www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Argentina (PCWRC+JWRC)

Rally Argentina: Hlasy před startem první etapy

28. dubna 2006 • 13:30

Včerejší shakedown se stal sice kořistí Pettera Solberga, ale večerní super speciální rychlostní zkoušky ovládl Marcus Grönholm. Tomu také patřila po prvních dvou testech vedoucí pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Argentina: Vojtěch po úvodních superspeciálkách

28. dubna 2006 • 12:40

Včerejší den nabídl posádkám první ostřejší seznámení s Argentinskou Rally. Nejdříve to byl shakedown a následně dvě z celkového počtu čtyř tzv. "superspeciálek".

příspěvků: 2 celý článek »

Solberg se o spolehlivost svého vozu nebojí

28. dubna 2006 • 11:15

Jednička továrního týmu Subaru WRT Petter Solberg zatím v letošní sezóně příliš důvodů k radosti neměl. Z pěti odjetých soutěží si odvezl dohromady rovnou desítku bodů, zatímco loni jich na svém kontě měl již 34. Norský jezdec doufá, že si náladu spraví právě při probíhající Argentinské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally - ON LINE

28. dubna 2006 • 00:10

Sledujte spolu s námi Argentinskou rally, na které se představí také Štěpán Vojtěch v Lanceru skupiny N. Zajímá vás jak dopadne souboj tří jezdců Sébastien Loeb, Marcus Grönholm nebo Petter Solberg. Dokáže se tým Subaru konečně vyrovnat špičce?

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina - Vítězem shakedownu se stal Solberg

27. dubna 2006 • 22:55

První pozici si na testovacím úseku zvaném shakedown vyjel Petter Solberg s vozem Subaru Impreza WRC. Nor tak potvrdil svá slova o tom, že chce v Argentině útočit na své letošní první vítězství v mistrovství světa. "Jsem připraven. Všechno zatím vypadá skvěle. Auto funguje bezchybně. Po Mexické rally jsme na Impreze WRC zapracovali."

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina živě na Eurosportu již dnes v noci !

27. dubna 2006 • 09:20

Ani v tomto roce nebudou chybět v televizi živé záběry z mistrovství světa rally. První bude zahájen již nyní na Argentinské rally.

příspěvků: 3 celý článek »

Andersson i Wilks chtějí v Argentině zvítězit

27. dubna 2006 • 09:05

Tovární jezdci Suzuki Sport Per-Gunnar Andersson a Guy Wilks se znovu vrací na tratě seriálu mistrovství světa s vozy Swift Super 1600. Andersson má na svém kontě v letošním roce vítězství na domácí Švédské rally, nicméně na dalších dvou asfaltových soutěžích nestartoval. Oba jezdci Suzuki se připravovali ve Španělsku a také ve Francii v Chateau de Lastours.

příspěvků: 1 celý článek »

Jari-Matti Latvala dal přednost klidu

26. dubna 2006 • 12:20

Finský pilot Jari-Matti Latvala se nechal slyšet, že jej neúčast na Argentinské rally nesmírně mrzí. Podle něj však má přednost zdraví. Nerad by si nesl kvůli nedoléčenému zlomenému prstu trvalé následky.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání fanoušků rally při Argentinské rally

26. dubna 2006 • 12:00

Rádi bychom upozornili na setkání, které proběhne od 29. dubna ve 15:00 hod v Jihlavě ve StarKar centru další setkání Czech Rally Fans u příležitosti konání šestého podniku seriálu mistrovství světa Argentinské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch při testech na Argentinskou rally po boku Stohla

26. dubna 2006 • 08:50

Několik ostrých kilometrů si vyzkoušel Štěpán Vojtěch na šotolinových argentinských tratích ve společnosti Manfreda Stohla, a to přímo v kokpitu svého produkčního Mitsubishi.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch jede pro šotolinové zkušenosti

26. dubna 2006 • 03:10

Český pilot Štěpán Vojtěch jede do Argentiny s jediným cílem a to posbírat zkušenosti na šotolinovém povrchu. V České republice se totiž jede kompletní šampionát pouze na asfaltu. Poprvé si mohl mladý Čech vyzkoušet Mitsubishi Lancer skupiny N v Mexiku a jízda po šotolině se mu zalíbila natolik, že přijal nabídku týmu OMV na start s Lancerem také v Argentině.

žádný příspěvek celý článek »

Bilance posádek Kronos Racing

26. dubna 2006 • 01:00

Tým Kronos Racing se v Argentině poprvé představil loni s vozy Citroën Xsara WRC a posádkami Manfréd Stohl - Ilka Minor (osmý) a Xevi Pons - Carlos Del Barrio (desátý).

žádný příspěvek celý článek »

Galli připraven na svůj druhý start v Peugeotu 307 WRC

26. dubna 2006 • 00:15

Bývalý tovární jezdec Mitsubishi Gigi Galli se nyní pečlivě chystá na svůj druhý start ve voze Peugeot 307 WRC. Svou premiéru si přitom odbyl před dvěma týdny na asfaltové Korsické rally.

příspěvků: 2 celý článek »

Štěpán Vojtěch přímo z Argentiny

25. dubna 2006 • 13:30

Po vyčerpávajícím 24hodinovém letu z Prahy přistáli Štěpán Vojtěch s Michalem Ernstem v pátek kolem poledne místního času v centru dění, Cordobě.

žádný příspěvek celý článek »

Teiskonenova sezóna začíná v Argentině

25. dubna 2006 • 10:30

Díky absenci na úvodních dvou podnicích letošního světového šampionátu produkčních vozů má finský jeszdec Aki Teiskonen jistotu, že pokud chce být klasifikován v rámci letošního seriálu, musí odstartovat na všech zbývajících šesti podnicích letošní sezóny.

příspěvků: 4 celý článek »

toplist