www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Agrotec Würth Rally Hustopeče

Hustopeče nakonec i s Karlem Trojanem a Řihákem

13. dubna 2006 • 04:00

Ačkoliv startovat na víkendové Agrotec Würth rally původně Karel s Petrem nezamýšleli, nakonec ČKD URBAN PNEU RALLY TEAM v listině přihlášených posádek figuruje se startovním číslem 3. Rallysprint s centrem v Hustopečích nejspíš bude prvním letošním podnikem bez sněhu a ledu, i když se to dnes nezdá.

žádný příspěvek celý článek »

Luboše Minaříka čeká sprint v Hustopečích

13. dubna 2006 • 03:00

Sezóna s letopočtem 2006 je již v plném proudu a účastníky letošního Mistrovství ČR ve sprintrally čeká o předvelikonočním víkendu druhé letošní měření sil. Würth Agrotec rally, také někdy přezdívaná jako „rally tisíce hroznů“, otevře jarní část sezóny, která by se již měla odehrávat na suchých tratích, a zavede posádky do vinařské oblasti v okolí Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Běhálek představí nové Subaru Impreza

12. dubna 2006 • 14:40

Týmy NTS Plzeň – Gassner Rallisport a Klub Fox Racing před měsícem při Rally Vysočina velmi úspěšně vstoupily do sezony domácího šampionátu sprintrally. Již o tomto víkendu se budou v Hustopečích u Brna snažit navázat na předešlé výkony.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth rally Hustopeče pohledem statistiky

11. dubna 2006 • 08:20

Agrotec Würth rally 2006 startuje již v sobotu 15. dubna. Zájem o start projevilo 96 posádek, z toho čtyři s historickými vozy. Velmi slušně je zaplněna třída produkčních vozů (PV), kde se čeká konkurence 24 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth Rally – téměř stovka posádek

6. dubna 2006 • 10:20

Agrotec Würth Rally 2006 se rychle blíží. Pořadatelé po uzávěrce přihlášek sečetli počet zájemců o start a s potěšením mohou konstatovat, že přihlášeno je celkem 95 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Na Agrotec Würth rally přihlášeni všichni favorité

4. dubna 2006 • 09:00

Agrotec Würth rally 2006 bude již za dva týdny druhým podnikem šampionátu v jednodenních sprintrally. Termín uzávěrky přihlášek, stanovený na 3. dubna., právě vypršel, takže na sekretariátu soutěže je nyní rušno a pořadatelé zapisují žádosti o start posledních soutěžících.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth rally Hustopeče představuje trať

29. března 2006 • 08:30

Do startu Agrotec Würth rally 2006, která bude druhým podnikem šampionátu v jednodenních sprintrally, zbývají zhruba tři týdny. Pomalu se také blíží uzávěrka přihlášek, stanovená na 3. dubna. S více než dvoutýdenním předstihem přinášíme představení diváckých míst nováčka v MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Velikonoční Agrotec Würth rally Hustopeče se blíží

23. března 2006 • 18:00

Do startu Agrotec Würth rally 2006, která bude druhým podnikem šampionátu v jednodenních sprintrally, zbývají zhruba tři týdny. Pomalu se také blíží uzávěrka přihlášek, stanovená na 3. dubna.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní Hustopeče opět o slevu 25 procent na nový vůz

16. března 2006 • 08:30

Druhým podnikem šampionátu jednodenních sprintrally bude jihomoravská AGROTEC WÜRTH rally 2006, která se jede za měsíc. Značná část trati je stále ještě pod sněhem, ale pořadatelé věří, že při vlastní soutěži již budou prvním tuzemským podnikem bez ledu a sněhu. A bez komplikací, které s tím bývají spojeny.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth Rally Hustopeče - příjem přihlášek zahájen

10. března 2006 • 06:00

Rally Vysočina v okolí Okřísek na Třebíčsku o prvním březnovém víkendu zahájila sezónu ve sprintrally. Druhým podnikem šampionátu bude Agrotec Würth Rally 2006, která se jede za zhruba pět týdnů. Příjem přihlášek zahájil právě v pondělí 6. března a první posádky již pořadatele kontaktovaly.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth rally Hustopeče - pro sprintery i historiky

1. března 2006 • 18:00

Na jihu Moravy - na Hustopečsku - se chystá AGROTEC WÜRTH rally 2006, která bude druhým podnikem šampionátu v jednodenních sprintrally. Ten zahajuje právě o nadcházejícím víkendu na zasněžené Vysočině.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth Rally Hustopeče - nováček v sprintrally

20. února 2006 • 11:28

Na dohled města Hustopeče, Pálavy a známých Novomlýnských nádrží se budou za necelé dva měsíce již potřetí v historii prohánět závodní automobily. Na Hustopečsku se chystá AGROTEC WÜRTH rally 2006, která se premiérově pojede jako součást MČR v jednodenních soutěžích a to jako druhý podnik šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist