www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Japan (PCWRC)

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

Fotogalerie z Rally Japan

5. září 2006 • 05:00

Zatím posledním podnikem letošního světového šampionátu v automobilových soutěžích byla Rally Japan. Múžete si prohlédnou pětasedmdesát snímků z této exotické asijské soutěže, na které vybojoval Sébastien Loeb rekordní sedmadvacáté vítězství v kariéře.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally RZ 27 (cíl) - Loeb je rekordmanem !

3. září 2006 • 08:00

V nedělní etapě vrcholil strhující souboj mezi Sébastienem Loebem a Marcusem Grönholmem. V cíli se však nakonec radoval francouzský pilot, i když Fin na něj po 27 rychlostních zkouškách ztratil pouze necelých šest vteřin. Loeb se tak stal nejúspěšnějším jezdcem všech dob, jelikož již překonal magickou hranici 26 vítězství a je jediným pilotem v mistrovství světa, který má na kontě 27 vyhraných podniků.

příspěvků: 2 celý článek »

Japonská rally: RZ 25, 26 - Loebův náskok znovu menší

3. září 2006 • 05:50

Před závěrečným testem má Sébastien Loeb na Marcuse Grönholma náskok pouhých 5.4 vteřiny, nicméně RZ 27 měří pouze 1.3 kilometru a tudíž je více než jasné, že Loeb si již vítězství nenechá vzít. Třetí by měl podle všeho skončit Mikko Hirvonen, který si již v podstatě od pátku hlídá bronzovou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 24 - Grönholm to nevzdává

3. září 2006 • 02:10

Zřejmě i poslední tři rychlostní zkoušky se budou odehrávat především v duchu prvních dvou jezdců, kteří stále bojují o první místo. Zatím má navrch Sébastien Loeb, který vede, nicméně Marcus Grönholm na něj dokázal dnes stáhnout již přes deset vteřin. Fin se tak zřejmě nevzdá do spoledního metru Japonské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 22, 23 - Solberg má znovu problémy

3. září 2006 • 01:40

Marcus Grönholm se pokusil hned na úvodní rychlostní zkoušce zabrat a stáhnul na Sébastiena přes pět vteřin. Nicméně hned na další přidal také Sébastien Loeb a vyhrál o jednu desetinu vteřinu. Finský jezdec tak již zřejmě nebude riskovat ztrátu bodů pro tým Ford a spokojí se s druhým místem. Petter Solberg má v RZ 23 znovu problémy s brzdami. Ty jej trápí již od páteční etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Marcus Grönholm: Séba jednou předhoníme

12. září 2006 • 10:20

Finský pilot Marcus Grönholm přiznal, že v letošním roce je pro něj největším oříškem porážet Sébastiena Loeba, který vyhrál také poslední soutěž v Japonsku. "Sébastien nedělá chyby a pokud nějakou vyrobí, pak ji dokáže v momentě napravit. Navíc má neuvěřitelné štěstí," řekl na úvod Grönholm.

žádný příspěvek celý článek »

Marc Van Dalen: Chceme Ford porazit !

8. září 2006 • 12:50

Šéf týmu Kronos Racing Marc Van Dalen se nechal slyšet, že vítězství Sébastiena Loeba nad Marcusem Grönholmem dodalo jeho týmu potřebné sebevědomí k tomu, aby porazili v MS FIA značek tým BP-Ford WRT.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson chválí nový Focus WRC 2006

8. září 2006 • 01:00

V Japonsku se tým Stobart VK Ford poprvé představil v nových speciálech Ford Focus WRC 06. Do nich usedli jezdci Matthew Wilson a Luis Perez Companc. Oba si nový vůz nemohli vynachválit. Především pak mladý Brit, který si na něj rychle zvykl.

žádný příspěvek celý článek »

Sordó: Je to splnění mého prvního velkého snu !

7. září 2006 • 11:40

Španělský mladík vstoupil do seriálu mistrovství světa s vozem WRC teprve na začátku letošního roku a hned vzbudil obrovský rozruch. V MS FIA jezdců se totiž po jedenácti odjetých soutěžích drží na vynikající třetí pozici za Loebem a Grönholmem.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm: Byl to krásný souboj

6. září 2006 • 10:50

Stejně tak jako byl v loňském roce známý a strhující souboj na Katalánské rally mezi Mikko Hirvonenem a Xavierem Ponsem o třetí místo, vejde i letošní bitva v Japonsku o první místo mezi Loebem a Grönholmem do dějin rallyového sportu.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb: Překonání Sainzova rekordu neznamená, že jsem lepší

5. září 2006 • 11:10

Francouzský pilot Sébastien Loeb se nechal slyšet, že překonáním Sainzova rekordu 26 vítězství v seriálu mistrovství světa neznamená, že by byl lepším jezdcem, než Carlos Sainz. „Mám skvělý pocit z toho, že jsem rekord překonal,“ řekl v cíli Japonské rally Loeb.

příspěvků: 4 celý článek »

Wilson i Companc v cíli jen díky systému SuperRally

5. září 2006 • 02:00

Tým Stobart VK Ford se v Japonsku vůbec poprvé představil ve vozech Fod Focus WRC 2006. Oba jezdci však dojeli do cíle náročné soutěže jen díky systému SuperRally a s velkou ztrátou na vítězného Sébastiena Loeba.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru je ještě ve větší krizi

4. září 2006 • 13:25

Ani další změny na vedoucích postech v továrním týmu 555 Subaru WRT nepomohly k tomu, aby se tým vzchopil a na domácí Japonské rally uspěl. Nejlépe dopadl Chris Atkinson, který skončil čtvrtý. Přitom před soutěží se v týmu hovořilo o útoku na stupně vítězů, případně i na první pozici.

příspěvků: 2 celý článek »

Sébastien Loeb má rekord...

4. září 2006 • 12:50

Sébastien Loeb se vítězstvím v Japonsku stal nejúspěšnějším pilotem v historii mistrovství světa. V počtu vítězství (27) tak předčil dokonce legendárního Carlose Sainze (26 triumfů), Tommiho Mäkinena, Colina McRae..

příspěvků: 2 celý článek »

Při Japonské premiéře skončil Stohl pátý

4. září 2006 • 06:00

Manfred Stohl se se svou spolujezdkýní Ilkou Minorovou postarali o úspěšnou premiéru týmu OMV Peugeot Norway World Rally Teamu na Japonském území. Při víkendové Rally Japan totiž dokázali zvládnout náročnou trať na pátém místě absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist