www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Eurostroj Rally Tišnov

Sprintová detektivka

foto

31. května 2007 • 02:00

Eurostroj rally je v letošním roce součástí tří šampionátů, které do okolí Tišnova lákají velmi početné množství soutěžních týmů. Nejvyšší účast posádek je tradičně očekávána v rámci Mistrovství České republiky ve sprintrally, které má v Tišnově na programu svoje třetí měření sil. Úvodní dva díly seriálu se konaly na zmoklých tratích v okolí moravských Okříšek a hraničního města Hrádek nad Nisou a naznačily, že právě sprinty budou letos zřejmě nejvyrovnanějším a nejnapínavějším šampionátem v naší zemi.

žádný příspěvek celý článek »

Na kus řeči s Lubou Minaříkem

foto

29. května 2007 • 01:00

Pilotem, pro kterého je tišnovská Eurostroj rally každoročně jedním z vrcholů soutěžní sezóny, je valašský Lubomír Minařík. 27letý jezdec z Podkopné Lhoty na Zlínsku od roku 2004 reprezentuje firmu Eurostroj Schlager a patří k nejtalentovanějším českým pilotům za volanty vozů s jednou poháněnou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Tišnov s překvapením?

foto

24. května 2007 • 09:00

Blížící se 3. ročník Eurostroj rally Tišnov letos znovu nabídne mix tří zdánlivě neslučitelných šampionátů. Posádky změří své síly o body do Mistrovství České republiky ve sprintrally, Poháru České republiky v rally a podruhé v historii českého rally sportu i do seriálu Austrian Rallye Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Tišnov – stav příprav a lidé okolo

foto

21. května 2007 • 01:00

Do startu třetího ročníku tišnovské Eurostroj rally zbývají už jen tři týdny a její pořadatele nyní čeká snad nejhektičtější a psychicky nejnáročnější období příprav. Kromě rutinních záležitostí, jakými jsou například vyřizování prvních přihlášek či „zvelebování“ oficiálního webu rally, vrcholí závěrečná jednání s úřady a institucemi, která nikdy nejsou lehká a kromě pochopení tisícovek obyvatel v dotčených obcích, jimiž trať prochází, je nutné získat na svou stranu i desítky neoblomných úředníků a vlastníků pozemků, což je v poslední době na přípravě automobilové soutěže vůbec to nejtěžší.

žádný příspěvek celý článek »

Křemen junior se těší na „papíry“ a do Tišnova

foto

14. května 2007 • 01:00

Další závod vrchařského KW Berg Trophy 2007 absolvoval o prvním květnovém víkendu mladoboleslavský mladík Michal Křemen, který se opět posadil do špičkového Mitsubishi Lancer EVO IX. zlínského týmu ANVEL.

žádný příspěvek celý článek »

Eurostroj rally Tišnov letos znovu s rakouskou účastí

26. dubna 2007 • 04:00

Útulné prostředí vyhlášeného Hostince u Vlachů v Tišnově – Jamném tvoří již tradičně příjemnou kulisu klíčovým jednáním organizačního výboru rally. Bylo místem, kde se vloni setkali představitelé Hanáckého rally klubu Vyškov a Autoklubu Tišnov s panem Eddy Schlagerem, majitelem firmy Eurostroj Schlager, aby spojili své síly pro zachování tišnovské soutěže, a i letos právě tady končila jednání o nové podobě trati soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist