www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - TipCars Pražský Rallysprint

[ 1 | 2 ] starší

SOUHRN: TipCars Pražský Rallysprint vyhrál Martin Koči

foto

2. prosince 2018 • 18:00

Slovenský jezdec Martin Koči se stal vítězem letošního ročníku TipCars Pražského Rallysprintu. Tradiční akci v hlavním městě tentokrát ovlivnilo počasí, trať byla hodně uklouzaná a na prvních úsecích se posádky mohly potkat i se zbytky sněhové pokrývky.

žádný příspěvek celý článek »

Racing 21 odhalil v Praze nový vůz i plány na rok 2019

foto

1. prosince 2018 • 22:00

Tým Racing 21 představil dnes zcela nový speciál Volkswagen Polo GTI R5 v barevném provedení pro XXIV. TipCars Pražský Rallysprint a současně potvrdil své soutěžní záměry pro sezónu 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Hyundai i20 R5 ozdobí Pražský Rallysprint

foto

26. listopadu 2018 • 13:00

CERS Rally Team ve spojení s prodejcem vozů Hyundai Lenner Motors představí v rámci XXIV. TipCars Pražského Rallysprintu závodní speciál Hyundai i20 R5. Vůz bude pilotovat čerstvý vítěz šampionátu FIA European Rally Trophy - Central Ondřej Bisaha.

žádný příspěvek celý článek »

Informace SAS Zlín k vyřízení licence na volné podniky

foto

26. listopadu 2018 • 12:25

Začátkem prosince 2018 proběhnou poslední dvě rally zapsané do letošního kalendáře Autoklubu ČR, Pražský rallysprint (1. 12. 2018) a Mikuláš rally (8. 12. 2018). Pro účast na obou volných podnicích je možné získat jednodenní licenci pro spolujezdce, kteří budou startovat se zkušeným jezdcem.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský Rallysprint odhaluje startovní listinu

foto

25. listopadu 2018 • 18:30

V sobotu 1.12.2018 by se na startu XXIV. TipCars Pražský Rallysprintu mělo objevit 63 dvojic. Sice u některých posádek ještě zbývá doplnit jména spolujezdců, již teď jsou ale zvědavcům k dispozici odpovědi na základní otázky - tedy kdo bude mít jakou techniku k dispozici a jaká se na auta budou lepit startovní čísla.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák v rytmu desetiboje

foto

7. prosince 2018 • 18:00

Členové Kowax Racing teamu si již zvykli, že pro ně sezona zdaleka nekončí posledním mistrovským závodem. Po měsících urputných soubojů o každou desetinku totiž v prosinci přichází balzám na nervy, kterým je série volných závodů organizovaná zejména pro potěchu fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček i Kačírek si Prahu užili se vším všudy

foto

7. prosince 2018 • 14:00

Na startu prestižního Pražského Rallysprintu stály letos dva identické vozy Škoda Fabia R5 týmu Duck Racing. Petr Kačírek s jedním z nich testoval svou rychlost a téměř se vešel do první desítky nabité výsledkové listiny, Václav Kopáček za volantem druhého se naopak snažil svou jízdou bavit diváky.

žádný příspěvek celý článek »

Hyundai i20 R5 uteklo na Pražském Rallysprintu vítězství jen o 4,6 sekundy

foto

6. prosince 2018 • 15:00

V sobotu 1. prosince odstartoval na Strahově již 24. TipCars Pražský Rallysprint. V rámci toho představil CERS Rally team ve spojení s prodejcem vozů Hyundai Lenner Motors závodní speciál Hyundai i20 R5, který pilotoval čerstvý vítěz šampionátu FIA European Rally Trophy – Central Ondřej Bisaha.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Rally Team si spoločne s Kukom a Vejom užili Prahu

foto

6. prosince 2018 • 14:00

Nepríjemné, studené a sychravé počasie, ale aj snehovú kašu, či poriadne kaluže vody na tratiach si užili všetci účastníci tohtoročného Pražského Rallysprintu, vrátane posádky slovenského KL Racing Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Roli Pecuch s Vicky Dudášovou zabávali divákov v Prahe

foto

6. prosince 2018 • 13:00

Nesmierne množstvo divákov, ale aj zima, sneh, snehová kaša, či poriadna dávka vody na tratiach. Presne takýto bol v poradí už dvadsiaty štvrtý ročník Pražského Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Lapdavskí si po desiatich rokoch zopakovali súťaž v Prahe

foto

6. prosince 2018 • 12:00

Presne po desiatich rokoch sa v rámci XXIV. Pražského Rallysprintu 2018 predstavila aj dvojica Lukáš a Július Lapdavskí. Samozrejme pri tom nemohol chýbať ani Subaru Rally Team Komárno.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport predstavil v Prahe dvojicu šampiónov

foto

6. prosince 2018 • 11:00

Nepríjemné zimné počasie, ale aj náročné podmienky hlavne na voľbu pneumatík potrápilo účastníkov XXIV. Pražského Rallysprintu 2018. Napriek tomu majster Európy a majster Poľska poriadne zabávali divákov.

žádný příspěvek celý článek »

K pražskému triumfu zbývaly tři kilometry

foto

6. prosince 2018 • 10:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf – Karel Janeček přišla s novým vozem Volkswagen Polo GTI R5 o vítězství v XXIV. TipCars Pražský Rallysprint na poslední rychlostní zkoušce, a nakonec závod dokončila na pátém místě celkové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Iva Prieložného

foto

6. prosince 2018 • 08:00

Na začátku prosince se uskutečnil tradiční TipCars Pražský Rallysprint, jeden ze závěrečných podniků letošní soutěžácké sezóny. V hlavním městě tentokráte panovalo spíše zimnější počasí, které nabídlo zajímavou podívanou. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou se představí s Focusem WRC v Praze

foto

29. listopadu 2018 • 11:00

Po roce se opět vrací Josef Peták na tratě TipCars Pražského rallysprintu, který se uskuteční již tuto sobotu. Tentokráte ale na místo spolujezdce neusedne Ondřej Joska, z pracovních důvodů, ale Alena Benešová, která naposledy s příbramským jezdcem startovala během letošního ročníku Invelt Rally Pačejov.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist