www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Škoda Motorsport slaví začátek sezóny na Rally Šumava Klatovy

foto

25. dubna 2016 • 11:00

Škoda Motorsport zahájí na 51. Rally Šumava Klatovy obhajobu titulu v českém mistrovství v rally (MČR). Úřadující mistři Jan Kopecký/Pavel Dresler chtějí s vozem Škoda Fabia R5 zopakovat svůj loňský úspěch na náročných tratích na Šumavě. Jako druhá hostující tovární posádka Škoda se této soutěže českého mistrovství v pátek a v sobotu zúčastní Pontus Tidemand/Jonas Andersson.

žádný příspěvek celý článek »

Do Klatov přijedou všichni obhájci, uzávěrka přihlášek je v neděli

foto

17. dubna 2016 • 12:45

Minulý ročník klatovských soutěží byl významný v mnoha směrech. Rallye Šumava Klatovy zažila své padesáté pokračování, při ní i při souběžné Historic Vltava Rallye se navíc v plné kráse předvedla stoupající úroveň domácího rallysportu. Premiéru měla loni v Klatovech také Rallye Šumava Legend.

příspěvků: 1 celý článek »

Karel Kupec skončil v Autoklub Rally Talent

foto

15. dubna 2016 • 11:00

Dnes 14. 4. 2016 na základě žádosti Karla Kupce došlo k ukončení spolupráce s Autoklubem České republiky a projektem Autoklub Rally Talent 2016. Příčinou jsou osobní důvody Karla Kupce. O dalším pokračování projektu v letošní sezoně Vás budeme informovat v následujících dnech po dohodě s partnery projektu.

žádný příspěvek celý článek »

Představení sezóny 2016 - bratři Szejové pokračují ve svých dobrodružstvích s MČR

foto

31. března 2016 • 09:00

Naše přípravy na sezónu 2016 již vrcholí, takže je nyní dobrý čas, abychom Vám prozradili více podrobností k plánům bratří Szejových a celého týmu GK FORGE ROTO RALLY TEAM. Jarek a Marcin zůstávají ve hře na Mistrovství ČR a jejich zbraní na rally trasách bude i nadále Subaru Impreza Sti, kterou obsluhuje stáj ROTO.

žádný příspěvek celý článek »

Do Klatov už dorazilo přes 100 přihlášek

foto

31. března 2016 • 08:00

Přesto, že letošní Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy se odehrají až za měsíc, už v této chvíli je jasná jedna skutečnost. Na startu se sejde skvělá konkurence a diváci budou mít možnost fandit opravdu špičkovým posádkám v čele s továrním týmem Škoda Motorsport. Informace o klatovských soutěžích přibývají i na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch Štajf: R5 je velkou výzvou

foto

30. března 2016 • 21:00

Když na podzim roku 1986 zavítal tehdy dvanáctiletý Vojtěch Štajf na Rallye Sigma Olomouc a svezl se na zadním sedadle tréninkové Škody 105L po trati rychlostní zkoušky, seděl za jejím volantem závodník Jan Klokočka. Tento silný zážitek způsobil, že se již tehdy Štajf rozhodl, že bude jezdcem rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Představení týmu Autoklub Peugeot Rally Talent

foto

23. března 2016 • 16:30

Na dnešní tiskové konferenci, které se konala v prostorách Autoklubu České republiky, byl představen tým vítězů projektu Autoklub Rally Talent 2016. Vítěz projektu Karel Kupec usedne do závodního vozu značky Peugeot 208 R2 s Karolínou Jugasovou. Na druhém místě umístěný Václav Černín rozjede letošní sezónu se spolujezdcem Jiřím Strossem. První start oba týmy čeká dne 26. března 2016 na 7. Testovací RZ Žiželice 2016, kde se setkají tváří v tvář zkušeným rally jezdcům.

žádný příspěvek celý článek »

Devadesátiletý PAMK Klatovy se připravuje na dubnové soutěže

foto

22. března 2016 • 23:00

Letošní seriál Mistrovství České republiky v rally bude zhruba za měsíc zahájen 51. ročníkem Rallye Šumava Klatovy. Ta slavila už loni, letos má kulatiny její souputnice, 25. Historic Vltava Rallye. Aby jubileí nebylo málo, velké výročí letos slaví též přímo Pošumavský auto moto klub Klatovy v AČR, který pro obě soutěže zahájil příjem přihlášek a vydal základní dokumenty. Ty jsou společně s dalšími informacemi již k dispozici na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist