www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Deutschland (JRC)

Deutschland odkrývá startovní pole

foto

24. července 2007 • 06:00

V polovině srpna zaburácejí motory soutěžních vozů v okolí německého Trieru. Pojede se tam Rally Deutschland, která je pro českého fanouška nejsnazší možností dostat se na podnik mistrovství světa. V těchto dnech pořadatelé asfaltové rally vydali seznam přihlášených, který čítá velice sympatické číslo sto šesti posádek; čtyřiadvacet z nich by mělo jet s vozy kategorie WRC, osmnáct pilotů je přihlášeno v rámci juniorského seriálu JRC.

žádný příspěvek celý článek »

Duvalův start s Xsarou WRC oficiálně potvrzen

foto

16. července 2007 • 01:00

Již před několika dny jsme přinesli informace, že by se belgický pilot Francois Duval, kterému se téměř vůbec nepodařilo naplnit letošní program v mistrovství světa, mohl objevit na Rallye Deutschland ve druhé Xsaře WRC belgické stáje Kronos. Tato informace byla v minulých dnech oficiálně potvrzena.

žádný příspěvek celý článek »

Duval: se Škodou je konec

foto

9. července 2007 • 05:00

Belgický pilot Francois Duval oficiálně oznámil, že jeho letošní projekt startů v MS za volantem Škody Fabia WRC týmu First je definitivně ukončen. Oficiální důvod nebyl uveden.

žádný příspěvek celý článek »

Duval zpět do Xsary?

foto

3. července 2007 • 03:00

Podle neoficiálních informací by se belgický pilot Francois Duval mohl po roce a půl opět posadit za volant Citroënu Xsara WRC. Stát by se tak mělo na první letošní ryze asfaltové soutěži MS, srpnové Rally Deutschland.

žádný příspěvek celý článek »

Čeští mladící ve finále soutěže OMV

foto

20. května 2007 • 10:00

Nový design Xsary WRC týmu OMV Kronos Citroën, se kterým se posádka Manfred Stohl-Ilka Minor představí na srpnové Rally Deutschland, začíná nabírat jasnější kontury. Nový vzhled vozu bude výsledkem soutěže, kterou společnost OMV uspořádala pro děti do čtrnácti let. Pastelky do ruky nakonec uchopilo přes dvě stě čtyřicet ratolestí ze čtrnácti zemí. Porota nyní ze všech došlých prací vybrala tři, které postupují do finálového výběru. O konečném vítězi rozhodne široká veřejnost pomocí hlasování na webu týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Munchi's pojede na Deutschlandu

foto

30. dubna 2007 • 05:00

Tým Munchi's Ford WRT potvrdil, že se v srpnu zúčastní Rallye Deutschland, čímž se doplní původně plánovaný počet deseti startů v sezoně 2007. Ten byl narušen Rally Portugal, do které tým kvůli tragédii v rodině Companc nenastoupil.

žádný příspěvek celý článek »

Předprodej vstupenek na Rally Deutschland zahájen

foto

15. března 2007 • 03:00

Pořadatelé ADAC Rallye Deutschland oznámili zahájení předprodeje rally-pasů na německý podnik Mistrovství světa, který se bude konat ve dnech 16.-19. srpna. Fanoušci si mohou vybrat rally-pasy ve třech kategoriích.

příspěvků: 1 celý článek »

Andreas Aigner: návrat do Škody

foto

26. února 2007 • 12:00

Rakouský pilot Andreas Aigner by se letos mohl vrátit do kokpitu Škody Fabie WRC oděné stejně jako v loňské sezóně do barev výrobce energetických nápojů Red Bull. Mladík z Weissenbachu by do mladoboleslavského speciálu měl usednout v rámci startu na letošní Rally Deutschland.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist