www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 ]

Na barumce pojede téměř čtyřicet vozů kategorie R5

foto

14. srpna 2017 • 18:15

Velmi kvalitní podívanou slibuje 47. ročník Barum Czech Rally Zlín, který se pojede poslední srpnový víkend (25. – 27. srpna) ve Zlíně a bude součásti FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) a TrueCam Mistrovství České republiky v rally 2017 (MČR). Pořadatelům se přihlásilo celkem 151 posádek z 23 států. Ve Zlíně se objeví všechna esa z čela průběžného pořadí evropského a domácího šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

14. srpna 2017 • 18:00

Již jen necelé dva týdny zbývají do startu nejvýznamnější automobilové soutěže na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Po listině Star Rally Historic si můžete prohlédnout také kompletní seznam přihlášených soudobých posádek na letošní ročník zlínské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Legenda rally se dočkala divadelního zpracování

foto

14. srpna 2017 • 10:00

Profesionální scéna Divadlo a kavárna Mandala volného ve Zlíně si na termín konání letošní Barum Czech Rally Zlín připravila zajímavé dramatické a životopisné ztvárnění legendy světa rally Colina McRae. Drama pojednává jak o jeho vítězstvích, tak prohrách, ne však jen sportovních, ale také osobních. Fanoušci zhlédnou představení celkem čtyřikrát v přesně stanovených termínech.

žádný příspěvek celý článek »

Rozdílný přístup „Pasekářů“ v přípravě na Barum Czech Rally Zlín

foto

14. srpna 2017 • 09:00

Zcela rozdílný přístup v přípravě na Barum rally zvolili „Pasekáři“. Zatímco Petr „Balvan“ Krajča cedil pot za volantem traktoru a kombajnu při žních na polích, Honza Houšť vzal přítelkyni a vyrazil chytat bronz na Kapverdy. Svým způsobem to ale do sebe zapadá. Petr držel rytmus za volantem a Honza si čistil hlavu od posledního závodu, který společně odjeli v Pačejově.

žádný příspěvek celý článek »

Při letošním ročníku barumky vyhlášena opět fotosoutěž

foto

14. srpna 2017 • 08:30

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 47. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2017 opět oblíbenou fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Na eshopu barumky zaplatíte Bitcoinem

foto

14. srpna 2017 • 08:00

Pořadatelé nejvýznamnější automobilové soutěže v České republice Barum Czech Rally Zlín představují převratnou novinku, kterou zavádějí do praxe prostřednictvím oficiálního eshopu VisitRally.cz. Všichni fanoušci rallysportu mají možnost nejen uskutečnit svůj nákup na eshopu, ale v závěrečném kroku vybrat právě platební metodu nesoucí název kryptoměny Bitcoin. K platbě dojde velmi rychle, s minimálním poplatkem a zpravidla do druhého dne je zboží odesláno zákazníkům na zvolenou adresu.

žádný příspěvek celý článek »

Matěj Kamenec s Adamem Jurkou zbrojí na Barumku

foto

12. srpna 2017 • 19:00

V loňské sezoně ovládli Matěj Kamenec s Adamem Jurkou Opel Adam cup a pro letošek přestoupili do Peugeotu 208 R2. Zuberská dvojice nebude chybět na startu zlínské Barum rally a proto jsme šli na výzvědy i pro malé ohlednutí.

žádný příspěvek celý článek »

Fabrika s Fabiánem se pilně připravují na Barum rally

foto

12. srpna 2017 • 17:00

Jeden „B“ vrchol letošní rally sezony mají za sebou a další „B“ vrchol čeká na zdolání. Tak by se dal charakterizovat nejbližší plán posádky Adam Fabrika – Martin Fabián. Rally Bohemia zlínská dvojice nedokončila, o to větší chuť má na reparát doma při Barum Czech Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

V rámci barumky se pojede Green Rally

foto

27. července 2017 • 16:00

Součástí letošní Barum Czech Rally Zlín bude premiérově jízda pravidelnosti vozidel s elektrickým a hybridním pohonem. Mezi aktuální trendy ve světě automobilismu patří v posledních letech zkoumání možností alternativních pohonů, které by mohly v budoucnu nahradit spalovací motory.

žádný příspěvek celý článek »

Barum rally se kvůli prasatům rušit nebude

foto

22. července 2017 • 15:50

V minulých dnech se v českých médiích objevily informace, že je Barum Czech Rally Zlín v ohrožení kvůli nákaze divokých prasat africkým morem. Ten byl ve zlínském okrese objeven počátkem léta a aktuálně jsou přijata mnohá opatření pro zamezení dalšího šíření této nákazy.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Barum Czech Rally Zlín

foto

10. července 2017 • 21:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín vydali zvláštní ustanovení na letošní ročník, který je opět zařazen do seriálů FIA ERC a TrueCam MČR v rally. Na posádky bude během posledního srpnového víkendu přichystáno 15 rychlostních zkoušek rozložených v obvyklém formátu od pátečního večera do nedělního odpoledne.

žádný příspěvek celý článek »

Zlínská kola na městské rychlostní zkoušce

foto

7. července 2017 • 11:30

Nejen burácení závodních vozů, historických automobilů nebo nablýskaných „bugatek“ uvidí zástupy diváků na městské rychlostní zkoušce při letošním ročníku Barum Czech Rally Zlín. V pátek 25. srpna 2017 se uskuteční premiérový ročník akce Zlínská kola. Jedná se o cyklo rallye určenou pro širokou veřejnost na trati divácky populární městské rychlostní zkoušky před startovním polem závodních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Rally guide na Barum Czech Rally Zlín

foto

26. června 2017 • 16:40

Již jen dva měsíce zbývají do startu nejvýznamnější automobilové soutěže na našem území, Barum Czech Rally Zlín, která bude i v letošním roce zařazena do seriálu mistrovství Evropy. Pořadatelský tým z AK Barum dnes zveřejnil první základní informace k podniku prostřednictvím Rally guidu.

žádný příspěvek celý článek »

Zážitkový program Barum Czech Rally Zlín letos ještě atraktivnější!

foto

20. června 2017 • 12:00

Když pořadatelé Barum Czech Rally Zlín v roce 2014 spouštěli pilotní ročník zážitkového programu pro příznivce rally, bylo otázkou, jak se celý projekt ujme a kolik osloví lidí. Dnes už je jasno. Balíček adrenalinových aktivit se stal nedílnou součástí zlínské rally a postupným cizelováním zraje tak, aby se ideálně trefil do přání jeho účastníků.

žádný příspěvek celý článek »

CERTINA oficiálním partnerem časomíry Barum Czech Rally Zlín

foto

25. května 2017 • 13:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín v minulých dnech uzavřeli dohodu o partnerské spolupráci se společností Design Trade s.r.o., která v České republice zastupuje renomovaného švýcarského výrobce hodinek Certina.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 ]
toplist