www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Vysočina

Rally Vysočina mění na poslední chvíli trať !

foto

22. března 2007 • 07:30

Zahajovací podnik letošního národního rallysprintového šampionátu, Rally Vysočina s centrem v Okříškách, která odstartuje zítra odpoledne slavnostním ceremoniálním startem na Karlově náměstí v Třebíči, mění na poslední chvíli trať.

žádný příspěvek celý článek »

Přímý videopřenos z Rally Vysočina na webu

foto

22. března 2007 • 07:00

Již koncem týdne odstartuje v Okříškách nedaleko Třebíče Rally Vysočina, první díl Mio GPS mistrovství České republiky ve sprintrally 2007. A právě při této příležitosti si odbude letošní premiéru přímý přenos videosignálu na internet.

žádný příspěvek celý článek »

Debut Jevického ´eresy´ na Vysočině

foto

22. března 2007 • 06:00

Premiérové vystoupení v K4 Poháru České republiky v rallye 2007 čeká o nadcházejícím víkendu novou posádku VSV rallye teamu Jiřího Jevického a Romana Votavu. Na start Rally Vysočina se postaví se svojí krásnou historickou Škodou 130 RS ve třídě V3 Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Pegas Rally team s novou soutěžní zbraní

foto

22. března 2007 • 02:30

Co bude dál? Touto otázkou končila úspěšná sezona Pegas rally teamu minulý rok při Prosincovém svezení s Fabií Kit Car na Pražském rallysprintu. Tento se sice díky banální závadě nepodařilo dokončit, přesto posloužil jako dokonalá inspirace pro zbrojení na nastávající sezonu.

žádný příspěvek celý článek »

Do Okříšek s novým Puntem

foto

21. března 2007 • 01:00

Po úspěšném vykročení mezi „velké kluky“ v úvodu sezóny čeká na posádku Lubomír Minařík – Viktor Semela o nadcházejícím víkendu první letošní start ve sprintovém seriálu. Šampionát jednodenních soutěží zahájí tradičně Rally Vysočina s centrem v Okříškách, která se může pochlubit velmi nabitou startovní listinou.

žádný příspěvek celý článek »

NTS Plzeň-Gassner Rallisport s novou akvizicí

foto

20. března 2007 • 13:30

Tým NTS Plzeň - Gassner Rallisport míchal v loňské sezoně domácích sprintů pořadím na nejvyšších příčkách. A v Okříškách, kde o víkendu odstartuje nový ročník MČR sprintrally, nebudou plzeňští chybět ani letos.

příspěvků: 2 celý článek »

Kdo bude vítězem letošní Rally Vysočina?

foto

20. března 2007 • 12:00

Při pohledu na startovní listinu letošní soutěže na tuto otázku nikdo není schopen odpovědět. Už dlouho nebylo tolik posádek adepty na vítěze soutěže. I přes jistou krizi automobilových soutěží se ukazuje, že seriál sprintrally by opravdu mohl být tím nejzajímavějším seriálem.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia sa predstaví na Rally Vysočina

foto

19. března 2007 • 10:00

Ďalší podnik, na ktorom sa objaví team ARC Slovakia je rallyšprint Vysočina. Súťaž sa uskutoční 23.-24.3.2007 v okolí mesta Třebíč. Na posádku Peter Gavlák - Miloš Hůlka čaká celkovo osem rýchlostných skúšok rozdelených do dvoch sekcií.

žádný příspěvek celý článek »

Nejstarší rally tým v České republice?

foto

19. března 2007 • 05:00

Mezi jezdce, kterým nadcházející Rally Vysočina otevře novou soutěžní sezónu, patří i vilémovický „soutěžák“ Eddy Schlager, který byl v loňském roce jedním z mála našich jezdců, jež zůstali věrní vozu dnes již takřka zaniklé třídy A8.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Kneifel testoval před Rally Vysočina

foto

17. března 2007 • 21:45

Zlínský pilot Milan Kneifel testoval Škodu Fabii Kit Car, se kterou odstartuje společně s Radimem Strnadem na konci příštího týdne při zahajovacím podniku letošního národního šampionátu ve sprintrally, kterým bude Rally Vysočina.

žádný příspěvek celý článek »

Legenda automobilového sportu na startu Rally Vysočina

foto

14. března 2007 • 16:00

Již za týden 23. 3. od 16 hod. začnou ze startovní rampy na Karlově nám. v Třebíči první z rovné 100 přihlášených vozů na letošní zahajovací podnik seriálu Mio GPS mistrovství české republiky ve sprintrally. Startovní ceremoniál spolu s doprovodnými akcemi bude trvat až do 21. hod a hlavní program začne od přibližně 19. hod.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Vysočina

foto

14. března 2007 • 07:00

Více než stovka posádek je přihlášena na zahajovací podnik letošního národního mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude koncem příštího týdne tradiční Rally Vysočina s centrem v Okříškách ležících nedaleko Třebíče.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Vysočina podporuje mladé rallyové talenty

foto

7. března 2007 • 04:00

V letošním roce bude Rally Vysočina nejen jako první soutěž seriálu MČR sprintů a poháru ČR v rally, ale i premiérovou soutěží Poháru mládeže v rally. Tento pohár je vypsán pro mladé jezdce rally, jejihž věk se pohybuje mezi 16. – 18. rokem.

příspěvků: 5 celý článek »

Kdo všechno může startovat na Rally Vysočina…

foto

1. března 2007 • 08:00

Vzhledem k letošnímu uspořádání šampionátů ještě před uzávěrkou přihlášek uvádíme souhrn vozů, které mohou startovat v Rally Vysočina 2007, zahajovacím podniku letošního národního šampionátu v jednodenních soutěžích - sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení Rally Vysočina

foto

28. února 2007 • 09:00

Již jen něco málo přes týden zbývá do uzávěrky přihlášek pro první podnik letošního rallysprintového šampionátu, kterým bude koncem března Rally Vysočina. Schválená zvláštní ustanovení konečně dorazily pořadateli a je možné je tedy zveřejnit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist