www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Japan (PCWRC)

Loeb: Rekord není podstatný (hlasy po shakedownu)

31. srpna 2006 • 18:50

Již za několik málo hodin odstartuje jedenáctý podnik šampionátu mistrovství světa Japonská rally. Sébastien Loeb se bude snažit pokořit magickou hranici 26 vítězství a pokusí se triumfovat po 27. Tím by se stal jezdcem s nejvíce vyhranými světovými soutěžemi v historii mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská Rally - ON LINE (harmonogram)

31. srpna 2006 • 17:00

Sledujte spolu s námi Japonskou rally ON-LINE. Nicméně je nutné si přivstat, nebo snad raději ani nechodit spát. První rychlostní zkouška totiž startuje již v pátek v jednu hodinu ráno. Upravený harmonogram naleznete níže. Podaří se konečně Sébastienu Loebovi vyhrát, nebo bude znovu triumfovat Marcus Grönholm? Vše se dozvíme již v neděli brzy ráno našeho času.

žádný příspěvek celý článek »

Sordó bude dvojkou Citroënu po zbytek letošního roku

31. srpna 2006 • 11:30

Již dříve jsme vás informovali o tom, že v Japonsku bude proti původnímu plánu chybět Xavier Pons, kterého tak již definitivně nahrazuje na místě dvojky v Kronosu Dani Sordó.

žádný příspěvek celý článek »

Nevlídné počasí ztížilo přípravu na Japonskou rally

31. srpna 2006 • 11:10

Velmi hustý déšť doprovázel všechny posádky v průběhu tréninkových jízd na nadcházející Japonskou rally. Posádky se poté shodly, že je čeká velmi náročný víkend. Trať je podle nich značně podmáčená a i kdyby přestalo pršet, nedá se očekávat, že by stihla do pátečního startu vyschnout.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally - časy ze shakedownu; vyhrál Grönholm

31. srpna 2006 • 09:00

Vzhledem k časovému posunu se shakedown Japonské rally jel někdy kolem jedné hodiny ranní našeho času a my bychom tak již brzy měli znát nejen časy jednotlivých jezdců, ale také jejich první dojmy z Japonska. Shakedown je na programu ve čtvrtek 31. srpna od 8 do 12 hodin japonského času. U nás to znamená mezi 1 a 5 hodinnou ranní.

příspěvků: 2 celý článek »

Luis Moya: Musíme stát nohama pevně na zemi

30. srpna 2006 • 11:00

Sportovní ředitel továrního týmu 555 Subaru WRT Luis Moya řekl, že před nadcházející Japonskou rally musí tým stát nohama na zemi a nečekat nemožné. Po výsledcích v Německu a Finsku je již náladu v týmu na bodu mrazu a všichni se pomalu přestávají věřit.

žádný příspěvek celý článek »

Leszek Kuzaj si musel dělat japonský řidičák

30. srpna 2006 • 03:00

Zatímco většina českých i polských fanoušků by nejlepšího současného pilota našich severních sousedů viděla o uplynulém víkendu na startu zlínské Barum Rally, již téměř jistý mistr Polska pro letošní rok místo toho skládal zkoušky v Japonsku.

žádný příspěvek celý článek »

Novinky z týmu Ford před Japonskem

29. srpna 2006 • 04:00

Tým BP-Ford použije pneumatiky BFGoodrich g-Force s nízkým opotřebením a podle pravidel mohl vybrat pouze jeden vzorek. Ten je relativně kompaktní, aby zajistil maximální styčnou plochu s podkladem a maximální přilnavost a trakci.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělé vyhlídky BP-Fordu v zemi vycházejícího slunce

29. srpna 2006 • 02:00

Rychlý začátek druhé poloviny sezony FIA MS v automobilových soutěžích 2006 pokračuje o tomto víkendu v zemi vycházejícího slunce. Tým BP-Ford míří na nejmladší podnik v kalendáři, který se pojede jako součást MS teprve potřetí.

žádný příspěvek celý článek »

Meeke pomáhal při testu Xsary WRC Loebovi a Sordovi

28. srpna 2006 • 14:25

V uplynulých dnech se znovu do speciálu Citroën Xsara WRC posadil Kris Meeke, který tak pomáhal s přípravou Sébastiena Loeba a Daniho Sordá na nadcházející Japonskou, Kyperskou i Tureckou rally.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Stobart VK Ford v Japonsku s Focusy WRC 06

28. srpna 2006 • 13:40

Druhý tým továrního týmu BP-Ford WRT, Stobart VK, ve kterém se ještě ve Finsku nasazovaly starší vozy Ford Focus WRC 05, má od Japonské rally k dispozici pro své piloty nejnovější zbraň britské společnosti M-Sport, tedy Ford Focus WRC 06.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg testoval před Japonskem na Sardinii

28. srpna 2006 • 12:20

Norský pilot Petter Solberg se společně s Chrisem Atkinsonem vydali ihned po skončení Finské rally na čtyřdenní test na Sardinii. Tam si znovu vyzkoušeli vše na Impreze WRC a snažili se najít optimální nastavení na nadcházející Japonskou rally.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru očekává v Japonsku dobrý výsledek

28. srpna 2006 • 12:10

Po dvou nepovedených soutěžích v Německu a ve Finsku se tovární tým 555 Subaru WRT přesunuje do Japonska, kde se v Imprezách WRC představí hned tři piloti. Jedničkou bude Petter Solberg, dvojkou Chris Atknson a trojkou pak Toshihiro Arai, který přesedlá s produkční Imprezy do speciálu WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Manfred Stohl se v Japonsku představí vůbec poprvé

28. srpna 2006 • 11:45

Rakouský pilot Manfred Stohl spolu se svou spolujezdkyní Ilkou Minor se představí vůbec poprvé na Japonské rally. Znovu usedne do vozu Peugeot 307 WRC, který pro něj připraví tým Bozian Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Preview: Japonská rally 2006

28. srpna 2006 • 09:00

Dalším, v pořadí již jedenáctým podnikem seriálu mistrovství světa, je Japonská rally. Organizátoři v loňském roce slíbili, že letos se pojede hned několik nových rychlostních zkoušek a navíc nebudou přejezdy mezi nimi tak dlouhé.

žádný příspěvek celý článek »

toplist