www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rallye Český Krumlov

Krumlov: Přejímky hotové, Laco Déczi v soutěžním autě

foto

1. května 2008 • 23:40

Přesně úderem devatenácté hodiny začalo ve čtvrtek v českokrumlovském pivovaru Eggenberg slavností defilé. Davy diváků přišly pozdravit přední posádky. Před diváky projížděly vozy soutěže historiků a současné. Už tradičně se mezi představovanými objevily i domácí posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov: Shakedown i trénink v klidu

foto

1. května 2008 • 20:00

V Krumlově začaly formální a technické přejímky, do jejich zahájení nikdo při tréninku ani shakedown nehavaroval. Policie byla s radary velmi agilní, ale nějaké drastické porušení limitů nezjistila. Alespoň se to nedoneslo pořadatelům, kteří by byli upozorněni, kdyby někdo překročil povolenou rychlost na odebrání řidičáku.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan oslaví 1. máj v Krumlově

foto

1. května 2008 • 19:55

Páteční start do 36. ročníku Rallye Český Krumlov si nenechá ujít ani posádka hájící obvykle barvy Korno Motorsport, ve složení Karel Trojan a Petr Řihák. Na Krumlovské soutěži se představí v barvách týmu Seznam.cz Rally Team a pojedou dokonce s jejich vozem, který ovšem vzešel z dílen Karla Trojana, respektive Korno Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf: V Krumlově chceme opět do Top 10

foto

1. května 2008 • 10:15

Krumlovská rally se neodvratně blíží a koná se již tento víkend. Team Jiřího Volfa se už částečně přesunul do střediska na seznamovací jízdy. Motory v dílnách APID racing už také běží a po smolné Šumavě ladí mechanici vozy opět do kondice.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov: Kdo si nevyzvedl itinerář?

foto

1. května 2008 • 09:55

V Krumlově pilně probíhají seznamovací jízdy, přinášíme přehled posádek, které se neúčastní. Už jsme informovali o tom, že po šumavské havárii se omluvila posádka Landa – Škaloud, pro vážné zranění je v péči lékařů Jaromír Tarabus.

žádný příspěvek celý článek »

Na krumlovskou soutěž s notebookem

foto

30. dubna 2008 • 13:00

Stejně jako v loňském roce dávají pořadatelé návštěvníkům dárek v podobě volně přístupné sítě wifi. Přímo v areálu českobudějovického Výstaviště bude možné po dobu soutěže sledovat aktuální výsledky a informace na internetu, síť wi-fi, pokryje celou oblast. Bude k dispozici všem – divákům, mechanikům, vedoucím týmů i novinářům.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta se na „květinovou soutěž“ těší

foto

30. dubna 2008 • 12:00

Rally Český Krumlov má mezi závodními posádkami výjimečné postavení. Pro poutavé historické město, které je centrem soutěže, pro podobně kouzelnou krajinu, kudy vedou rychlostní zkoušky, stejně jako pro jarní termín. Roman Kresta s navigátorem Petrem Grossem nejsou v tomto pohledu výjimkou. Dvojice Mogul Racing Teamu je na čtvrtý podnik mezinárodního českého šampionátu připravena, stejně jako jejich Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. před Rallye Český Krumlov

foto

30. dubna 2008 • 05:00

Historické město Český Krumlov a malebná krajina šumavského podhůří s údolím řeky Vltavy přivítají již čtvrtou soutěž v kalendáři Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, 36. Rallye Český Krumlov. Tato soutěž je obecně považována za jednu z technicky nejnáročnějších.Velmi členitá trať je každoročně okořeněna několika těžkými horizonty, kdy soutěžní vozy a jejich posádky okusí na zlomek vteřiny pocity, které zažívají jen ptáci.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov nakonec bez Kuchara

foto

29. dubna 2008 • 15:25

K avizované účasti polské posádky Tomasz Kuchar – Daniel Dymurski, kteří se měli na letošní Rallye Český Krumlov představit v roli předjezdců, nakonec bohužel nedojde. Diváci tak budou tím pádem ochuzeni o možnost sledovat na trati zbrusu novou modrou Imprezu Sti nejnovější specifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Osvěžte si znalosti diváckých míst

foto

28. dubna 2008 • 16:00

Už v pátek vyrazí davy diváků na rychlostní zkoušky Rallye Český Krumlov. Kam pojedete vy? Tratě první etapy se od loňska příliš nezměnily, skalní diváci znají nejatraktivnější místa velmi dobře. Přesto neškodí si zopakovat, co posádky od startu až po noční servis na výstavišti v Českých Budějovicích, čeká.

žádný příspěvek celý článek »

Tomasz Kuchar na Rallye Český Krumlov s Imprezou N14

foto

28. dubna 2008 • 12:45

Horká novinka světových soutěží pro skupinu N pojede v Českém Krumlově jako předjezdecký vůz s označením „0“. Bude ji řídit polská posádka Tomasz Kuchar – Daniel Dymurski z týmu Statoil-Loctite Rally Team. Kuchar byl mistrem Polska kategorie F2 v letech 1999 a 2000, vloni se stal národním vicemistrem.

příspěvků: 1 celý článek »

Krumlov bez Tarabuse kvůli zranění!

foto

25. dubna 2008 • 14:15

Čas od času se stane, že se nějaký jezdec nemůže zúčastnit závodů kvůli zranění, které ale nemá s jeho sportem nic společného, nýbrž vzniklo při běžných činnostech všedního dne. Bohužel, tentokrát se tato zpráva týká posádky Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Zedník se těší do Krumlova

foto

25. dubna 2008 • 02:00

Další podnik MMČR rally se nezadržitelně blíží a mezi soutěžícími pochopitelně uvidíme i Petra Zedníka a Fiestu S1600. Týden před 36. ročníkem Rally Český Krumlov informuje kroměřížský pilot o přípravách, strategiích a cílech.

příspěvků: 2 celý článek »

Daniel Landa se Rallye Český Krumlov nezúčastní

foto

24. dubna 2008 • 03:00

Žádná soutěž se neobejde bez omluvy některé přihlášené posádky. Poněkud mimořádnou omluvu zaznamenal krumlovský sekretariát. Po těžké havárii a nastalé složité situaci posádky Daniel Landa – Jan Škaloud na Rallye Šumava se tým předběžně přihlásil i na Rallye Český Krumlov. Protože v době uzávěrky nebyl ještě dostatečně známý technický stav havarovaného vozidla, zněla přihláška jen do skupiny N4, ale bez uvedení konkrétního automobilu.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov s novým partnerem

foto

23. dubna 2008 • 01:00

Po několika letech, kdy byla ukončena spolupráce se automobilkou SEAT, navázali organizátoři nový vztah. Trvalejším a významným partnerem se několik dnů před startem 36. Rallye Český Krumlov stala investiční, developerská a realitní společnost BEST CREDIT a.s.

žádný příspěvek celý článek »

toplist