádek na jeden z vrcholů letošní sezóny, Barum Czech Rally Zlín, byl právě odtajněn. Můžete na něm nalézt 143 posádek ze šestadvaceti zemí a 23 vozů nejsilnější kategorie S2000/R5. Za necelé dva týdny se máme nač těšit!

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování a informace pro diváky barumky

foto

16. srpna 2015 • 20:00

Barum Czech Rally Zlín je jedním z největších motoristických podniků v České republice a každoročně ji navštěvují davy motoristických fanoušků z celé Evropy. Díky spojení s FIA Mistrovstvím Evropy v rally není jednoduché na podobně rozsáhlý podnik najít finance. Proto pořadatelé barumky vybírají vstupné na rychlostních zkouškách. Vy diváci jste jedním z významných partnerů pro pořadatele, za což Vám velmi děkujeme.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus & Trunkát na Barum Rally se Škodou Fabia R5

foto

6. srpna 2015 • 13:30

Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem budou jako jedna z prvních soukromých posádek na světě startovat s vozem Škoda Fabia R5. Jejich premiérové vystoupení s novým vozem se odehraje při domácí Barum Czech Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

toplist