www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

Užijte si Vánoce s dárkovou kolekcí Barum Czech Rally Zlín

foto

11. prosince 2018 • 18:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín opět připravili kolekcí dárkových předmětů, kterými můžete pod vánoční stromek přinést svým blízkým pořádnou porci akce a adrenalinu!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Dalibora Benycha

foto

29. srpna 2018 • 16:30

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Kopecký vítězem 48. Barum Czech Rally Zlín (+OHLASY)

foto

26. srpna 2018 • 15:35

Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem na Škodě Fabii R5 si připsali na své konto další vítězství na Barum Czech Rally Zlín. Druzí, stejně jako loni, dokončili soutěž Alexej Lukjaňuk s Alexejem Arnautovem na Fiestě R5, třetí místo nakonec uhájili Dani Sordo s Carlosem Del Barriem na Hyundai i20 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Dani Sordo: Barum rally si chceme užít

foto

25. srpna 2018 • 13:10

Premiéru v na českých tratích absolvuje o tomto víkendu při 48. Barum Czech Rally Zlín pilot továrního týmu Hyundai WRT, Dani Sordo. Na start bezesporu nejpopulárnější soutěže mistrovství starého kontinentu se španělský jezdec postavil s vozem Hyundai i20 R5 a navigátorem Carlosem Del Barriem.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

13. srpna 2018 • 18:00

Již jen necelé dva týdny zbývají do startu nejvýznamnější automobilové soutěže na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Po listině Star Rally Historic si můžete prohlédnout také kompletní seznam přihlášených soudobých posádek na letošní ročník zlínské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka obhájila prvenství v prestižní anketě Zlatý volant

foto

4. března 2019 • 10:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín si odvezli prvenství v prestižní motoristické anketě Zlatý volant 2018 v kategorii Motoristická událost roku. Rozhodli o tom ve společném hlasování fanoušci motorismu, ale i odborná porota. Barumka obhájila v konkurenci dalších dvanácti motoristických podniků na území České republiky své významné postavení. Absolutním vítězem ankety se stal soutěžní automobilový jezdec Jan Kopecký, loňský vítěz barumky a celkově sedminásobný šampion zlínské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka v roce 2019 znovu v ERC a s novým termínem

foto

12. listopadu 2018 • 03:00

Největší česká automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín v roce 2019 napíše své již šestatřicáté dějství pod hlavičkou seriálu mistrovství Evropy v rally. Barumka patří k vrcholům nejen v českém národním mistrovství, ale je také jedním z nejvýznamnějších podniků zmíněné kontinentální série FIA ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Michela Riecherta

foto

30. září 2018 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme k vrcholu tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Sandra Pokorná se svlečenými hostesáky až na rampu Barumky

foto

13. září 2018 • 10:00

Na konci srpna si splnila Sandra Pokorná jeden z mnoha soutěžních snů. Společně s Jirkou Skořepou se totiž postavila na start Barum Czech Rally Zlín. Sandra s Jirkou navíc úspěšně absolvovali všechny rychlostní zkoušky a na cílové rampě převzali vedle pamětních medailí i poháry za vítězství mezi českými holkami.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

5. září 2018 • 12:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování ředitele Barum Czech Rally Zlín

foto

5. září 2018 • 09:00

Vážení přátelé, další Barum Czech Rally Zlín je minulostí a myslím, že ročník s číslovkou 48 můžeme hodnotit kladně. Soutěžní posádky opět předváděly skvělé výkony. Po mnoha prosluněných letech jim sice do závodění výrazně promluvilo nepříznivé počasí, ale právě to soubojům dodalo dramatičnost a náboj až do samotného závěru.

žádný příspěvek celý článek »

Vančík Motorsport: skvělý Jakeš, rychlý i Březík

foto

4. září 2018 • 15:00

Přestože se obě domácí dvojice, Jakeš – Machů a Březík – Omelka, připravovaly na svoji oblíbenou soutěž velmi důkladně, až samotná soutěž měla ukázat jejich konkurenceschopnost v porovnání s dalšími 29 vozy kategorie R5. Při nabité startovní listině v čele s Janem Kopeckým, Rusem Lukjaňukem, hvězdným Španělem Sordem a dalšími předními jezdci evropského šampionátu se mohlo zdát předstartovní prohlášení Mirka Jakeše, že chce bojovat o první pětku, možná až příliš sebevědomé.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Toma Buyse

foto

4. září 2018 • 13:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing na Barumce s vítězstvím i vyvráceným kořenem

foto

4. září 2018 • 09:00

Otrokovický KIT Racing získal na Barum Czech Rally Zlín díky Vlastimilu Neumannovi vítězství ve Star Rally Historic. Pohár získal i Lukáš Matěna ve třídě 3, Josef Pátl při premiéře ve Zlíně rovněž soutěž dokončil, jen Radim Vavřík zůstal v poli poražených.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka chyby neodpouští

foto

4. září 2018 • 08:00

Vrcholem letošní motoristické sezóny byla pro posádku Filip Mareš a Jan Hloušek právě uplynulá Barum Czech Rally Zlín. Na tratě legendární soutěže vyrazil Filip Mareš se startovním číslem 18 a pro tento závod v barvách ACCR Czech Rally Teamu. Výčet jeho soupeřů se tak rozrostl o favority evropského šampionátu a hvězdu rally – Daniho Sorda.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist