www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Rally Bohemia (MČR)

Rally Bohemia Vás zve na obří jahodový koláč

foto

28. června 2016 • 09:00

Nově otevřená mladoboleslavská kavárna „…škoda nezajít“ ve spolupráci s pořadatelem Rally Bohemia Vás zvou na obří jahodový koláč. Výtěžek z prodeje koláče bude věnován špičkovému spolujezdci Petru Grossovi, který se zotavuje ze zranění při Rally Krkonoše 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce v Polsku udržet vítězný kurz

foto

28. června 2016 • 08:00

Škoda chce pokračovat v jízdě na plný plyn v Polsku udržet vítězný kurz ve FIA mistrovství světa v rally (WRC 2). Před rokem oslavila posádka Esapekka Lappi/Janne Ferm na Polské rally historicky první triumf ve WRC 2 s vozem Škoda Fabia R5 – a tento úspěch by „létající Fin“ letos rád zopakoval. Jako druhá tovární posádka ŠKODA nastoupí od čtvrtka do neděle do jedné z nejrychlejších rally tohoto roku Pontus Tidemand/Jonas Andersson.

žádný příspěvek celý článek »

Pohled do nabité startovní listiny Rally Bohemia

foto

27. června 2016 • 09:00

Ve Startovní listině letošní Rally Bohemia nalezneme celkem 24 automobilů nejvyšších specifikací R5, S2000, WRC a kategorie 4. Špička Mistrovství ČR bude doplněna o několik kvalitních zahraničních jezdců. Plná třetina automobilů přihlášených do hlavní soutěže je značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Program a mapy Rally Bohemia na webu soutěže

foto

24. června 2016 • 15:50

Rally Bohemia zveřejnila na svých webových stránkách www.rallybohemia.cz mapy rychlostních zkoušek a oficiální Program Rally Bohemia 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Nová divácky atraktivní podoba Rally Bohemia

foto

22. června 2016 • 11:00

Rally Bohemia letos přináší nový formát trati, který bude obsahovat dvě polookruhové rychlostní zkoušky. To divákům umožní vidět kompletní pole závodních automobilů na rychlostních zkouškách až osmkrát, aniž by během etap museli přejíždět.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Bohemia nejenom na trati, ale i v éteru

foto

22. června 2016 • 08:00

Během letošní Rally Bohemia bude premiérově vysílat internetové Rádio Rally Bohemia. Naleznete jej na webových stránkách soutěže a bude přinášet mimo jiné on-line rozhovory s předními jezdci z cílů jednotlivých rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

foto

14. června 2016 • 16:00

Již jen několik dní zbývá do uzávěrky přihlášek ke startu na 43. Rally Bohemia, Rally Bohemia Historic a Rally Bohemia Legend. Datem uzávěrky přihlášek je pátek 17. června. Přihlásit se lze primárně editovatelnou elektronickou přihláškou na webu soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Bezpečnost Rally Bohemia v číslech

foto

1. června 2016 • 08:00

V pondělí 30. května byl bezpečnostním delegátem Autoklubu ČR Miroslavem Smolíkem schválen bezpečnostní plán Rally Bohemia. Tento dokument má více než 200 stran. Pojďme se podívat na nástin toho, co všechno obnáší zajištění bezpečného průběhu Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia 2016 přijímá přihlášky

foto

10. května 2016 • 09:40

Již druhým rokem funguje na oficiálním webu Rally Bohemia nová editovatelná elektronická přihláška. Soutěžící se mohou do 43. ročníku tradiční české soutěže přihlásit pohodlně on-line již nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia 2016 se představuje

foto

1. května 2016 • 13:00

Letos již po třiačtyřicáté se bude konat prestižní Rally Bohemia. Na internetových stránkách www.rallybohemia.cz jsou již k dispozici základní informace k soutěži včetně schválených Zvláštních ustanovení, tedy základního dokumentu soutěže.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist