www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rallye Český Krumlov

[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] starší

Ohlasy jezdců ze závěrečného servisu Rallye Český Krumlov

foto

3. května 2008 • 17:10

Po poslední návštěvě Českých Budějovic soutěžní posádky zamířily na závěrečnou trojici rychlostních zkoušek. RZ 12 však musela být po havárii vozu Milana Chvojky zrušena a posádky tak na následující Malonty přejely po objízdné trase. Poslední dvě ostré rychlostní zkoušky již na špici nic nezměnily, vítězem se tedy stal Roman Kresta před Václavem Pechem a Pavlem Valouškem. Poslechněte si ohlasy, které byly pořízeny v závěrečném servisu v Kájově.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye Český Krumlov ONLINE!

foto

2. května 2008 • 15:20

Druhou etapou dnes pokračuje šestatřicátý ročník jihočeské Rallye Český Krumlov. Na programu je stejně jako včera sedm měřených testů, mezi nimi jsou i zkoušky Kohout nebo vůbec nejdelší RZ celé soutěže, tradiční Malonty. Do cíle v českokrumlovské Jelení zahradě by měl první jezdec přijet v 16:14. Sledujte Rallye Český Krumlov se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rallye Český Krumlov

foto

1. května 2008 • 22:30

Dnes poprvé v jižních Čechách zaburácely motory soutěžních vozů, které vyrazily na shakedown před letošním ročníkem Rallye Český Krumlov. Zkušební úsek se tentokrát nacházel na části krumlovské klasiky, někdejší rychlostní zkoušky Přídolí. Docela vrtošivé počasí posádkám poskytlo docela vhodnou možnost otestovat své vozy jak za sucha, tak vlhka či mokra. Atmosféru shakedownu přibližuje následující fotogalerie.

žádný příspěvek celý článek »

V sobotu to bude trochu jinak

foto

30. dubna 2008 • 07:00

Jak už jsme informovali dříve, mistrovská soutěž se podle pravidel musí vejít do 190 km. Proto doznala Rallye Český Krumlov ve druhé etapě jisté změny. Většinu zkoušek sice jezdci, spolujezdci i diváci znají, jedna je ale úplně nová. Stejně jako v pátek se pojede i v sobotu na trati superstage na českobudějovickém výstavišti, které je z diváckého hlediska jasné.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallye Český Krumlov

foto

23. května 2008 • 11:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo na začátku května v Jižních Čechách. Jak se dařilo posádkám v okolí starobylého Českého Krumlova si můžete prohlédnout na videích, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Jak jsem se svezl se „Sněhurkou“, aneb splnění jednoho z mých motoristických snů

foto

15. května 2008 • 09:00

Pomalu se blížil již šestatřicátý ročník Rallye Český Krumlov 2008 a na stole mi zazvonil telefon. Na druhém konci byl Aleš Klement, můj letitý kamarád, a ptal se, co je nového při přípravě soutěže v Českém Krumlově. Nejvíce ho snad zajímalo, jestli přijedou italští jezdci s legendárními Lanciemi. Aleš má sám jednu doma, a to Lancii Deltu HF Integrale v Martini barvách.

příspěvků: 1 celý článek »

Do roka a do dne

foto

15. května 2008 • 06:00

Bylo krásné a slunečné třetí květnové odpoledne loňského roku. Pětatřicátý ročník Rallye Český Krumlov měl na programu testovací rychlostní zkoušku. Posádka VSV rallye teamu Pavel Stráský a Pavel Kacerovský již měla celou soutěž natrénovanou a veškeré půlroční přípravy na domácí rallye mohly být o následujícím víkendu zúročeny.

žádný příspěvek celý článek »

Napodruhé v cíli

foto

15. května 2008 • 05:00

Posádka týmu PK Motorsport projela cílovou rampou na domácí Rallye Český Krumlov a napravila tak loňské zaváhání, kdy na předposledním testu při náskoku dvě a půl minuty po chybě skončila v příkopě. Pepa Koupal se Zdeňkem Jobem neponechali nic náhodě a do soutěže vstupovali s cílem jasného dojetí. Už od první rychlostní zkoušky se začala vzdalovat dvojice Srb – Korčák a bojovali mezi sebou o čelní příčku.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia má za sebou ďalšie dve podujatiach M-SR a MMČR

foto

14. května 2008 • 05:00

Ďalšie pokračovanie slovenského šampionátu sa odohralo v Rožňave, kde za náš tím nastúpili obe posádky. Peter Gavlák s Milošom Hulkom a Michal Ballay s Jirkom Volfom. Týždeň po Rožňave pak nasledovala Rally Český Krumlov, kte sa Peterovi v minulosti príliš nedarilo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Jiřího Jermakova z Rallye Český Krumlov

foto

13. května 2008 • 16:30

Letošní ročník Rallye Český Krumlov je již sice minulostí, ale my vám dnes nabízíme možnost ještě jednou si připomenout její atmosféru v podobě snímků ze závěrečné fotogalerie z této souteže, jejímž autorem je Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská Rally byla pro Seznam nevyzpytatelná

foto

13. května 2008 • 01:00

Z nadějného průběžně čtvrtého místa je Seznam.cz Rally Team tým nakonec bez bodů. Na Krumlovskou soutěž nebude Seznam.cz Rally Team, společně se svými partnery APM Automotive a Enterprise Media vzpomínat v dobrém. Důvodem byla havárie Karla Trojana a průměrný výkon Slávy Ducháčka.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov bez formy, ukončen v sobotní havárii

foto

12. května 2008 • 03:00

Krumlovská rallye se jistě zařadí do kroniky teamu Jiřího Volfa jako jeden z nejčernějších víkendů v historii. Zdravotní problémy jezdce, střídalo neprosté rozladění z nekvalitních časů dosahované pilotem na rychlostních zkouškách. Vše vyústilo v krizový moment, který mohl pro posádku dopadnout velmi vážně. Jaké byly příčiny a pocity z pohledu posádky popisujeme níže.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská bouda

foto

9. května 2008 • 04:00

Rally Team Volenice se premiérově zúčastnil závodu Mistrovství České republiky historických automobilů v Českém Krumlově. Posádka Pavel Šimůnek – Petr Šimůnek vyrazila v pátek odpoledne s týmovým Favoritem vstříc své první dvoudenní soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák: "Musím se ještě hodně učit."

foto

8. května 2008 • 13:00

Čtvrtá část devítidílného mezinárodního mistrovství ČR v rally proběhla začátkem května v Českém Krumlově. Na startu nechyběla posádka Orsák rally sport teamu ve složení Jaroslav Orsák – Karel Vajík se svým Mitsubishi Lancer EVO IX. Na konečné sedmé místo v soutěži se ale oba valaši pěkně nadřeli.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská rally očima Josefa Petáka

foto

8. května 2008 • 08:50

Příbramský pilot Josef Peták skončil v Krumlově na slušné čtvrté pozici. V cíli ale přiznal, že už se nemohl dočkat samotného závěru soutěže, která se mu podle jeho slov příliš nepovedla.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] starší
toplist