www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Swedish Rally (JWRC)

Švédsko: RZ 1, 2 - Grönholm triumfoval v obou testech

3. února 2006 • 11:00

Marcus Grönholm se nechal po skončení včerejšího shakedownu slyšet, že hodlá jet nadoraz od samotného začátku Švédské rally. Svůj slib prozatím plní na jedničku a s přehledem vyhrál oba úvodní testy.

žádný příspěvek celý článek »

Czech Rally Team Škoda-Kopecký před Švédskou rally

3. února 2006 • 09:00

Druhého podniku seriálu Mistrovství světa v rally se zúčastní posádka Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký. Na start Švédské rally se s vozem Škoda Fabia WRC postaví mladíci Jan Kopecký - Filip Schovánek, kteří před dvěma týdny dokončili Rally Monte Carlo na jedenáctém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Hlasy před první etapou - Manfred Stohl chválil Aignera

3. února 2006 • 08:00

Někteří jezdci si před startem Švédské rally příliš nevěří. Nepatří mezi ně jen Marcus Grönholm, ale také Manfred Stohl. Oba společně si přitom stěžují především na nevýhodnou startovní pozici do páteční etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Švédsko - na shakedownu nejrychlejší Carlsson

2. února 2006 • 14:00

Vítězem shakedownu před Švédskou rally se stal trochu překvapivě Daniel Carlsson, který startuje ve voze Mitsubishi Lancer WRC. Dlouhou dobu sice vedl Mikko Hirvonen, ale ten se nakonec musel spokojit až se třetím místem.

žádný příspěvek celý článek »

Švédsko - Ekström a Aigner po shakedownu

2. února 2006 • 13:00

Švédská rally dnes odstartovala shakedownem, na kterém si většina jezdců naposledy vyzkoušela svá nastavení pro nadcházející tři dny. Mattias Ekström dosáhl slušného času 2:01.7 min, nicméně na nejlepšího Hirvonena ztratil téměř pět vteřin. Andreas Aigner dosáhl času 2:04.1 min.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson si do Švédska věří

1. února 2006 • 13:00

Syn šéfa továrního týmu Ford Malcolma Wilsona Matthew si na nadcházející Uddeholm Swedish Rally odbude v barvách týmu Stobart VK Ford čtvrtý start v mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

OMV Peugeot Norway WRT je na Švédsko připraven

1. února 2006 • 12:00

Dva týdny po premiéře v Monte Carlu čeká na OMV Peugeot Norway World Rally Team, startujícím s vozy Peugeot 307 WRC, další výzva. Na start se opět postaví Manfred Stohl a Henning Solberg s cílem umístit se mezi nejlepšími na Uddeholm Swedish Rally, druhém podniku Mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Katajamäki se těší na svou premiéru v týmu Stobart

1. února 2006 • 08:00

Chráněnec Marcuse Grönholm, Kosti Katajamäki, se poprvé představí ve voze týmu Stobart VK Ford na víkendové Švédské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Carlsson ve Švédsku potvrzen v Lanceru WRC

31. ledna 2006 • 11:00

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že Daniel Carlsson požádal Světovou motoristickou federaci FIA u výjimku, aby mohl místo Suzuki S1600 pilotovat na letošní Švédské rally Lancer WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Xavier Pons nechce ve Švédsku zklamat

31. ledna 2006 • 10:00

Již počtvrté ve své kariéře se španělský pilot Xavier Pons vydá vstříc náročným uklouzaným tratím Uddeholm Swedish Rally. I přes svůj jižanský původ věří, že je schopen odvést si z okolí Karlstadu bodový příděl.

žádný příspěvek celý článek »

Kronos s Citroëny startuje na severu

31. ledna 2006 • 08:00

Belgická stáj Kronos Total Citroën World Rally Team startuje v nejsevernějším dějství seriálu mistrovství světa v rally, na Švédské rally. Ačkoli se Kronos vydal do Švédska poprvé ve své historii, jeho šéf Marc van Dalen o svém týmu a jeho jezdcích nepochybuje.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Sordó: Další premiéra v Xsaře WRC

30. ledna 2006 • 18:00

Španělského jezdce Daniela Sordó čeká již o následujícím víkendu druhé vystoupení v Xsaře WRC. Přitom první absolvoval před necelými dvěma týdny v Monte Carlu. Tam nakonec skončil na vynikajícím osmém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek absolvoval první testy se Swiftem

30. ledna 2006 • 14:00

Pavel Valoušek měl včera poprvé možnost usednout do nové zbraně pro nadcházející sezónu v juniorském světovém šampionátu - zbrusu nového Suzuki Swift S1600 postaveného v dílnách Suzuki Sport Europe pouze pro něj.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm chce oslavit narozeniny vítězstvím

30. ledna 2006 • 13:00

Dvojnásobný mistr světa a jezdec továrního týmu BP-Ford WRT Marcus Grönholm prohlásil, že by chtěl své osmatřicáté narozeniny ve Švédsku oslavit vítězstvím. Jedním dechem ale dodal, že to v konkurenci všech jezdců nebude zrovna jednoduché.

žádný příspěvek celý článek »

Lapworth svým svěřencům před Švédskem věří

30. ledna 2006 • 12:00

Letošní Švédská rally by se měla celá kompletně odjet na silné vrstvě sněhu, což v posledních dvou letech nebývalo zvykem. Trať se v minulosti většinou po prvním průjezdu vozů tak zničila, že místy byla vidět šotolina. To by se ovšem letos stát nemělo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist