www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Rally Bohemia

[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] starší

Komentář AutoSport.CZ - Rally Bohemia

foto

21. června 2007 • 08:00

Letošní Rally Bohemia jednoznačně potvrdila pověst jednoho z vrcholů soutěžácké sezony. Co se týče obtížnosti, byl to bezpochyby vrchol nejvyšší, tolika dlouhými a technicky náročnými úseky se nemůže pochlubit žádná jiná česká rallye. Cizinců se tentokrát sešlo na startu velmi málo, přesto neměli zrovna malé ambice. Na posledního zahraničního vítěze Enrica Bertoneho z roku 1995 však nedokázal zatím nikdo navázat, i letos byla u jména nejrychlejšího jezdce česká vlaječka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia

foto

20. června 2007 • 06:00

O víkendu skončila druhá nejvýznamnější soutěž na našem území, Rally Bohemia, která se jela na velmi pěkných a náročných rychlostních zkouškách v okolí Mladé Boleslavi, ale hlavně Liberce. Jak si vedly soutěžní posádky si můžete prohlédnout na dnešní fotogalerii, jejíž autorem je náš stálý spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Video havárie Roberta Achse na Bohemii

foto

19. června 2007 • 11:45

Robert Achs patří ke špičce letos hodně vyrovnané třídy A5. I na letošní Bohemii bojoval o stupně vítězů, osudnou se mu však stala závěrečná zkouška první etapy nesoucí název Šumburk. Jak dopadla Achsova Škoda Fabia si můžete prohlédnout na videu, které nám dodal Dionýz Baán.

příspěvků: 7 celý článek »

Ohlasy všech jezdců z cíle Rally Bohemia (MP3)

foto

17. června 2007 • 16:30

Poslechněte si ohlasy všech jezdců, kteří dorazili do závěrečného servisu před cílem letošní Rally Bohemia. Doposud vedoucí jezdec Roman Kresta vstupoval do poslední sekce se třináctisekundovým náskokem na druhého Václava Pecha. Samotný závěr však spočíval v náročném čtyřicetikilometrovém úseku Návarov, takže do poslední chvíle byla celá bitva o konečné vítězství otevřená.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po RZ 10

foto

17. června 2007 • 11:30

Posádky mají za sebou polovinu nedělních rychlostních zkoušek včetně čtyřicetikilometrového Návarova. V souboji o vítězství navýšil Roman Kresta svůj náskok na 13 vteřin, interní souboj mezi Jaromírem Tarabusem a Josefem Petákem se snížil na stejný třináctivteřinový rozdíl.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Historic show Bohemia Rally 2007

foto

3. července 2008 • 08:00

O nadcházejícím víkendu se pojede v okolí Mladé Boleslavi Rally Bohemia. Dnes můžete nasát atmosféru této soutěže záběry z loňského roku, na kterých náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík zachytil účastníky závodu historických vozů

žádný příspěvek celý článek »

Dvořák a Slavík poprvé s novým autem

foto

29. června 2007 • 03:00

Po téměř roční přestávce se na tratích rychlostních zkoušek objevila mladoboleslavská posádka Josef Dvořák – Jan Slavík. Mnoho kilometrů však nenajeli. V sobotu je zastavil technický problém, v neděli zdravotní problémy spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký prezentoval značku Škoda v Sosnové

foto

29. června 2007 • 02:00

Czech Rally Team Kopecký se zúčastnil WRC Show vypsané pro vozy specifikace WRC v rámci letošního ročníku Rally Bohemia. Tým svým startem potěšil přítomné diváky a především poděkoval všem svým příznivcům za ohromnou podporu na světových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Miloš Vágner nemohl na domácí Bohemii chybět

foto

29. června 2007 • 01:00

Talentovaný soutěžák Miloš Vágner je divákům známý především ze svých startů s krásným áčkovým favoritem. Na Bohemii se, poněkud neočekávaně, posadil za volant Hondy Civic Type R.

žádný příspěvek celý článek »

Vlk zazářil v Sosnové, potom ale zlobila Karkulka

foto

27. června 2007 • 01:00

Krásné slunečné počasí v okolí Tišnova zlákalo Zdeňka Jurku natolik, že raději horké sedadlo vyměnil za místní pláže a nechal vypotit syna Jirky Vlčka, Martina. Abychom ale Zdeňkovi tolik nekřivdili, tak se alespoň odhodlal jít své kamarády podpořit k trati rychlostních zkoušek, ale úsměv na jeho tváři vypovídal vše.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Bohemia

foto

26. června 2007 • 10:00

O víkendu skončila druhá nejvýznamnější soutěž na našem území, Rally Bohemia, která se jela na velmi pěkných a náročných rychlostních zkouškách v okolí Mladé Boleslavi, ale hlavně Liberce. Jak si vedly soutěžní posádky si můžete prohlédnout na dnešní fotogalerii, jejíž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéry Roberta Vodičky na Rally Bohemia

foto

26. června 2007 • 08:00

Robert Vodička patří k uchazečům o letošní titul v extrémně nabité třídě A5 mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Po vydařených vystoupeních na Jänneru a Šumavě však přišel pouze jednobodový Krumlov. Před dvěma týdny následovala Rally Bohemia, která dopadla mnohem hůře.

příspěvků: 1 celý článek »

Peter Gavlák štvrtý v triede na rally Bohémia

foto

25. června 2007 • 13:00

Populárna Rally Bohemia prelomila polovičku súťažnej sezóny v seriáli Global Assistance Medzinárodných majstrovstiev ČR v rally. Naši si na náročnej „bohemke“ vôbec nepočínali zle a za 7. miesto v absolútnom poradí a 4. priečku v triede N4 získala ďalšie cenné body do tabuľky priebežného hodnotenia. Momentálne im po štvrtom podujatí patrí 7. miesto priebežného hodnotenia.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná šňůra pokračuje

foto

25. června 2007 • 12:15

Dvě velmi náročné soutěže, konající se v těsném sledu za sebou, čekaly v první půli června soutěžního jezdce Lubomíra Minaříka. Pilot z Podkopné Lhoty na Zlínsku se zúčastnil dalšího pokračování Mistrovství ČR ve sprintrally v Tišnově, kde vystoupal v hodnocení své skupiny na stupínek nejvyšší a upevnil si vedení v tabulce. Na velké oslavy mu ale nezbýval čas. Již o týden později měl totiž stanout na startu jednoho z naších nejvýznamnějších automobilových podniků – Rally Bohemia s centrem v Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

Ladislav Kopelent na Rally Bohemia 2007

foto

25. června 2007 • 06:00

Ladislav Kopelent patří mezi jezdce, kteří letos bojují o titul v překvapivě velice kvalitně obsazené třídě nejmenších áčkových vozů. Po čtyřech odjetých soutěžích mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pak manželské posádce Kopelentů patří první místo ve třídě A5.

příspěvků: 1 celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] starší
toplist