www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Impromat Rallysprint Kopná

Popis rychlostních zkoušek IMPROMAT Rallysprint Kopná

foto

28. června 2007 • 04:00

Obtížnou náročnou trať nabízí XV. IMPROMAT Rallysprint Kopná ve Slušovicích. Trať Rallysprintu Kopná měří 200 km a obsahuje 7 rychlostních zkoušek na čtyřech úsecích v celkové délce 77 km. Dva dny před sobotním startem Vám nabízíme podrobný popis rychlostních zkoušek. Další informace včetně map najdete v oficiálním programu soutěže nebo na internetových stránkách soutěže www.rallysprintkopna.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Nedbise čeká na Kopné velká premiéra

foto

28. června 2007 • 03:00

Již čtvrtou soutěží letošního ročníku K4 Poháru České republiky v rally bude o tomto víkendu oblíbený Rallysprint Kopná, konající se na náročných tratích v okolí Slušovic na Valašsku. Soutěž, která se může tradičně těšit obrovskému zájmu posádek, diváků i médií, nabídne ve startovním poli několik překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná láká diváky na atraktivní úsek u Podkopné Lhoty

foto

27. června 2007 • 12:30

V sobotu 30. června odstartuje ze slušovického náměstí již XV. IMPROMAT Rallysprint Kopná, čtvrtý díl seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally a K4 Pohár České republiky v rally. Pořadatelům nejoblíbenějšího domácího rallysprintu se přihlásilo celkem 122 jezdců ze tří států – České republiky, Slovenska a Rakouska.

žádný příspěvek celý článek »

BRs Racing před startem na Rallysprintu Kopná

foto

27. června 2007 • 10:00

Severočeský Tým okolo 19ti letého Michala Srba tentokrát zavítá do Meky českého rallysportu,do Zlínského kraje přesněji na Rallysprint Kopná. Do tohoto závodu jde naše posádka Michal Srb a Zbyňek Pavlíček s velkým respektem.

žádný příspěvek celý článek »

Kostka na Kopné nepojede

foto

25. června 2007 • 19:30

Dnes přišla od pořadatelů Impromat Rallysprintu Kopná oficiální zpráva, že se Tomáš Kostka z této soutěže omluvil. Důvodem je jeho účast na testování vozu Aston Martin v Itálii. Fanoušci tak přijdou o původně plánovanou premiéru Citroënu Xsara WRC, se kterým byl zlínský jezdec přihlášen.

příspěvků: 11 celý článek »

Seznam přihlášených na Rallysprint Kopná (aktualizace)

foto

22. června 2007 • 17:05

Již příští týden odstartuje jeden z nejpopulárnějších rallysprintů u nás, Impromat Rallysprint Kopná. Dnes je k dispozici předběžný seznam přihlášených posádek, který čítá více než stovku jmen včetně kompletní sprintové špičky doplněné o řadu nepříliš pravidelně startujících místních borců.

příspěvků: 5 celý článek »

Interaktivní průvodce zkouškami Kopné

foto

22. června 2007 • 12:00

Patnáctý ročník Rallysprintu Kopná, který se ve svých počátcích stal předobrazem dnes již běžných jednodenních soutěží, nezadržitelně klepe na dveře. Již jen něco málo přes týden zbývá do okamžiku, kdy ve Slušovicích a okolí opět zaburácejí motory soutěžních vozů, jejichž posádky vyrazí na sedm náročných rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Pojede Tomáš Kostka s Xsarou WRC?

foto

19. června 2007 • 18:30

Již dříve ohlásili svůj záměr startovat na Kopné s vozy WRC Leoš Flídr a Karel Trněný. V těchto dnech k nim přibyl i objev loňské Barum rally Tomáš Kostka, který by měl premiérově v České republice představit světově velmi úspěšný speciál Citroën Xsara WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Kopná nabídne osvědčený termín a náročné tratě

foto

11. června 2007 • 06:00

Čtvrtým podnikem sedmidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2007 bude XV. IMPROMAT Rallysprint Kopná ve Slušovicích, který se pojede v termínu 29. – 30. června 2007. Závod na Kopné bude dále součástí K4 Pohár České republiky v rally a pojede se jako volný zónový podnik.

žádný příspěvek celý článek »

Harmonogram, mapy a přihlášky na Kopnou

foto

6. června 2007 • 17:00

Pouhé tři týdny zbývají do startu jednoho ze svátků soutěžácké obce ve Zlínském kraji, tradičního Rallysprintu Kopná. Již dnes si můžete prohlédnout časový harmonogram, mapu rychlostních zkoušek i přihlášky pro tento čtvrtý díl rallysprintového šampionátu. Zvlášťní ustanovení jsou momentálně ve fázi schvalování.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná místo Labské je nesmysl

foto

4. května 2007 • 13:00

Již před dvěma týdny bylo oznámeno zrušení letošní Labské Trotina Rally, která se měla jet o posledním květnovém víkendu na tratích v okolí Žamberku jako součást nově vzniklého seriálu mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist