www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Monte Carlo

Grönholm si v Monte Carlu drží pozici na stupních vítězů

foto

20. ledna 2007 • 07:20

I po druhé etapě Rallye Monte Carlo směřuje tým BP-Ford k umístění na stupních vítězů a slušnému bodovému zisku. Marcuse Grönholma a Tima Rautiainenena nikdo neohrožoval na třetím místě průběžného pořadí, Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen si s dalším Focusem RS WRC drží páté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo - RZ 7, 8: Po první etapě vede Loeb

foto

19. ledna 2007 • 18:45

Dnešní den nepřinesl v podstatě jediné překvapení a na prvních dvou pozicích se tak stále s přehledem drží oba jezdci s vozy Citroën C4 WRC. První je Sébastien Loeb a druhý pak Dani Sordó, který však dokázal vyhrát hned tři rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo - RZ 6: Grönholm stále ztrácí

foto

19. ledna 2007 • 16:25

Marcus Grönholm zatím nese prohry se Sébastienem Loebem velmi těžce a v cíli rychlostních zkoušek nechce ani hovořit s moderátorem rádia WRC. Dani Sordó sice v RZ 6 ztratil, přesto má na druhém místě na Grönholma značný náskok.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo - RZ 4, 5: Ve vedení stále Loeb

foto

19. ledna 2007 • 11:50

Páteční ranní tři testy mají posádky za sebou a na vedoucí pozici se i nadále drží Sébastien Loeb. Druhý je v pohodě jedoucí Dani Sordó a třetí pak Marcus Grönholm. Z dnešních tří zkoušek vyhrál hned dvě Dani Sordó a potvrdil tak slova Loeba, který řekl, že na asfaltu bude jeho týmový kolega nesmírně rychlý.

příspěvků: 2 celý článek »

Monte Carlo - RZ 3: Sordó tvrdě zaútočil

foto

19. ledna 2007 • 09:30

Skvělým časem začal dnešní etapu Dani Sordó, který nadělil svému týmovému kolegovi Loebovi přes šestnáct vteřin. Ten tak nyní vede před mladým španělským pilotem jen o necelých osm vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

Opatrný start posádek týmu BP-Ford v Monte Carlu

foto

19. ledna 2007 • 08:10

Ve čtvrtek večer odstartovala na legendární Rallye Monte Carlo sezona FIA MS v rally 2007. Marcus Grönholm a Timo Rautiainen jsou po prvních dvou nočních rychlostních zkouškách s Focusem RS WRC třetí, Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen se stejným vozem čtvrtí.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký zahájil Rallye Monte Carlo šestým časem

foto

19. ledna 2007 • 08:00

Ve čtvrtek večer byl rychlostní zkouškou St. Jean En Royans zahájen seriál Mistrovství světa v rallye 2007. Během čtvrteční etapy absolvovaly posádky dvě náročné rychlostní zkoušky Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo - RZ 1,2: Citroëny opět všechny válcují

foto

18. ledna 2007 • 21:35

Již po dvou rychlostních zkouškách v Monte Carlu je jasné, že tovární tým Citroën Total je na letošní rok připraven výtečně. Oba speciály C4 WRC jsou totiž na prvních dvou místech. Suverénně tak vede Sébastien Loeb před svým týmovým kolegou Danim Sordem. Marcus Grönholm ztrácí na třetím místě již téměř půl minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Monte Carlo - shakedown zrušen !!!

foto

18. ledna 2007 • 12:30

Dnes se měl uskutečnit před prvním podnikem letošní sezóny Rallye Monte Carlo - shakedown. Ten však musel být s ohledem na obrovské množství fanoušků podél trati zrušen. Delegátům FIA se zdálo, že nebezpečí úrazu diváků bylo příliš vysoké. Za tu cenu raději posádky odeslaly zpět do servisu.

příspěvků: 4 celý článek »

Kopeckého čeká první letošní světový start

foto

18. ledna 2007 • 08:15

Legendární soutěží Rallye Monte Carlo bude odstartován seriál Mistrovství světa v automobilových soutěžích 2007. Stalo se již tradicí, že Rallye Monte Carlo otevírá v lednu seriál Mistrovství světa v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Manfred Stohl bude potřebovat 1000 kilometrů

foto

17. ledna 2007 • 11:45

Pilot týmu OMV Kronos Racing Manfred Stohl se nechal slyšet, že bude potřebovat minimálně tisíc kilometrů na to, aby si dokonale zvykl na vůz Citroën Xsara WRC. Za sebou má prvních sto, které absolvoval při testech v neděli.

žádný příspěvek celý článek »

Xavier Pons mění spolujezdce

foto

17. ledna 2007 • 11:00

Bývalá dvojka týmu Kronos Racing Xavier Pons se rozešel se svým spolujezdcem Carlosem del Barriem. Jeho novým navigátorem bude od Rallye Monte Carlo Xavier Amigo, který v minulosti navigoval Daniho Solá.

žádný příspěvek celý článek »

Gareth MacHale pojede letos jedenáct soutěží

foto

17. ledna 2007 • 10:10

Britský pilot Gareth MacHale se představí s vozem Ford Focus WRC 03 v letošním roce hned v jedenácti soutěžích seriálu mistrovství světa. Jeho prvním startem bude Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop: Atmosféra Monte Carla mi bude chybět

foto

16. ledna 2007 • 21:25

Nezvykle ve čtvrtek večer vstoupí do úvodního podniku letošní světového šampionátu Rally Monte Carlo posádka Martin Prokop – Jan Tománek. S osvědčeným vozem Citroën C2 S1600 se pokusí navázat na solidní loňský výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Mitsubishi potvrdilo nasazení Gardemeistera i Ponse

foto

16. ledna 2007 • 15:00

Přestože ještě na konci minulého týdne to vypadalo tak, že v seriálu mistrovství světa budou chybět speciály Mitsubishi Lancer WRC 05, na začátku tohoto je vše jinak. Dokonce budou Lancery WRC startovat i v Monte Carlu, kde do jejich kokpitů usednou piloti Toni Gardemeister a Xavier Pons.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist