www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Valašská Rally

Karel Trojan před Valaškou

foto

28. března 2008 • 05:00

Již v pátek odpoledne odstartuje ve Valašském Meziříčí další podnik letošního MMČR a na startu nebude chybět ani loňský vicemistr, Karel Trojan. Karel Trojan se spolujezdcem Petrem Řihákem se představí ve zbrusu novém voze Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Korno Motorsport. Nejtoužebnějším přáním posádky tedy bude, aby vůz dobře fungoval a oni se mohli soustředit na jízdu v plném nasazení.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus a Trunkát po seznamovacích jízdách

foto

28. března 2008 • 03:00

Ihned po skončení seznamovacích jízd se nám ozvali z místa konání Valašské rally Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem. Krátce jsme si tedy s posádkou červenomodrobílého Fiatu Grande Punto S2000 popovídali o průběhu seznamovacích jízd a hlavně o aktuálních podmínkách na trati před zítřejším startem.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Landa se seznámil s tratí Valašky

foto

28. března 2008 • 02:00

Posádka AutoFleetCar Rally teamu Daniel Landa a Jan Škaloud mají za sebou seznamovací jízdy Valašské rally. Zítra dopoledne projde technickou přejímkou týmové Mitsubishi Lancer EVO VII, které mechanici v časovém presu připravovali dle požadavků jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch Štajf na Valašsku s novým autem

foto

28. března 2008 • 01:00

Rally Team Subaru ČR o nadcházejícím víkendu představí hned několik novinek. Tou nejzásadnější je zbrusu nově postavený vůz Subaru Impreza STI specifikace N12B, se kterým pojedou Vojtěch Štajf a Jiří Černoch. S jejich loňským vozem oslaví premiéru v týmu posádka Josef Vyštejn – Miroslav Staněk.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. míří na Valašsko

foto

27. března 2008 • 05:00

Již tento pátek se naplno rozhoří boje o další body do Mezinárodního Mistrovství České republiky v rallye, a u toho nemůže chybět Euro Oil-Čepro rallye team úřadujícího absolutního mistra republiky Václava Pecha jun. Po vydařené rakouské Jänner rallye, kde posádka Pech-Uhel v náročné konkurenci zvítězila a připsala si plný bodový zisk, se Euro Oil-Čepro rallye team vydává letos na první ryze asfaltovou soutěž v okolí Valašského Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

Běhálka čeká Valašská rallye

foto

27. března 2008 • 03:00

Druhým závodem Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství republiky v automobilových soutěžích bude pro posádku ve složení Daniel Běhálek a Petr Černohorský Valašská rallye. Dvojice týmu Autospektrum 2000 Mariánské Lázně má v letošním roce již za sebou dva starty.

žádný příspěvek celý článek »

Prezentovalo se 74 posádek, z favoritů chybí Odložilík a Štěpánek

foto

27. března 2008 • 01:00

Celkem 74 posádek si vyzvedlo itinerář a zahájilo seznamovací jízdy v rámci druhého podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, kterým bude o víkendu Cetelem Valašská rally 2008 s centrem ve Valašském Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

Jarek Orsák premiérově na Valašské rally

foto

26. března 2008 • 14:10

Více jak dva a půl měsíce mají soutěžní posádky 'prázdniny'. Taková pauza v letošní sezoně tkví mezi Jänner a Valašskou rally. Mechanici mají dostatek času na přípravu závodních aut. Jezdci zase na zmužnění svých těl v posilovnách. Do Valašského Meziříčí se pilně připravuje i posádka Orsák rally sport teamu Jaroslav Orsák se spolujezdcem Karlem Vajíkem.

příspěvků: 1 celý článek »

Jiří Volf – takovou konkurenci dlouho nepamatuji

foto

26. března 2008 • 13:25

Posádku Volf-Volf s týmem Miroslava Jandíka čeká o víkendu jedna z nejtěžších soutěží v kariéře, navíc je co obhajovat z roku 2007. Minulý rok posádka úspěšně bojovala o první místo v kategorii N. Zda jsou ambice 'Vlčáků' letos obdobné, se dozvíme v následující tiskové zprávě. Tým startuje po 3 měsíční pauze od rakouské Janner rally opět v MMČR 28.-29. 3. 2008 na Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testů Tarabuse, Béreše a Nedbala od Romana Kašpárka

foto

26. března 2008 • 06:00

Přesně týden před startem Valašské Rally proběhl v okolí Zádveřic a Kašavy test vozu Fiat Punto S2000 zlínské stáje JM Engineering, ve kterém se vystřídali Jaromír Tarabus a Jozef Béreš. Více než čtyřicítku snímků z jejich testu i nastavování auta Michala Nedbala si můžete prohlédnout v galerii našeho spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška zvedá oponu, sobotní etapa budí respekt

foto

26. března 2008 • 01:00

Po dvou letech se vrací do seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally populární Valaška, která se letos jede pod oficiálním názvem Cetelem Valašská rally 2008 s centrem ve Valašském Meziříčí (28. - 29. března). Druhý díl velkého šampionátu nabídne velmi kvalitní startovní pole.

žádný příspěvek celý článek »

Mapy RZ Valašské rally

foto

25. března 2008 • 14:20

Již jen pár dní zbývá do očekávaného startu druhé soutěže letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude Valašská Rally s centrem ve Valašském Meziříčí. Od dnešního dne jsou k dispozici mapy rychlostních zkoušek i prováděcí ustanovení č. 1 a 2.

žádný příspěvek celý článek »

Kurka Racing Team jede na Valašku pro body

foto

25. března 2008 • 12:30

Druhým podnikem letošního Mezinárodního mistrovství České republiky je Valašská rally. Soutěž odstartuje v pátek 28. března, kdy ze startovní rampy na náměstí ve Valašském Meziříčí, přesně v 16:50 vyrazí první závodní auto. Vítěz soutěže bude znám v sobotu 29. března kolem 17.hodiny.

žádný příspěvek celý článek »

Peták a Hroch Rally Team vstupuje do nové sezóny

foto

25. března 2008 • 09:00

Příbramská posádka Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 odstartují již tento pátek v rámci Valašské rallye do nové sezóny. V minulém týdnu se uskutečnil v okolí Nepomuka test, kde proběhlo nastavení diferenciálů a podvozku před blížícím se prvním letošním startem.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiální program Valašky přichází na prodejní místa!

foto

25. března 2008 • 06:00

Pořadatel Cetelem Valašská rally 2008 Autoklub RS – Vsetín v AČR ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS vydal oficiální program soutěže, který v těchto dnech přichází na prodejní místa v okolí Valašskomeziříčska, Vsetínska a Zlínska. Přiznivci soutěžního automobilového sportu v něm naleznou na celkem 64 stranách všechny důležité a základní informace o letošním XXVII. ročníku populární Valašky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist