www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Tour de Corse (JRC)

Toni Gardemeister vyzkoušel SX4 WRC

foto

13. září 2007 • 07:00

Měsíc před prvním ostrým startem v seriálu mistrovství světa se japonský tým Suzuki přesunul na středomořský ostrov Korsika, kde zahájil poslední fázi testů. Se Suzuki SX4 WRC tentokrát jezdil Toni Gardemeister, o němž se mluví jako o jednom z nejvážnějších kandidátů do jednoho z těchto vozů pro rok 2008.

žádný příspěvek celý článek »

Toni Gardemeister potvrzen na Korsiku

foto

12. září 2007 • 08:00

Toni Gardemeister se opět podívá do kokpitu Citroënu Xsara WRC. V barvách Astry Racing vystartuje do náročné Rally Corsica, která se pojede v na středomořském ostrově v polovině října. Bude to jeho sedmý letošní start v mistrovství světa, do xsary však usedne teprve podruhé.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna nová jezdecká sestava Suzuki

foto

9. září 2007 • 09:00

Japonský tým Suzuki Motorsport oficiálně zveřejnil jména tolik očekávaných posádek, které letos usednou do nového speciálu SX4 WRC. Nováček mezi továrními týmy nejvyšší ligy se do konce roku představí na dvou podnicích mistrovství světa. Původně se měla premiéra uskutečnit již na srpnové Rally Finland, nakonec se však start posunul.

žádný příspěvek celý článek »

Suzuki chce při debutu medaili

foto

9. srpna 2007 • 04:00

Šéf sportovního oddělení japonské automobilky Suzuki “Monster” Tajima je plný optimismu. Vývoj nové zbraně pro kategorii WRC, postavené na základě rodinného Suzuki SX4, se prý úspěšně posunuje mílovými kroky vstříc prvnímu ostrému startu, kterým bude říjnová rally Tour de Corse.

žádný příspěvek celý článek »

Při Korsické premiéře Suzuki za volantem Bernardi?

foto

5. června 2007 • 06:00

Automobilka Suzuki oznámila, že jejich speciál vstupující do nejvyšší kategorie automobilových soutěží s označením SX4 WRC si odbude asfaltovou premiéru na francouzské soutěži Rallye de France - Tour de Corse, která se pojede na středomořském ostrově o druhém říjnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist