www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Jelínek s Ingrem se na tratě vracejí s cílem Barumku si užít

foto

15. srpna 2019 • 22:05

Ne příliš optimálně se doposud vyvíjela sezóna pro posádku RI Okna Racing týmu ve složení Jan Jelínek a Petr Ingr. Proto do nadcházející Barum Rally oba vstupují se svou Škodou Fabií R5 s odhodláním soutěž si užít, pobavit sebe i přihlížející diváky a především soutěž dokončit.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Kopecký - Dresler zabojuje o 5. titul v řadě

foto

15. srpna 2019 • 21:45

Mistrovství ČR v rally vrcholí o víkendu v okolí Zlína 49. ročníkem nejslavnější tuzemské soutěže. Barum Czech Rally Zlín 2019 slibuje dramatickou bitvu o domácí i evropské body.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád se těší na vrchol sezóny

foto

15. srpna 2019 • 21:35

Barum Rally bude pro posádku Petr Semerád - Jiří Hlávka vrcholem letošní sezóny. Po úspěšné Rally Bohemia, kde vyhráli nabitou třídu 6, čekalo na posádku několik novinek.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup míří k velkému finále

foto

15. srpna 2019 • 21:30

Závěrečným podnikem letošního Mistrovství ČR v rally je legendární Barum Czech Rally Zlín. Ve Zlíně se rozhodne také o konečných výsledcích seriálu Peugeot Rally Cup CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem trénují před Barumkou

foto

15. srpna 2019 • 21:20

Vrchol české rallyové sezóny čeká na posádky i fanoušky již tento víkend v okolí Zlína. Slavná Barum Rally startuje v pátek a startovní listina je doslova nabitá mezinárodní konkurencí.

žádný příspěvek celý článek »

Magických 99 pro Ekaterinu Stratievu

foto

14. srpna 2019 • 21:20

Už po jedenácté se tento týden postaví na start zlínské Barumky sympatická drobná blondýnka z Bulharska. Ekaterina Stratieva je typickým představitelem soutěžáckého srdcaře a nejen díky tomu má i v České republice řadu nadšených příznivců.

žádný příspěvek celý článek »

Lukjaňuk ve Zlíně nevylučuje útok na prvenství

foto

14. srpna 2019 • 20:45

V roce 2017 a 2018 dokázala na Barum Czech Rally Zlín vybojovat posádka Alexej Lukjaňuk - Alexej Arnautov shodně druhé místo v absolutní klasifikaci. Na konci loňské sezóny pak tato dvojice dokázala získat titul mistrů starého kontinentu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu na Barum Czech Rally Zlín od Marka Pléhy

foto

14. srpna 2019 • 01:30

Den před zahájením seznamovacích jízd se v okolí Velkého Ořechova a Častkova uskutečnil tradiční oficiální test před Barum Czech Rally Zlín. Na testu byl přítomen i stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Černohorským chtějí na Barum rally dojet pro celkový úspěch

foto

13. srpna 2019 • 18:00

České rallyové mistrovství stojí pro letošní sezonu před svým posledním závodem, a to hned tím v Česku pravděpodobně nejatraktivnějším, tedy Barum Czech Rally Zlín 2019! Tu absolvuje i posádku Mogul Auto Šídlo Škoda teamu Jan Černý s Petrem Černohorským, kteří pomýšlí na celkový úspěch z letošní sezony. Ve hře jsou totiž prakticky ještě všechna přední místa, ke kterým ale zákonitě musí přijít také dobrý výsledek z Barumky!

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín dětem

foto

13. srpna 2019 • 10:00

Barum Czech Rally a projekt Rally dětem, za nímž stojí Vančík Motorsport a MOL Česká republika zvou společně všechny budoucí závodníky na dvě akce, které jsou pro ně připraveny v rámci letošní Barumky.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

13. srpna 2019 • 08:00

V minulých dnech byl zveřejněn oficiální seznam přihlášených posádek na devětačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín 2019. Jako tradičně je startovní listina početná, přihlásilo se 137 soutěžících z 25 zemí. V rámci seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) se jedná o nejkvalitněji obsazenou soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Pospíšilík cílí doma na elitní desítku

foto

12. srpna 2019 • 08:00

Devětačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín, soutěže zařazené do osmidílného seriálu FIA mistrovství Evropy v rally (ERC), se nezadržitelně blíží. Na startu se objeví již pošesté domácí jezdec Tomáš Pospíšilík na voze Škoda Fabia R5, kterého navigovat zkušený spolujezdec Jiří Hovorka. Oproti předchozím ročníkům pojede pětadvacetiletý jezdec s licencí soutěžícího BTH Import Stal Rally Team. V letošním roce si přeje průnik do elitní desítky v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Hlavní cena ve fotosoutěži zůstala doma

foto

9. srpna 2019 • 13:00

Při příležitosti konání 48. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2018 byla vyhlášena tradiční fotosoutěž. Po dvou letech byl z pomyslného trůnu fotografického krále sesazen motoristický fotograf Marcin Rybak z polské Lodže a hlavní cena zůstala v českých luzích a hájích.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka bude svědkem české premiéry vozu kategorie R4

foto

8. srpna 2019 • 09:00

Společnost Global motorsport CZ s.r.o. ve spolupráci s francouzskou firmou Oreca představí v servisním zázemí Barum Czech Rally 2019 exemplář podle regulí kategorie R4. Půjde o vůz Dacia Sandero R4.

žádný příspěvek celý článek »

Při barumce vyhlášena opět populární fotosoutěž

foto

7. srpna 2019 • 14:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 49. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2019 opět tradiční fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

toplist