www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Termín uzávěrky klatovských soutěží je na dohled

foto

14. dubna 2019 • 09:00

Neděle 14. dubna, 20 hodin. Tak zní závěrečný termín pro přihlášky na 54. Rallye Šumava Klatovy i 28. Historic Vltava Rallye. Už teď je ale zřejmé, že historických vozů přivítáme rekordní množství a že i soudobých vozů bude na startu velmi zajímavý počet. Seznamy průběžně přihlašovaných jsou k nalezení společně s dalšími informacemi na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava opravdu pustí Macíka na trať v traktoru

foto

3. dubna 2019 • 14:00

Po mnoha dotazech, zda informace týmu Big Shock Racing vydaná 1. dubna není aprílovým žertem, Martin Macík znovu seriózně potvrdil, že pojede část Rallye Šumava Klatovy v traktoru Valtra.

žádný příspěvek celý článek »

Macík v traktoru na Rallye Šumava

foto

1. dubna 2019 • 19:00

Martin Macík z týmu Big Shock Racing se pilně připravuje na Rallye Dakar 2020. Rána tráví v posilovně, ve svém závodním kamionu začíná trénovat na offroadové trati Sedlčanské kotliny a v poslední době zařadil do programu také projížďky v traktoru.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovští denně hlásí nové a nové přihlášené jezdce

foto

31. března 2019 • 22:00

V pondělí 1. dubna o půlnoci vyprší termín pro zaslání přihlášek se sníženým vkladem pro 54. Rallye Šumava Klatovy i 28. Historic Vltava Rallye. Na průběžných seznamech přihlášených jezdců každým dnem přibývá několik jmen a je tedy zřejmé, že účast na obou soutěžích bude velmi kvalitní. Seznamy jsou k nalezení společně s dalšími informacemi na klubových stránkách www.pamk.cz .

žádný příspěvek celý článek »

V Klatovech už přijímají přihlášky na dubnové soutěže

foto

7. března 2019 • 09:00

Dva měsíce před startem mají 54. Rallye Šumava Klatovy a 28. Historic Vltava Rallye schváleny a zveřejněny základní dokumenty, tzv. zvláštní ustanovení. Díky tomu mohl být spuštěn i systém elektronických přihlášek na soutěže, které jsou k nalezení společně s dalšími informacemi na klubových stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist