www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

18. června 2018 • 09:00

Po třech týdnech pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jako již tradičně v půlce června se posádky vydaly do vinic na jih od Brna, kde se uskutečnil další ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: V Hustopečích posedmé vítězí Kopecký (+OHLASY)

foto

16. června 2018 • 18:50

Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem na tovární Škodě Fabii R5 obhájili loňské prvenství na Agrotec Rally Hustopeče. Kopecký se tak stal sedminásobným vítězem soutěže, navíc dosáhl na rekordní šňůru dvaceti po sobě jdoucích vítězství v českém šampionátu s vozem této kategorie.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Agrotec Petronas Rally Hustopeče

foto

11. června 2018 • 09:00

V minulých dnech byl zveřejněn seřazený seznam přihlášených posádek na nadcházející podnik mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterou bude Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Na tradiční rychlostní zkoušky na jih od Brna i tentokráte zamíří pole mistrovství Slovenska.

žádný příspěvek celý článek »

Martinu Vopatřilovi stihl během závodu tleskat i navigátor

foto

3. července 2018 • 18:00

Stále k nezastavení je i po víkendu rallyeový závodník Martin Vopatřil. Pilot z Rackové na Zlínsku ovládl i třetí podnik pohárového seriálu XTG Adam Cup 2018, který se jel v rámci úvodní páteční etapy Agrotec Petronas Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák udělil Fordici žlutou kartu

foto

25. června 2018 • 10:00

Úkol zněl jasně – konečně napotřetí zdolat zrádný lesní úsek pod Kraví horou a po čtyřech letech v Hustopečích spatřit cílovou rampu. První část zadání se Martinu Vlčkovi s Jindřiškou Žákovou splnit podařilo, tu druhou už ne. Jejich „Fordici“ letos poněkolikáté pronásledovaly technické problémy a pilot na cílové rampě poprvé připustil, že nad jejím setrváním v týmu Kowax Racing se začíná vznášet otazník.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing v Hustopečích bohatý na poháry

foto

25. června 2018 • 09:00

Také na Agrotec Petronas Rally Hustopeče se úspěšně prezentoval slušovický Minařík racing. Z jeho dílen vyrazilo do závodu pět vozů a všechny posádky obsadily pódiová umístění. René Dohnal byl mimo jiné druhý ve dvoukolkách a ve třídě, Petr Krajča ve své třídě bodoval rovněž druhým místem, Michaela Debnárová dokončila rally na 3. místě v SK 8, Milan Obadal získal bronz ve třídě 5 a Pavol Cireň bodoval v druhé etapě bronzem ve třídě SK 5.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport a Grzyb udržali prvú priečku aj po Rally Hustopeče

foto

25. června 2018 • 08:00

Tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 rozdávalo dvojnásobný počet bodov, keďže každý súťažný deň bol bodovaný zvlášť. Posádke Rufa Sport Teamu sa podarilo v rámci XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018 nazbierať body za jedno prvé a jedno druhé miesto absolútneho slovenského poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Tretí štart s R5-tkou priniesol peknú porciu bodov

foto

22. června 2018 • 16:00

Jedinečná svojim charakterom tratí, náročnosťou, ale s krásnou scenériou prírody a fantastickou diváckou kulisou. To bola v poradí 14. Rally Agrotec Petronas Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Švec s Podobníkom v Hustopečiach najskôr druhí, potom ich zradila prevodovka

foto

22. června 2018 • 15:00

Kesko Racing Team v rámci XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018 reprezentovala iba jedna súťažná posádka. Tú tvorila premiérovo dvojica Kamil Švec a Marek Podobník.

žádný příspěvek celý článek »

Slovak National Hill Climb Team výborne na Rally Hustopeče

foto

22. června 2018 • 14:00

Dve súťažné posádky Slovak National Hill Climb Teamu obohatili štartové pole v rámci tretieho kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, na podujatí v Hustopečiach na Morave.

žádný příspěvek celý článek »

Bratov Lapdavských v Hustopečiach poriadne vytrápilo ich Subaru

foto

22. června 2018 • 13:00

Problém s riadiacou jednotkou Subaru Impreza WRX STi a tým pádom nie celkom vydarené podujatie. To bol „leitmotív“ Subaru Rally teamu Komárno a bratov Lapdavských na XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing: v Hustopečích poháry pro Matěnu a comeback Pátla

foto

22. června 2018 • 12:00

Také z Rally Hustopeče se otrokovický KIT Racing vrátil s poháry. Zásluhu na tom má Lukáš Matěna, který obsadil 3. místo ve třídě 3 v českém mistráku a ve slovenském hodnocení stejné třídy byl druhý. Náročnou a prašnou soutěž dokončil také Josef Pátl, jenž usedl do závodního vozu po dlouhých šesti letech.

žádný příspěvek celý článek »

Zdeněk a Sandra Pokorní pokořili Rally Hustopeče

foto

22. června 2018 • 11:00

Na konci Agrotec Petronas Rally Hustopeče zavládla obrovská euforie u Pokorných. Náročnou soutěž mezi vinicemi dokončil táta Zdeněk na 19. místě v MČR a dcera Sandra, pro kterou to byla premiéra, obsadila 33. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup souboje na ostří nože, Talaš vybojoval zlato

foto

22. června 2018 • 10:00

Mezi dvoukolkami se na 14. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče bojovalo od začátku do konce. Stejně jako v absolutním pořadí byly mezi první posádkami pouze nepatrné časové rozdíly a do popředí celého pelotonu dvoukolek se rychle dostaly téměř všechny posádky startující v seriálu Peugeot Rally Cup.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná série Vopatřila s Voltnerem pokračuje

foto

22. června 2018 • 09:00

Také při třetí soutěži XTG Adam Cupu Agrotec Petronas rally v Hustopečích dominovala posádka Martin Vopatřil - Karel Voltner. Vítězná posádka však absolvovala jen tři ze šesti plánovaných zkoušek, někteří z účastníků dokonce jen dvě…

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist