www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Před Šumavou pohoda, před Vyškovem rozpaky

foto

9. dubna 2008 • 15:20

Pro ROTO Plzeň je Rallye Šumava napůl domácím podnikem, zejména pro posádku Šlehofer-Soběhart. Obě dvojice (i Skoupil-Singer) už mají za sebou první seznámení s tratí a jsou optimistické.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák s Vajíkem míří na Šumavu

foto

9. dubna 2008 • 15:00

Na úspěšnou šňůru z posledních dvou startů by chtěli v Klatovech při Mogul Šumava Rallye navázat Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem. Ve třetím víkendu po sobě se oba znovu posadí do Mitsubishi Lancer EVO IX a vydají se na souboj s časem.

žádný příspěvek celý článek »

Ostrý test nové techniky na Šumavě

foto

9. dubna 2008 • 03:00

Premiérový start se soutěžním speciálem třídy N do 1600 kubických centimetrů čeká o nadcházejícím víkendu posádku týmu J.A.S. motorsport Jan Jinderle a Pavel Kacerovský. Českobudějovický pilot se po loňském titulu ve sprintrallye a zisku druhého místa ve dvoudenním mezinárodním mistrovství ve třídě malorážek porozhlédl po rychlejší technice.

žádný příspěvek celý článek »

Šumavu může rozhodnout již pátek, říká Kresta

foto

8. dubna 2008 • 21:00

Po vítězství ve Valašské rally o předminulém víkendu se Roman Kresta a Petr Gross vydají ke 43. Mogul Šumava Rally Klatovy, třetímu podniku MMČR. Nejstarší automobilová soutěž v zemi patří k nejpopulárnějším, každoročně přiláká desetitisíce fanoušků. Kromě zařazení do MMČR je také součástí Evropského poháru, což znamená, že vedle již tak kvalitní konkurence zdejší série přibudou i rychlí jezdci ze zahraničí.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava pojede 77 posádek

foto

8. dubna 2008 • 01:00

Celkem 77 soutěžních posádek je přihlášeno do 43. ročníku Mogul Šumava Rallye Klatovy, třetího podniku mezinárodního mistrovství České republiky, který bude odstartován v pátek 11. dubna na klatovském náměstí.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Mogul Šumava Rallye

foto

28. března 2008 • 07:00

Celkem 71 soudobých a 43 historických posádek je přihlášeno na letošní třetí díl mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude dva týdny po moravské Valašce Mogul Šumava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Několik "proč" Mogul Šumava Rallye Klatovy 2008

foto

20. března 2008 • 04:00

Šumava se jezdila v různých ročních obdobích na jaře, v létě, v zimě a dokonce i na podzim. Poslední ročníky se konaly v zimě, zvláště na Vimpersku měly tu pravou severskou atmosféru. Přinesly ale s sebou řadu závažných a často neřešitelných problémů. Změna termínu nás jako pořadatele velice mrzí.

příspěvků: 5 celý článek »

Robert Vodička se vrací do třídy N3

foto

5. března 2008 • 10:00

Robert Vodička se pomalu zotavuje po lednové operaci nohy a těší se na domácí Mogul Šumava Rallye Klatovy. Po několika letech strávených ve felicii se tentokrát objeví za volantem Hondy Civic Type-R.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Šumava Rallye 2008 se pojede také u Plzně

foto

5. října 2007 • 07:00

S řadou změn se v nadcházejícím roce představí Mogul Šumava Rallye. Centrem soutěže zůstanou Klatovy, závod však nebude zařazen do Winter Cupu, termín bude o dva měsíce později oproti letošnímu roku a pořadatelé se rozhodli zavést soutěžní posádky až k Plzni, kde by se měla jet dokonce městská zkouška.

žádný příspěvek celý článek »

toplist