www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Agrotec New Holland Rally Hustopeče

Jan Kopecký poprvé v ČR s Peugeotem

foto

22. května 2008 • 03:00

Horácká rally v Třebíči se pojede již potřetí jako součást seriálu FIA Evropský pohár v rally. Agilní pořadatelé z AČR - Autoklubu elektrárna Dukovany poprvé přivítali FIA Evropský pohár v roce 2006 a do příštího roku, ve kterém se pojede Horácká rally již podvacáté, by rádi získali vyšší koeficient.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče odkrývají oficiální divácká místa

foto

22. května 2008 • 01:00

Dva týdny zbývají do startu 4. AGROTEC New Holland rally 2008 Hustopeče, která se na jihu Moravy pojede v rámci Mediasport MMČR o posledním víkendu května a která šampionát rozdělí na polovinu. Celkem 189 km vlastních 14 RZ se první den ( tedy přesněji pozdní večer a v noci) pojede šest.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče 2008 – přihlášky jdou do finiše

foto

21. května 2008 • 17:00

Necelé dva týdny zbývají do startu jihomoravského pátého dílu Mediasport MMČR , tedy 4. AGROTEC New Holland rally 2008 Hustopeče. Pojede se o posledním květnovém víkendu, ale právě v polovině tohoto týdne je uzávěrka přihlášek. Pořadatele čeká administrativní nápor na faxy, či emaily. Mnohé posádky to totiž tradičně nechávají na poslední chvíli a na poslední hodiny před uzávěrkou.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec New Holland rally Hustopeče 2008 nabídne 14 RZ

foto

11. dubna 2008 • 06:00

Ještě téměř dva měsíce zbývají do startu jihomoravské 4. AGROTEC New Holland rally 2008 Hustopeče, která jako pátý díl MMČR odstartuje páteční noční etapou o posledním květnovém víkendu. Dalo by se celkem očekávat, že tratě budou v této lokalitě na jihu Moravy spíše převážně rovinaté, nicméně opak je pravdou.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení a časový harmonogram na Hustopeče

foto

8. dubna 2008 • 07:00

Necelé dva měsíce zbývají do startu čtvrtého podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude v tomto roce premiérově Agrotec New Holland Rally Hustopeče. Již dnes si můžete prohlédnout zvláštní ustanovení a časový harmonogram.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec New Holland Rally Hustopeče zahájí noční etapou

foto

21. února 2008 • 01:00

Letošní 4. Agrotec New Holland Rally 2008 Hustopeče, která se pojede v závěru května, odstartuje páteční noční etapou. Pojede se nejen na již známých úsecích z uplynulých ročníků hustopečské soutěže, která je poprvé zařazena do prestižního MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

toplist