www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rallye Monte Carlo (PCWRC)

Monte Carlo: Obrovská loterie

19. ledna 2006 • 08:00

Dva dny seznamovacích jízd má za sebou nově sestavená dvojice jihlavského týmu Jipocar Racing Martin Prokop - Jan Tománek. Celý trénink výrazně ovlivnilo pondělní sněžení, a tak již nyní je jasné, že slavná Rally Monte Carlo bude letos mnohem větší loterií než v minulém ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson chce vidět cíl Rallye Monte Carlo

18. ledna 2006 • 09:00

Mladý britský pilot Matthew Wilson pojede v letošním roce za B-tým Fordu kompletní seriál mistrovství světa. Wilson junior přiznal, že Rallye Monte Carlo není pro nováčka zrovna nejjednodušší soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Sordó chce Rallye Monte Carlo především dokončit

18. ledna 2006 • 08:00

Úřadující mistr světa v juniorech Daniel Sordó se nechal slyšet, že jeho první start v Monte Carlu s vozem Citroën Xsara WRC pro něj nebude jednoduchou záležitostí.

žádný příspěvek celý článek »

Tým BP-Ford WRT připraven na Rallye Monte Carlo

16. ledna 2006 • 12:00

Dvojnásobný mistr světa Marcus Gronholm se spolujezdcem Timem Rautiainenem a jejich týmoví kolegové Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen, se minulý týden ve čtvrtek poprvé představili společně s novým Focusem RS WRC 06.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Aigner jede v Monte Carlu s jiným spolujezdcem

16. ledna 2006 • 11:00

Mistrovství světa rally začne již tento pátek, kdy všechny posádky odstartují do proslulé Rallye Monte Carlo, která je nejstarší soutěží v seriálu mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Solberg chce v Monte Carlu na bednu

16. ledna 2006 • 10:00

Jezdec továrního týmu Subaru Petter Solberg by při nadcházející Rallye Monte Carlo, která otevírá letošní sezonu mistrovství světa automobilových soutěží, rád skončil na medailové pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Duvalova Fabie WRC je již na Monte Carlo připravena

16. ledna 2006 • 08:00

Francois Duval si měl možnost o uplynulém víkendu znovu vyzkoušet Fabii WRC, se kterou by měl odstartovat již v pátek do proslulé Rallye Monte Carlo. O vůz se mu bude starat společnost First Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Preview: Rallye Monte Carlo 2006

15. ledna 2006 • 08:30

Ani letošní šampionát MS FIA v automobilových soutěžích nezačne jinou soutěží, než proslulou Rallye Monte Carlo. Ta patří k nejstarším podnikům v kalendáři mistrovství světa a v letošním roce se pojede již její 74. ročník. Oproti loňskému roku doznala značných změn, které jsou patrné především v harmonogramu rally.

žádný příspěvek celý článek »

Czech rally team Škoda-Kopecký před úvodní soutěží

14. ledna 2006 • 10:50

Před úvodní soutěží seriálu Mistrovství světa v rally 2006 se odborné veřejnosti představil v Bělé pod Bezdězem nově vytvořený "Czech rally team Škoda-Kopecký". Tým by měl navázat na předchozí spolupráci Motorsportu Kopecký s továrním týmem Škoda Motorsport a absolvovat deset vybraných soutěží Mistrovství světa v rally 2006 na evropském kontinentu s vozem Škoda Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Francois Duval byl Fabií WRC příjemně překvapen

12. ledna 2006 • 07:00

Jak jsme uvedli již ve včerejším příspěvku, Francois Duval si na testech odbyl premiéru za volantem soutěžního speciálu Škoda Fabia WRC, se kterou se představí na Rallye Monte Carlo a dle svých slov byl příjemně překvapen.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Aigner: Splnil se mi sen

11. ledna 2006 • 02:00

Za tým Red Bull Škoda bude v letošním roce na deseti soutěžích seriálu mistrovství světa startovat ve Fabii WRC mladý rakouský pilot Andreas Aigner. Ten se také nechal slyšet, že se mu tím splnil jeho dávný sen.

žádný příspěvek celý článek »

Francois Duval už si vyzkoušel Fabii WRC (foto)

11. ledna 2006 • 00:15

Nejenom mladý španělský pilot Daniel Sordó si tento týden vyzkoušel svou novou zbraň pro nadcházející podnik Rallye Monte Carlo. Také Francois Duval si již mohl vyzkoušet na suchém asfaltu jízdní vlastnosti Fabie WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Baumschlager Rallye & Racing připraven na Rallye Monte Carlo

10. ledna 2006 • 12:35

Značka Škoda bude v letošním seriálu mistrovství světa zastoupena týmem Red Bull Škoda v Manufacturer 2, který má pod svými křídly rakouský jezdec Raimund Baumschlager. Do kokpitů Fabií WRC usednou jezdci Andreas Aigner, Gilles Panizzi a Mattias Ekström.

žádný příspěvek celý článek »

Sordó už si vyzkoušel Xsaru WRC

9. ledna 2006 • 15:10

Úřadující mistr světa mezi juniory Daniel Sordó si již měl možnost vyzkoušet speciál Citroën Xsara WRC, do kterého usedne na nadcházející Rallye Monte Carlo. Kromě toho bude mít speciál Xsara WRC k dispozici také na únorové Švédské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Timo Rautiainen chce v Monte Carlu na stupně vítězů

6. ledna 2006 • 04:50

Spolujezdec Marcuse Grönholma, Timo Rautiainen, se nechal slyšet, že letos by chtěl se svým dlouholetým parťákem dojet v Monte Carlu na stupních vítězů. V loňském roce skončili s vozem Peugeot 307 WRC na čtvrtém místě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist