www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 12. května 2024, Svátek má Pankrác, zítra Servác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Böttcher Rally Vyškov

Vyškovská rally nabídne kompaktní startovní pole

foto

17. srpna 2007 • 02:00

Pouhé tři týdny nás dělí od startu další moravské automobilové soutěže - čtvrtého podniku letošního Mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally a současně pátého dílu Mistrovství České republiky v rally historických automobilů. Uskuteční se v okolí Vyškova. Pořadatelé populární Böttcher rally letos chystají zajímavou novinku pro všechny piloty historických automobilů, kteří zde nebudou jako doposud odsunuti až za chvost hlavního startovního pole, ale budou mít jedinečnou příležitost porovnat své síly s jezdci soudobých vozů.

žádný příspěvek celý článek »

„Prostřední mistrovství“ před Vyškovem

foto

13. srpna 2007 • 01:00

Letos nově vzniklé Mistrovství České republiky v rally má za sebou úvodní tři díly, které se odehrávaly v okolí Valašského Meziříčí, Hustopečí a Pelhřimova. Všechny tyto soutěže provázelo slunečné počasí, jež dalo možnost proniknout do boje o čelní příčky i vozům s pohonem přední nápravy, kterým se ve zbylých dvou českých seriálech zatím v souboji se čtyřkolkami příliš nedaří.

žádný příspěvek celý článek »

Rakouská naděje znovu v akci

foto

26. července 2007 • 06:00

Víkendová Mühlviertel Rallye s centrem v Pergu již tuto sobotu otevře druhou polovinu letošního ročníku Austrian Rallye Challenge. Soutěž, konající se ve stejném regionu jako českým fanouškům dobře známá Jänner Rallye, se může pochlubit velmi slušnou konkurencí a pestrým vozovým parkem, čítajícím více než 100 vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovský rally klub s pěticí reprezentantů

foto

26. července 2007 • 04:00

Rekordní počet svých zástupců bude mít ve startovním poli letošní Böttcher rally pořádající Hanácký rally klub, sídlící ve Vyškově. Objeví se celkem pět klubových reprezentantů, kteří budou bojovat o body ve čtyřech objemových třídách za volanty speciálů tří různých značek. Dva z nich navíc mají ambice na umístění v první desítce absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Krátký pohled do historie vyškovské rally

foto

25. července 2007 • 04:00

Automobilové soutěže na Vyškovsku mají velmi dlouhou tradici. První „oblastní silniční soutěž automobilů“ se v okolí Vyškova uskutečnila již v roce 1960 a od té doby hanácká rally každým rokem nabývá na prestiži.

žádný příspěvek celý článek »

Böttcher rally letos se změnami

foto

16. července 2007 • 04:00

Termín 7. – 8. září je v českém motoristickém kalendáři vyčleněn pro 16. ročník oblíbené Böttcher rally, která se v okolí Vyškova uskuteční jako čtvrtý díl Mistrovství České republiky v rally a Mistrovství České republiky v rally historických automobilů. S postupem do národního rallyového mistrovství souvisí řada drobných úprav koncepce soutěže, které byli pořadatelé pro letošek nuceni učinit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist