www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Rally Bohemia (MČR)

Rally Bohemia na Ještědu vybízí k zajímavému výletu

foto

28. května 2018 • 09:00

Jednou z novinek letošní Rally Bohemia je rychlostní zkouška Ještěd. Atraktivní turistická i sportovní lokalita této dominanty Libereckého kraje dává jedinečnou příležitost jak spojit sledování rally se zajímavým výletem, třeba i pro celou rodinu.

žádný příspěvek celý článek »

Podoba Rally Bohemia 2018 odtajněna

foto

8. května 2018 • 17:00

Na oficiálních webových stránkách Rally Bohemia 2018 jsou k dispozici schválená Zvláštní ustanovení, ze kterých lze vyčíst vše podstatné k letošnímu ročníku soutěže. Oproti minulým rokům obsahují celou řadu novinek. Jednou z nich je i návrat Rally Bohemia do Global Assistance racing arény v Sosnové u České Lípy na divácky oblíbenou super-RZ po pěti letech.

žádný příspěvek celý článek »

Chceš se stát součástí Rally Bohemia?

foto

13. dubna 2018 • 12:00

Pořadatelé Rally Bohemia umístili na web soutěže www.rallybohemia.cz online formulář pro zájemce z řad motoristických fanoušků i veřejnosti, kteří by měli zájem se na soutěži aktivně podílet.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia letos s řadou novinek

foto

22. února 2018 • 10:00

Pětačtyřicátý ročník Rally Bohemia se bude i letos konat o prvním prázdninovém víkendu, tedy od pátku 29. června do neděle 1. července.Rally Bohemia 2018v sobě bude sdružovat celkem čtyři různé podniky a pořadatelé pro letošní ročník připravují celou řadu novinek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist