www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Valašská Rally

Jan Jelínek testoval před Valaškou

foto

5. dubna 2007 • 13:20

Zlínský pilot Jan Jelínek se v letošní sezóně zatím příliš nesvezl. Plánovaná premiéra zbrusu nového Lanceru Evo IX na Šumavě nedopadla kvůli problémům s elektronikou, která vyústily v poškození turbodmychadla, příliš dobře.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák bude chybět na Valašské rally

foto

5. dubna 2007 • 11:00

Jeden z možných černých koňů valašskomeziříčské soutěže, objev loňské soutěžácké sezóný Jaroslav Orsák se nakonec na moravské soutěži neobjeví. Důvod absence je prostý - není k dispozici technika, se kterou by se mohl postavit na start.

žádný příspěvek celý článek »

Sherlog Racing vyráží na Valašku

foto

5. dubna 2007 • 05:00

Neobvykle dlouhá závodnická pauza tento víkend pro Sherlog Racing tým konečně končí ! Pepa Semerád s Bohušem Ceplechou naposledy bojovali o vteřinky na začátku února na Mogul Šumava rally, což už jsou téměř dva měsíce. Pauza byla původně naplánována kratší, avšak avizovaný start Martina Semeráda s vozem VW Polo ve skupině N1 se v Okříškách nakonec neuskutečnil.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup 2007 odstartuje Valašskou rallye

foto

5. dubna 2007 • 02:30

Seriál Matador Cup 2007 v automobilových soutěžích určený pro automobily startující se soutěžními pneumatikami Matador bude zahájen Valašskou rally. Soutěž s centrem ve Valašském Meziříčí je zařazena do Mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

VSV rallye team míří na Valašsko v novém

foto

4. dubna 2007 • 04:00

Dlouho očekávaný start na šestadvacátém ročníku Valašské rally čeká tento víkend posádku Pavel Stráský a Pavel Kacerovský. Do bojů vytáhnou svoji nově přestavěnou Škodu 130 LR zařazenou do třídy D1 a utkají se o co nejlepší pozici v silném startovním poli dalších dvanácti historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Joskou vyráží do boje

foto

4. dubna 2007 • 02:00

O nadcházejícím víkendu se poprvé v letošní sezóně objeví na tratích rychlostních zkoušek posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Libor Joska. V okolí Valašského Meziříčí pojede příbramský pilot tradičně s vozem Renault Clio S1600.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Valašskou rally

foto

3. dubna 2007 • 06:00

Celkem 72 posádek čítá nepříliš šťastně poskládaný seznam přihlášených posádek na úvodní podnik letošního národního šampionátu v automobilových soutěžích, Valašskou Rally, která odstartuje již tento pátek ve Valašském Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům valašky patří Flídr, Trněný a Semerád

foto

2. dubna 2007 • 05:00

Do úvodního podniku šestidílného seriálu Mistrovství České republiky v rally se přihlásilo celkem 72 jezdců, z toho 13 posádek se představí v republikovém šampionátu historických automobilů. Seznamu přihlášených posádek XXVI.

žádný příspěvek celý článek »

S novým autem do nového šampionátu

foto

2. dubna 2007 • 02:00

Velkým zklamáním skončil pro Eddyho Schlagera a Josefa Sitníka jejich první společný start v nové sezóně. Na trati Rally Vysočina s centrem v Okříškách sice skvěle začali, už na trati druhé rychlostní zkoušky však jejich mitsubishi zradilo turbo a museli z nadějně rozjeté soutěže odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Prodejní místa oficiálních programů Valašské rally

foto

2. dubna 2007 • 01:00

Od soboty 31. března je v prodeji na vybraných místech k dostání oficiální program XXVI. Valašská rally 2007. Na šedesáti barevných stranách najdete mimo jiné podrobný popis rychlostních zkoušek včetně podrobně popsaných diváckých míst a jejich fotografií, mapy jednotlivých etap, časový harmonogram, základní časový plán, doprovodný program atd.

žádný příspěvek celý článek »

Do uzávěrky přihlášek na valašku schází pouhý týden!

foto

19. března 2007 • 16:00

Nezadržitelně se blíží termín úvodního podniku šestidílného seriálu Mistrovství České republiky v rally a zároveň prvního mistrovského závodu seriálu historiků, kterým je XXVI. Valašská rally 2007 (6. – 7. dubna) s centrem ve Valašském Meziříčí. Pouhý týden zbývá do uzávěrky přihlášek populární valašky, jenž se zároveň započítává i do seriálu Matador Cup 2007.

příspěvků: 1 celý článek »

Valaška nabídne bohatý doprovodný program

foto

19. března 2007 • 14:30

Úvodní podnik Mistrovství České republiky v rally a Mistrovství České republiky historických automobilů XXVI. Valašská rally 2007 (6. – 7. dubna) s centrem ve Valašském Meziříčí nabídne bohatý doprovodný program, který se odehraje na valašskomeziříčském náměstí. Diváci se mohou těšit na řadu kulturních vystoupení převážně dětských souborů.

příspěvků: 1 celý článek »

Zvláštní ustanovení Valašské rally

foto

15. března 2007 • 10:00

Již jen něco málo přes týden zbývá do uzávěrky přihlášek pro první podnik letošního národního šampionátu v automobilových, kterým bude o druhém dubnovém víkendu Valašská rally. K dispozici jsou již zvláštní ustanovení, harmonogram a dokonce i průběžný seznam přihlášených.

žádný příspěvek celý článek »

Základní časový plán XXVI. Valašská rally 2007

foto

1. března 2007 • 00:30

Zbývá přesně jeden měsíc do startu prvního závodu nově vytvořeného národního seriálu v automobilových soutěžích, Valašské Rally. Dnes si můžete prohlédnou základní časový rozvrh soutěže, která bude mít jako tradičně centrum ve Valašském Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

Rychlostní zkouška Odry patří k nejtěžším úsekům valašky

foto

23. února 2007 • 17:50

V plném tempu jsou přípravy na XXVI. ročník Valašské rally 2007, která se pojede o velikonočním víkendu ve Valašském Meziříčí a okolí jako úvodní podnik šestidílného seriálu Mistrovství České republiky v rally 2007.

žádný příspěvek celý článek »

toplist