www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

15. srpna 2016 • 12:00

Již jen necelé dva týdny zbývají do startu nejvýznamnější automobilové soutěže na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Po listině Star Rally Historic si můžete prohlédnout také kompletní seznam přihlášených soudobých posádek na letošní ročník zlínské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák Rallysport před startem Barum rally 2016

foto

11. srpna 2016 • 13:00

Valašský tým Orsák Rallysport čeká start na domácí Barum Czech Rally Zlín, která je tradičně vrcholem soutěžní sezony. Tentokrát v jeho režii pojedou tři jezdci. Martin Vlček opět osedlá nový Ford Fiesta R5 Evo, se kterým vybojoval bronz na Bohemia rally. Tomáš Růžička pokračuje ve sbírání zkušeností se Škodou Fabia S2000. Nováčkem týmu bude Miroslav Jakeš, který pojede s druhou týmovou Fabií S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Ukončení spolupráce Mirka Jakeše a Gemini Clinic Rally Teamu

foto

9. srpna 2016 • 21:30

V září roku 2013, po vítězství posádky Jakeš – Norek mezi produkčními vozy na podniku ME Barum rally, došlo k podpisu čtyřleté smlouvy mezi Mirkem Jakešem a zlínským týmem Gemini pro sezony 2014 až 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti na Barumce s Toyotou GT86 CS-R3

foto

2. srpna 2016 • 09:00

Trojnásobný mistr Evropy Luca Rossetti se vrací do Zlína. Na Barum Czech Rally Zlín se posadí do speciálu Toyota GT86 CS-R3, který do České republiky přiveze rovnou tým Toyota Motorsport GmbH.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy finišují, do startu zbývá přesně měsíc

foto

1. srpna 2016 • 11:00

Pouhý měsíc zbývá do startu 46. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2016. Přípravy se dostávají do závěrečné fáze, první vůz odstartuje do rally v pátek 26. srpna v 16 hodin z náměstí Míru před zlínskou radnicí. Loňské vítězství bude obhajovat tovární posádka Škoda Motorsport Jan Kopecký, Pavel Dresler na voze Škoda Fabia R5. Čtyřiatřicetiletý český šampion Kopecký zaútočí zároveň na pátou výhru ve Zlíně!

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná kampaň Jedu na dřeň! má pokračování i letos

foto

31. července 2016 • 14:00

Před rokem mi na leukémii zemřel přítel. Můj bratranec nezvládl boj s leukémií. Dělám to přece i pro své děti. S takovými důvody se na loňské barumce zapisovali lidé ve Zlíně a Otrokovicích do registru dárců kostní dřeně. Díky akci Jedu na dřeň! vstoupilo do registru 571 nových potenciálních dárců kostní dřeně. Zájem daleko předčil očekávání organizátorů a dokázal, že fanouškům motorsportu není lhostejný osud pacientů s onkologickým onemocněním.

žádný příspěvek celý článek »

Při letošním ročníku barumky vyhlášena opět fotosoutěž

foto

30. července 2016 • 16:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 46. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2016 opět oblíbenou fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Informace a poděkování pro diváky barumky

foto

30. července 2016 • 14:00

Barum Czech Rally Zlín je jedním z největších motoristických podniků v České republice a každoročně ji navštěvují davy motoristických fanoušků z celé Evropy. Díky spojení s FIA Mistrovstvím Evropy v rally není jednoduché na podobně rozsáhlý podnik najít finance.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Barum Czech Rally Zlín

foto

1. července 2016 • 10:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín vydali zvláštní ustanovení k letošnímu ročníku populárního motoristického podniku, který bude opět zařazen do mistrovství Evropy i mistrovství České republiky a uskuteční se v okolí Zlína o posledním srpnovém víkendu.

příspěvků: 4 celý článek »

Kvalifikační erzeta určí opět startovní pořadí

foto

30. června 2016 • 08:00

Již potřetí se odjede při Barum Czech Rally Zlín během pátečního dopoledne kvalifikační zkouška. Ta se začala jezdit v seriálu Mistrovství Evropy v rally (ERC) před třemi lety nejdříve při šotolinových rally a od roku 2014 se stala součástí všech podniků evropského šampionátu. Kvalifikaci jedou všichni jezdci s prioritou FIA nebo ERC a na základě výsledků si poté vyberou startovní pořadí, v jakém nastoupí do sobotní části první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Šestačtyřicátý ročník barumky nabídne 230 ostrých kilometrů

foto

29. června 2016 • 11:00

Pořadatelé BARUM CZECH RALLY ZLÍN zveřejnili dva měsíce před startem letošního 46. ročníku zvláštní ustanovení, poodhalili trať a odtajnili názvy rychlostních zkoušek. Nejvýznamnější automobilová rally na území České republiky se pojede v tradičním termínu na konci letních prázdnin (26. – 28. srpna) a uskuteční se jako osmý podnik desetidílného seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) a pátý díl Autoklub Mistrovství České republiky v rally 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Časový harmonogram na Barum Czech Rally Zlín

foto

27. června 2016 • 19:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín zveřejnili časový harmonogram chystaného 46. ročníku. Z nej vyplývá, že se posádky i diváci mohou těšit na řadu inovovaných i zcela nových úseků. K dispozici je rovněž přehled uzavírek silnic v souvislosti s konáním rychlostních zkoušek BCRZ.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia posouvá termín uzávěrky přihlášek

foto

17. června 2016 • 09:30

Z důvodu krátkého času mezi probíhající Rally Hustopeče a následující Rally Bohemia je uzávěrka přihlášek do mladoboleslavské soutěže posunuta do úterý 21. června do 18 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Program ERC Junior Experience startuje, uskuteční se i na barumce

foto

16. června 2016 • 11:30

Když byl v roce 2014 k hlavnímu seriálu Mistrovství Evropy FIA v rally vypsán také nový podšampionát pro mladé jezdce, vzbudilo to mezi talentovanými piloty po celé Evropě velký ohlas. Jak se záhy ukázalo, seriál se stal trefou do černého, když do něj hned v prvním roce nastoupilo celkem sedmadvacet jezdců, a v loňském roce dokonce ještě o dva více.

žádný příspěvek celý článek »

Zvýhodněné permanentky na Barum rally do 20. června

foto

16. června 2016 • 08:30

V pořadí už 46. ročník Barum Czech Rally Zlín se blíží mílovými kroky a organizátoři i v tomto roce nabízejí v předprodeji na www.visitrally.cz permanentky za zvýhodněnou cenu. Permanentka zajišťuje návštěvníkům srpnové Barum Czech Rally Zlín volný vstup na kvalifikační zkoušku, do servisní zóny a na všechny ze čtrnácti rychlostních zkoušek konaných v průběhu posledního srpnového víkendu. Akční cena visaček, trvající do půlnoci pondělí 20. června, činí 270 Kč.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist