www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Mogul Šumava Rallye

Rada na náročné Šumavě obhájil prvenství z Rakouska

foto

8. února 2007 • 01:00

Posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 navázala skvěle na své zlato ve třídě N3 z lednové Jänner rallye 2007 v Rakousku. Také z víkendové Rallye Šumava veze zlatou medaili a je tedy velmi spokojena.

příspěvků: 1 celý článek »

Rallye Šumava nakonec bez Jarka Orsáka

foto

8. února 2007 • 00:30

I přesto, že Jaroslav Orsák a spolujezdec Roman Pešek byli přihlášeni na druhý podnik letošního MMČR - Mogul Šumava Rallye, na klatovský závod nakonec neodjeli. Důvodem absence valašskoklobouckého jezdce byla jeho nemoc.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Tři poháry ze Šumavy

foto

7. února 2007 • 08:30

Jako noc a den se od sebe lišil výsledek posádky kdyňského APM-Automotive Rally Teamu Sláva Ducháček - Petr Dufek v úvodních dvou soutěžích letošního českého rallyového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Hlach po Šumavě

foto

7. února 2007 • 02:00

Jihočeská posádka Patrik Hlach-František Poláček se v letošním ročníku ne příliš zimní Mogul Šumava Ralle Klatovy umístila na bronzovém stupínku v rámci hodnocení třídy N2, tedy vozů s minimem úprav a objemem motoru do 1600 ccm.

žádný příspěvek celý článek »

Šumavskou premiéru zastavila technika

foto

6. února 2007 • 11:25

Radek Mifka se pohybuje v prostředí českých soutěží třetí sezonu, ale až letos má v plánu absolvovat kompletní šampionát MMČR. Na Jänneru skončil sedmnáctý, na podobné umístění pomýšlel i před startem Mogul Šumava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Podvozek Logana je vynikající

foto

6. února 2007 • 09:40

Dacia Logan vedená Václavem Stejskalem absolvovala při své premiéře celou trať Rallye Šumava bez nejmenších problémů. Václav Stejskal v cíli chválil podvozek i spolehlivost novinky našich tratí a litoval, že se ve třídě N1 nesešlo více soupeřů.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzový Jänner a šumavská stíhačka

foto

6. února 2007 • 09:30

Dvě zimní a přitom tolik rozdílné soutěže mají za sebou Antonín Tlusťák a Pavel Dresler. Po třetím místě ve skupině A na rakouské Jänner rally, se na Šumavě na stupně vítězů neprosadili. Přesto vyhráli nejvíce rychlostních zkoušek mezi áčky a v sobotu byli ve skupině nejrychlejší.

žádný příspěvek celý článek »

Beruška vybojoval druhé místo

foto

6. února 2007 • 01:00

Loňský šampión třídy A5 přijel na Šumavu s jednou novinkou. Na místě spolujezdce se objevil Václav Vorel, který tak s Petrem Bryndou vytvořil ryze příbramskou posádku. Vorel nahradil pracovně vytíženého Pavla Paška.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná Šumava Josefa Petáka

foto

5. února 2007 • 17:35

Posádka Hroch Rally Teamu Josef Peták a Alena Benešová s vozem Renault Clio S1600 má za sebou úspěšný start na šumavské soutěži. Z Klatov si odvezli do Příbramě nejen poháry za vítězství ve skupině A a třídě A6, ale rovněž prvenství ve Winter Cupu 07 mezi všemi áčky.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech vyhrál Rallye Šumava

foto

5. února 2007 • 17:20

Skvělou formu potvrdil tento víkend plzeňský jezdec Václav Pech jun., který se spolujezdcem Petrem Uhlem vyhrál 42. ročník Rallye Šumava. Po vítězství na prvním rallye sezony v rakouském Freistadtu vede tabulku domácího šampionátu s maximálním počtem bodů.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy

foto

5. února 2007 • 11:00

Přinášíme druhou fotogalerii ze druhého podniku domácího mistrovství, který se odehrál o uplynulém víkendu v okolí Klatov a Vimperka. Podívejte se společně s námí na to, jak atmosféru soutěže zachytil objektivem svého fotoaparátu Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Semerád s Bohuslavem Ceplechou v cíli rally Šumava

foto

5. února 2007 • 09:30

Druhé dějství seriálu Global Assistance mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2007 bylo odehráno tento víkend v šumavském podhůří. Mogul Šumava rally Klatovy 2007 navázala na rakouskou IQ. Jänner rally, která se jela před třemi týdny.

příspěvků: 1 celý článek »

Na startu smutek, v cíli radost

foto

5. února 2007 • 09:00

Tým Subaru ČR - Deník Blesk při Rallye Šumava prokázal, že letos zahrnuje dvě plnohodnotné posádky. Přestože úřadující vicemistry republiky Vojtěcha Štajfa s Jiřím Černochem hned na startu úvodního testu vyřadila ze hry banální závada, neodjel tým domů s prázdnou.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě vyhrál Václav Pech

foto

5. února 2007 • 06:40

Úřadující český šampion Václav Pech poprvé triumfoval v Mogul Šumava rallye. Ve druhém podniku seriálu mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích navázal na svůj triumf z lednové Jänner rallye a upevnil si tak vedení v průběžném pořadí seriálu.

příspěvků: 2 celý článek »

Kresta: "Byl jsem dlouhý na brzdy"

foto

3. února 2007 • 07:10

První etapou v pátek odstartoval 42. ročník Mogul Šumava rally. Nejlépe vyšel úvod soutěže Romanu Krestovi. Po první sérii měl bezmála minutový náskok před svými soupeři. Na šesté rychlostní zkoušce však chyboval.

žádný příspěvek celý článek »

toplist