www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MČR)

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]

Tomáš Kostka: Barumku zná i každý na zahraničních okruzích

foto

5. srpna 2015 • 08:00

Vedle soutěžáckých hvězd Jana Kopeckého a Václava Pecha patří k nejúspěšnějším českým jezdcům v posledních letech na Barum Czech Rally Zlín Tomáš Kostka. Třicetiletý rodák ze Zlína přijal přesně měsíc před ostrým startem zlínské rally pozvání na tiskovou konferenci, kde poodkryl plány na letošní ročník.

žádný příspěvek celý článek »

Na Barum Czech Rally Zlín se pojede o finanční prémie

foto

3. srpna 2015 • 18:30

Jednou z největších novinek letošního ročníku mistrovství Evropy v automobilových soutěžích je souboj o finanční prémie pro nejlepší soukromé posádky, které vypisuje promotér seriálu Eurosport Events.

žádný příspěvek celý článek »

Barumku otevře opět kvalifikační zkouška

foto

3. srpna 2015 • 15:30

Předehrou pětačtyřicátého ročníku Barum Czech Rally Zlín bude během pátečního dopoledne 28. srpna opět kvalifikační zkouška. Na základě výsledků si poté prioritní jezdci FIA a registrovaní piloti ERC vyberou startovní pořadí, v jakém nastoupí do sobotní části první etapy. Kvalifikace proběhne na známém úseku z Komárova do Pohořelic, trať měří 4,71 km.

žádný příspěvek celý článek »

Vychází nová kniha o historii Barum Czech Rally Zlín

foto

30. července 2015 • 08:00

Cesta Barum Czech Rally Zlín se začala psát v roce 1971, kdy se barumka uskutečnila jako krátká soutěž pro amatérské jezdce. Už brzy se ale stala prestižním profesionálním podnikem a postupně se zařadila nejen mezi přední motoristické akce v Česku, ale také mezi nejvýznamnější podniky v mezinárodním seriálu FIA ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Vybavte se na Barum Czech Rally Zlín včas

foto

23. července 2015 • 11:30

45. ročník Barum Czech Rally Zlín se nezadržitelně blíží a organizátoři letos poprvé nabízí možnost zvýhodněné permanentky online na nově otevřeném e-shopu Visitrally.cz. Permanentka zajišťuje návštěvníkům srpnové Barum Czech Rally Zlín volný vstup na kvalifikační zkoušku, do servisní zóny a na všechny ze čtrnácti rychlostních zkoušek konaných v průběhu posledního srpnového víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní pořadí na Barum Czech Rally Zlín

foto

15. července 2015 • 14:00

Změny v předpisech mistrovství Evropy a v mistrovství České republiky, které se po letech souladu od letošního roku odchýlilo od mezinárodních standardů FIA, přinesou do startovního pořadí letošní barumky mírně řečeno zmatek. Kvůli rozdílným klasifikacím a kategoriím budou posádky startovat v jiném sledu, než jak bylo v uplynulých letech zvykem. Pojďme si tedy stručně shrnout, jak to při nadcházející barumce bude se startovním pořadím.

příspěvků: 6 celý článek »

Staňte se členy Autoklubu Barum Zlín v AČR a získejte řadu výhod!

foto

13. července 2015 • 11:00

Uspořádání tak rozsáhlého sportovního podniku, jakým Barum Czech Rally Zlín je, si rok co rok žádá zajištění početného týmu lidí, kteří pomáhají s organizací rally ve všech jejích oblastech – od administrativních činností přes přípravu materiálů až po zabezpečení rychlostních zkoušek. Tuto skupinu lidí, jejichž počet se pohybuje v řádu tisíců, nyní mohou rozšířit také všichni fanoušci rally.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka nabídne téměř 230 ostrých kilometrů erzet

foto

2. července 2015 • 13:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín společně se zveřejněním zvláštních ustanovení odtajnili poslední červnový den podobu tratě a názvy jednotlivých rychlostních zkoušek pětačtyřicátého ročníku. Letošní barumka se pojede v termínu 28. – 30. srpna 2015 a měří celkem 645 km a obsahuje 15 rychlostních zkoušek na osmi úsecích v celkové délce 229 ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Barum Czech Rally Zlín

foto

30. června 2015 • 18:50

Již jen dva měsíce zbývají do startu nejvýznamnější automobilové soutěže na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Při dnešní tiskové konferenci na zlínské radnici byla odtajněna trať a zveřejněny zvláštní ustanovení, které jsou od těchto chvil k dispozici i na internetu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally guide 1 k Barum Czech Rally Zlín

foto

23. června 2015 • 16:15

Nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, se nezadržitelně blíží. Do startu půlkulatého pětačtyřicátého ročníku již zbývá jen něco málo přes dva měsíce a tak nadešel ideální čas ke zveřejnění prvního rally guidu.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín sedmou soutěží FIA ERC 2015

foto

23. března 2015 • 16:15

Zlínští pořadatelé se dohodli s promotérskou společností Eurosport Events na prodloužení spolupráce o další dva roky a krajské město Zlín tak i letos o posledním srpnovém víkendu přivítá evropskou špičku závodící v seriálu FIA ERC. Soutěž se zároveň pojede jako pátý díl revidovaného mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem ambasadory Barum Czech Rally Zlín

foto

23. března 2015 • 15:15

Barum Czech Rally Zlín patří už léta mezi nejvýznamnější české automobilové soutěže a zároveň mezi stěžejní podniky mezinárodního seriálu FIA ERC. Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát jsou zase přední českou posádkou, která se pravidelně účastní podniků Mistrovství Evropy. Vzájemné propojení obou subjektů je tedy zcela logickým krokem.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]
toplist