www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 20 - Rally Bohemia (MČR)

Vančík Motorsport na (re)startu sezóny 2020

foto

8. července 2020 • 10:00

Start letošní sezóny Mistrovství ČR v rally je konečně tady, chce se nám říci se všemi fanoušky. Nejen oni už se nemohou dočkat. Přestávka byla dlouhá, předlouhá, rally nám scházela, ale ve hře byly důležitější věci.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa - Hawel: Na Rally Bohemia se Škodou Favorit

foto

6. července 2020 • 18:00

Rally Bohemia bude letos první soutěží zařazenou do Mistrovství České republiky. Vedle soudobých vozů zde odstartují i Legendy a také vozy Mistrovství ČR historiků. Ve startovní listině se vozem Škoda Favorit bývalé třídy A 1300 představí Jindřich Štolfa se Zdeňkem Hawlem.

žádný příspěvek celý článek »

Sezóna rally odstartuje na Bohemii

foto

2. července 2020 • 15:00

První červencový den letošního roku nepřinesl jezdcům, týmům a fanouškům rally mnoho radosti. Přesunutí 50. Barum Czech Rally Zlín na rok 2021 vyvolalo mezi mnohými pochybnosti o celkovém konání SONAX Mistrovství České republiky v rally a Liqui Moly Rallysprint Série v roce 2020.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiální program 47. Rally Bohemia je v prodeji

foto

29. června 2020 • 17:00

I letos je pro diváky připravený tištěný program soutěže, plný zajímavých informací. Čtenáři se mohou těšit na mapy jednotlivých rychlostních zkoušek společně se seznamem diváckých míst.

žádný příspěvek celý článek »

Nabitý páteční program v Sosnové u České Lípy odstartuje Rally Bohemia

foto

22. června 2020 • 14:00

V pátek 10. července v areálu Autodrom Racing Area v Sosnové u České Lípy začne program 47. ročníku Rally Bohemia. Na jezdce v již tradičním prostředí autodromu čeká testovací rychlostní zkouška tzv. shakedown a následně show v podobě paralelního závodu dvojic.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský: Závody mi moc chyběly

foto

22. června 2020 • 11:00

Po dlouhém čekání letošní rally sezona odstartuje. Prvním závodem tohoto roku bude Rally Bohemia. Na startu nebude chybět ani Dominik Stříteský, který přes nucenou pauzu nezahálel a pilně se připravoval. Loňský vítěz Opel Adam Cupu pro letošní rok přichystal společně s týmem Vančík motorsport změnu závodní techniky. Dominik usedne do vozu Peugeot 208 R2 a rozpis mu bude číst Ondřej Krajča.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vstupuje do obnoveného MČR v rallye s novým spolujezdcem, ale nezměněnými cíli

foto

17. června 2020 • 12:15

Sezonu mistrovství ČR v automobilových soutěžích, stejně jako většinu ostatních sportovních disciplín, tvrdě postihla situace okolo vládních opatření souvisejících s pandemií COVID-19. Přestože se v letošním roce neodjela zatím ještě žádná z plánovaných soutěží, tovární tým ŠKODA Motorsport hlásí připravenost k opětovnému startovnímu výstřelu.

žádný příspěvek celý článek »

Mezinárodní ECO energy Rally Bohemia – Česko Slovenská trofej elektromobility zve opět k účasti širokou veřejnost

foto

31. května 2020 • 15:00

Již potřetí se v rámci Rally Bohemia bude konat ECO energy Rally Bohemia pro vozy s alternativními typy pohonu. A jak již začíná být zvykem, pořadatel zve k účasti nejširší motoristickou veřejnost. Letos jsme domluveni na spolupráci se Slováky a soutěž tedy bude mezinárodní.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia zveřejnila Zvláštní ustanovení

foto

9. května 2020 • 01:00

Zástupci Autoklubu ČR schválili Zvláštní ustanovení 47. ročníku Rally Bohemia. Tento dokument se všemi potřebnými informacemi o soutěži je možné nalézt na webu rallybohemia.cz v sekci „dokumenty“.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Slováci ovládli 1. Virtuální Rally Bohemia

foto

4. května 2020 • 12:00

Premiérovou virtuální Rally Bohemia má za sebou 417 zúčastněných jezdců z celkem 668 přihlášených. Na závodníky čekala náročná soutěž, kde kromě úzkých a technických pasáží si museli jezdci poradit také s náročným počasím, jak bývá u Rally Bohemia zvykem. Z šesti RZ o celkové délce 68.8 km byla první polovina zkrápěna deštěm, či zahalena hustou mlhou.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia pokračuje v přípravách a nabídne i virtuální závodění

foto

15. dubna 2020 • 22:00

Navzdory nepříznivé situaci způsobené pandemií nemoci COVID-19 přípravy 47. ročníku Rally Bohemia pokračují. Trasy letošního ročníku budou stejné jako v roce 2019. Závodit by se tedy mělo na osmnácti rychlostních zkouškách o celkové délce 157 km v okolí Českodubska, Liberecka, Železnobrodska a Turnovska.

žádný příspěvek celý článek »

toplist