www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

SOUHRN: Jan Kopecký (znovu) vítězem Barum Czech Rally Zlín + OHLASY

foto

29. srpna 2022 • 21:30

Závěrečná Powerstage, tedy druhý průjezd obávanou a legendární Pindulou, definitivně stvrdila další vítězství Jana Kopeckého na Škodě Fabii Rally2 Evo navigovaného spolujezdcem Janem Hlouškem. Kopecký se tak stal pojedenácté absolutně nejrychlejším pilotem historie Barum Czech Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

15. srpna 2022 • 18:00

Tradičně necelé dva týdny před startem soutěže vychází seznam přihlášených posádek na nejvýznamnější automobilovou soutěž na našem území - Barum Czech Rally Zlín. Oproti minulým letům sice chybí některá velká jména, i tak se bude na náročných rychlostních zkouškách kolem Zlína na co dívat.

příspěvků: 3 celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Barum Czech Rally Zlín

foto

7. července 2022 • 03:00

Dnes byla zveřejněna zvláštní ustanovení na nejvýznamnější soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín, která se i v letošním roce uskuteční na konci srpna jako součást mistrovství Evropy v automobilových soutěžích a premiérově také jako součást FIA RGT Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka hlásí změnu na ředitelském postu

foto

1. července 2022 • 09:00

Jednapadesátý ročník mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín 2022 (26. – 28. srpna) přinese výměnu stráží na ředitelském postu. Ani po čtyřiadvaceti letech nezmizí z funkce ředitele významné evropské rally příjmení Regner, dlouholetého šéfa zlínské rally Miloslava vystřídá na této významné pozici jeho syn Jan.

žádný příspěvek celý článek »

A. Holakovský – A. V. Wood: Barumka – vždy nová výzva!

foto

24. března 2023 • 15:00

Více než půl roku uplynulo a zároveň necelých půl roku zbývá do Barum Czech Rally Zlín. Ta byla pro naší posádku Aleš Holakovský – Alexandra Vrona Wood první soutěží, kterou jsme loni absolvovali. Zážitky z ní už se tedy měly čas řádně rozležet, takže je nejvyšší čas na loňskou barumku zavzpomínat osvědčenou formou sebe-rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Chystá se motoristický ples barumky

foto

9. prosince 2022 • 08:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín připravili nejen pro své fanoušky milé překvapení. V sobotu 4. března 2023 se uskuteční v Kongresovém centru ve Zlíně společenská akce s názvem Motoristický ples Barum Czech Rally Zlín. Zváni jsou první březnovou sobotu na přátelské setkání do Baťova města soutěžní posádky, týmy, mechanici, partneři a fanoušci rallyového sportu.

žádný příspěvek celý článek »

Užijte si Vánoce 2022 s Barum Czech Rally Zlín

foto

7. prosince 2022 • 09:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín opět připravili prostřednictvím e-shopu kolekci vánočních dárkových předmětů, kterými můžete pod vánoční stromek přinést svým blízkým pořádnou porci akce i adrenalinu a zároveň můžete potěšit nejednoho fandu motoristického sportu. Mílovými kroky se blíží Vánoce, což je ideálním časem pro obdarování svých blízkých a přátel tím, co je jejich srdci nejbližší. Pokud máte ve svém okolí někoho, komu v žilách koluje krev s příměsí benzínu, jste rozhodně na správném místě.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka se pojede v evropském šampionátu o týden dříve

foto

28. listopadu 2022 • 11:00

Kalendář Mistrovství Evropy v rally (ERC) čítá na příští rok osm podniků, které se uskuteční v osmi různých státech. Podobně jako v předchozích letech v něm figurují organizátoři Barum Czech Rally Zlín. Prestižní šampionát zavítá opět do České republiky, již 52. ročník populární barumky se pojede v termínu 18. – 20. srpna 2023.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

16. října 2022 • 12:00

Vzhledem k nabité sezóně nebylo dostatek prostoru včas zpracovávat veškeré dostupné materiály. Přesto jsme se rozhodli napravit resty a připomenout si některé ze soutěží letošního seriálu mistrovství Evropy. Tentokrát se vrátíme k předposlednímu dílu mistrovství Evropy, kterým byla Barum Czech Rally Zlín. Průběh soutěže si připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka fotosoutěže barumky byla prodloužena do konce října

foto

14. října 2022 • 16:15

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production každoročně vyhlašují při příležitosti mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín 2022 tradiční fotosoutěž. Nejinak tomu bylo i při letošním již 51. ročníku zlínské rally. Pořadatelé upozorňují na nový termín uzávěrky soutěže, která byla prodloužena až do 31. října.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem jedou do Pačejova

foto

29. září 2022 • 17:00

Již tento víkend pokračuje MČR v rallye dalším závodem a to v Pačejově. Na startu oblíbené soutěže nebude chybět ani posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. - Petr Uhel a jejich Ford Focus WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Číž - sezóna jako na houpačce

foto

27. září 2022 • 09:00

Sedmadvacetiletý Mirek Číž má sezónu, jako na houpačce. Úvod roku mu moc nevyšel, ale na domácí soutěži v Mladé Boleslavi zabral a pohodu potvrdil i na Barumce. Nyní je před ním start v Pačejově a v případě dobrého výsledku se může posunout na „bednu“ průběžné klasifikace třídy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Vandraq Studia

foto

14. září 2022 • 14:00

Vrcholem tuzemské soutěžácké sezóny bývá každoročně na konci srpna Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy už tak náročnou trať ještě ztížilo proměnlivé a nevyzpytatelné počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků, které pro vás připravili kolegové z Vandraq Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Caisův boj o stupně vítězů

foto

6. září 2022 • 11:00

Česká posádka Erik Cais - Petr Těšínský, která letos reprezentuje Yacco ACCR Team na tratích seriálu mistrovství světa WRC2, dokončila extrémně náročnou Barumku na čtvrtém místě. Třiadvacetiletý mladík bojoval s Fordem Fiestou Rally2 týmu Orsák Rallysport celý víkendo pódiové umístění, ale po defektu v závěrečné Power stage na něj nakonec zbylanepopulární „bramborová“ medaile.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem o těžké Barumce

foto

5. září 2022 • 18:00

EuroOil team s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel odjížděl na 51. Barum Rallye do Zlína s vědomím toho, že budou se svým Fordem Focus WRC startovat v hloubi startovního pole velmi vzdáleni posádkám, se kterými obvykle bojují v absolutní klasifikaci o umístění na stupních vítězů. S tímto jasným faktem byla posádka smířena už před startem, jak dále vysvětluje Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist