www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Valašská Rally

Představen AutoFleetCar Rally Team

foto

24. března 2008 • 23:00

Již na nadcházející Valašské rally, soutěže zařazené do Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, se představí nově sestavená soutěžní posádka Daniel Landa se spolujezdcem Janem Škaloudem hájící barvy AutoFleetCar Rally Teamu. Tento nově vytvořený tým si klade za cíl v počátcích rozvířit stojaté vody širší špičky českého rallysportu a následně bojovat o umístění na samotné špici absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Kneifel na startu Valašské rally

foto

24. března 2008 • 02:00

Blíží se konec března a toto období je v letošním kalendáři MMČR vyhrazeno pro Valašskou rally. Podnik jedoucí se ve Valašském Meziříčí a okolí, bude zahajovat závody velkého mistráku na českém území, které budou moci fanoušci motorsportu sledovat s téměř železnou, měsíční pravidelností.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta úspěšně testoval před Valaškou

foto

22. března 2008 • 13:20

Klikatá cesta vinoucí se mezi skálami a lesy nedaleko Mladé Boleslavi posloužila posádce Roman Kresta – Petr Gross k testu před Valašskou rally. Dvojice zkoušela, nastavovala, ladila nový vůz Mitsubishi Lancer Evo IX. Zkušební jízdy, které tým musel kvůli počasí dvakrát přeložit, byly úspěšné.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trněný: Lancer je nový impuls

foto

21. března 2008 • 12:00

Při testování Seznam.cz Rally Teamu jsme se setkali i s úřadujícím sprintovým šampiónem Karlem Trněným, jenž se po víc jak pěti letech vrací za volant vozu ve skupině N. Po několika letech se také vrací do mezinárodního mistrovství České republiky.

příspěvků: 4 celý článek »

Sláva Ducháček: Jsme zase o kousek dál

foto

21. března 2008 • 08:00

Kdyňského pilota Slávu Ducháčka jsme zastihli v západních Čechách na zasněženém testování nově vzniklého Seznam.cz Rally Teamu. Podělil se s námi o dojmy z jízdy s novým vozem Mitsubishi Lancer Evo IX, se kterým vstoupí koncem příštího týdne do letošního seriálu MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Seznam.cz Rally Teamu od Roberta Balcara

foto

21. března 2008 • 02:00

Včera proběhl v okolí Meclova úvodní test nově vzniklého soutěžního týmu Seznam.cz Rally Team. Sláva Ducháček a Karel Trněný si vyzkoušeli nové speciály Mitsubishi Lancer Evo IX, se kterými se premiérově představí již příští týden na Valašské Rally. I za nepříznivého počasí sledoval tyto testy náš spolupracovník Robert Balcar, jehož snímky si můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

21. března 2008 • 01:00

Do druhého podniku devítidílného seriálu Mediasport Mistrovství České republiky, kterým bude Cetelem Valašská rally 2008 (28. - 29. března), se přihlásilo celkem 81 posádek ze tří států – České republiky, Polska a Slovenska. Největším diváckým lákadlem v okolí Valašského Meziříčí bude souboj Roman Kresta versus Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Valašskou Rally

foto

20. března 2008 • 16:00

Celkem 81 posádek je možné nalézt na seznamu přihlášených posádek na druhý podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude koncem příštího týdne Valašská Rally s tradičním centrem ve Valašském Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Valašku se přiblížila!

foto

19. března 2008 • 08:00

Druhý podnik devítidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2008, kterým bude Cetelem Valašská rally 2008 s centrem ve Valašském Meziříčí (28. - 29. března), nabídne velmi kvalitní startovní pole. Pořadatelé z Autoklubu RS–Vsetín v AČR evidují čtyřiadvacet hodin před uzávěrkou přihlášek téměř osmdesát posádek ze tří evropských států.

žádný příspěvek celý článek »

Loňská Valaška: Dramatický souboj Octavií WRC a Kopeckého

foto

19. března 2008 • 01:00

Loňský ročník Valašské rally vyhrála posádka Karel Trněný, Václav Pritzl na voze Škoda Octavia WRC, když na druhém místě se s odstupem pouhých 4,4 sekundy umístila dvojice Leoš Flídr, Bohumil Ehl, rovněž na voze Škoda Octavia WRC. Největší ozdobou populární Valašky se stal pravidelný účastník mistrovství světa Jan Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan testoval nový vůz

foto

17. března 2008 • 15:00

V pátek 14. března 2008 se v malebném okolí Křivoklátu uskutečnil funkční test nově postaveného speciálu Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Korno Motorsport. Za volantem se samozřejmě neobjevil nikdo jiný, než vicemistr republiky v automobilových soutěžích pro rok 2007, Karel Trojan.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Levora zahájí sezónu na Valašsku

foto

17. března 2008 • 07:00

Valašská Rally bude pro Mirka Levoru, jezdce týmu Auto Power, prvním závodem roku 2008. Mladý pilot z Chlumčan u Plzně má v plánu startovat ve všech zbývajících podnicích Mezinárodního mistrovství ČR v rally, rád by ovšem rozšířil svůj letošní program o některé ze sprintů.

žádný příspěvek celý článek »

V Seznam.cz Rally Teamu se představí Trněný i Trojan

foto

13. března 2008 • 18:00

Při letošním mezinárodním mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se v barvách nového Seznam.cz Rally Teamu představí celkem čtyři posádky. Za volantem dvojice produkčních speciálů Mitsubishi Lancer EVO IX se v průběhu letošní sezóny vystřídají loňský mistr republiky ve sprintrally Karel Trněný, český vicemistr v rally Karel Trojan, Sláva Ducháček i manažer týmu Radek Majer.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška nabídne bohatý doprovodný program!

foto

7. března 2008 • 14:30

Cetelem Valašská rally 2008, druhý díl devítidílného seriálu Mediasport Mistrovství České republiky v rally, nabídne hodnotný doprovodný program, který se po oba dny (28. - 29. března) odehraje na náměstí ve Valašském Meziříčí. Vystoupí zde hudební skupina S DPH BAND, romský folklorní soubor ILESSTAR, Sdružení dechového orchestru mladých Zlín a bubenické seskupení MORAVIAN DRUMMERS.

příspěvků: 4 celý článek »

Vyhlášena opět tradiční fotosoutěž pro amatéry a profesionály!

foto

5. března 2008 • 08:00

Pořadatel Valašské rally Autoklub RS - Vsetín v AČR ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při letošním ročníku populární Valašky opět tradiční fotosoutěž na téma příprava a průběh Cetelem Valašská rally 2008.

žádný příspěvek celý článek »

toplist