www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Mogul Šumava Rallye

O vedení se přetahují Pech a Kresta

foto

2. února 2007 • 23:30

Více než dramatický vývoj měla dnešní úvodní etapa 42. ročníku Mogul Šumava Rallye Klatovy. O náskok z úvodu soutěže přišel po RZ 6 navrátilec na domácí tratě Roman Kresta a z pozice vedoucího jezdce bude do druhé etapy nakonec startovat Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

První ohlasy z Rally Šumava 2007

foto

2. února 2007 • 21:00

Přínášíme vám první ohlasy Romana Kresty a Václava Pecha z letošní Rally Šumava.

žádný příspěvek celý článek »

Karla Trojana čeká téměř domácí soutěž

foto

2. února 2007 • 13:45

První ryze českou soutěží mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových rally je již tradičně klatovská Mogul Šumava Rallye. Na start letošního 42. ročníku nejstaršího domácího podniku se postaví také posádky týmu Rallye Sport Promotion.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy - aktualizace

foto

2. února 2007 • 13:05

Klatovská Mogul Šumava Rallye zahájila svůj 'ostrý' oficiální program již včera večer při slavnostním představení posádek. Jak to tedy na náměstí pod známou klatovskou věží a na dnešní technické přejímce vypadalo můžete shlédnout v aktualizované fotogalerii Jiřího Jiříka.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě odstartuje 66 posádek

foto

2. února 2007 • 12:00

Necelá sedmdesátka posádek byla převzata na druhý podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky, Mogul Šumava Rallye, která se pojede během dneška a zítřka na rychlostních zkouškách v okolí Klatov a Vimperka.

příspěvků: 2 celý článek »

Valoušek se na Šumavu těší

foto

2. února 2007 • 11:00

Po vydařeném startu na úvodním podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se Pavel Valoušek vydal do okolí Klatov, kde se dnes a zítra uskuteční již dvaačtyřicátý ročník Mogul Šumava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Pepa Semerád před Mogul Šumava rally Klatovy

foto

2. února 2007 • 09:00

První soutěž sezóny 2007 nedopadla pro posádku bílomodrého Mitsubishi Sherlog Racing týmu příliš slavně. Velmi rychlé časy a divácky líbivý styl z první poloviny soutěže byl vystřídán havárií na jedné z posledních rychlostních zkoušek.

příspěvků: 4 celý článek »

Šumava bez Jandíka, Wittmanna či Orsáka

foto

2. února 2007 • 06:00

Již za několik hodin odstartuje v Klatovech druhý podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. A již teď je jasné, že už tak početně slabá startovní listina dozná několika velkých škrtů.

příspěvků: 1 celý článek »

Šumavská premiéra soutěžní Dacie Logan

foto

1. února 2007 • 14:00

Na nadcházející Rallye Šumava se odehraje česká premiéra nového soutěžního vozu, který se svou dostupností může stát vhodným nářadím pro začínající posádky. Za volantem novinky Dacia Logan 1,4 se představí Václav Stejskal, který je i autorem přestavby tohoto vozu pro automobilové soutěže.

příspěvků: 5 celý článek »

Štajf se těší na šumavské Rallye Monte Carlo

foto

1. února 2007 • 09:20

Už premiérový start nového vozu Subaru Impreza Spec C N12 na rakouské Jänner rallye skončil velmi solidně. I přes defekt a některé drobné dětské nemoci nového vozu dobyli Vojtěch Štajf s Jiřím Černochem ve freistadtském cíli desátou příčku absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci Subaru Sport Service AČR před Mogul Šumava Rally

foto

1. února 2007 • 09:10

Stejně jako na lednové Jänner Rally postaví na start Mogul Šumava Rallye tým Subaru Sport Service AČR dva vozy. Jänner Rally byla týmem s napětím očekávána.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta se připravuje na obtížný závod

foto

1. února 2007 • 09:00

Tento pátek odstartuje v Klatovech druhý podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích – MOGUL ŠUMAVA RALLY. Po několika letech se na populární Šumavu vrací Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě nebude chybět ani Jani Paasonen!

foto

31. ledna 2007 • 16:00

Druhý podnik našeho domácího šampionátu, Mogul Šumava Rallye Klatovy, je za dveřmi a je jisté, že zde bude velmi nabitá konkurence. Tu rozhodně posílí i finský pilot Jani Paasonen, nový člen Global Assistance Mediasport teamu.

příspěvků: 3 celý článek »

Pecha čeká Rallye Šumava

foto

29. ledna 2007 • 22:30

V závěru tohoto týdne čeká na posádku EuroOil teamu Václava Pecha jun. a Petra Uhla již druhý letošní start v automobilových rally. V pátek odpoledne odstartují do naší nejstarší soutěže - legendární Rallye Šumava.

příspěvků: 3 celý článek »

Peter Gavlák pred Rally Šumava

foto

29. ledna 2007 • 00:30

Ďalšia súťaž, na ktorej sa predstaví slovensko-česká posádka Peter Gavlák-Miloš Hůlka, bude Šumava rally Klatovy. Očakáva sa bohatá nádielka snehu a tak aspoň jedna súťaž vo Winter cupe by sa mala ísť v zimných podmienkach.

žádný příspěvek celý článek »

toplist