www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Horácká Rally Třebíč

Kresta se vrací tam, kde začal svou kariéru

foto

19. června 2008 • 04:00

Šestá soutěž mezinárodního šampionátu, Horácká rally, má pro Romana Krestu výjimečné kouzlo. Právě v Třebíči totiž před čtrnácti lety odstartoval svou kariéru. Od té doby, kdy mimo jiné získal osmé místo v mistrovství světa 2005, na Vysočině nezávodil. Svůj návrat proto bere v podstatě jako premiéru. Stejně jako v předchozích bitvách nastoupí pilot Mogul Racing Teamu s Mitsubishi Lancer Evo IX, který připravují technici Charouz Racing Systemu.

příspěvků: 9 celý článek »

Kresta a Pech svádí boj o český titul

foto

18. června 2008 • 05:00

Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky 2008 v rally má v kalendáři celkem devět soutěží a dva velké favority. O titul českého šampióna se perou Roman Kresta a Václav Pech. Oba jezdci disponují shodnou technikou v podobě vozu Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Charouz Racing System. Zatímco Pech se stal českým šampionem celkem pětkrát, Kresta se radoval z domácího titulu zatím dvakrát.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika Horácké Rally podle seznamu přihlášených posádek

foto

18. června 2008 • 01:00

Do šestého podniku devítidílného seriálu Mediasport Mistrovství České republiky v rally 2008, kterým bude 19. Horácká rally (20. - 21. června), se přihlásilo celkem 62 posádek ze dvou států – České republiky a Slovenska. Největším diváckým lákadlem na Vysočině bude souboj Roman Kresta versus Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Chci dojet do pátého místa, přeje si před startem v Třebíči Jaroslav Orsák

foto

17. června 2008 • 07:00

Jedním z jezdců, který v pátek odstartuje na trať 19. ročníku Horácké rally, bude i Jaroslav Orsák. Pilot s národní prioritou ASN zažívá letos nabitou sezonu. Kromě českého šampionátu startuje s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX ve FIA Evropském poháru a zúčastňuje se pravidelně i slovenského mistrovství. Do závodu vyrazí se startovním číslem 5 na dveřích.

žádný příspěvek celý článek »

Na Horácké rally se očekává další díl souboje Kresty s Pechem

foto

17. června 2008 • 05:00

V pátek odstartují soutěžní vozy ze startovní rampy na třebíčském Karlově náměstí na trať 19. ročníku Horácké rally 2008. Startovní listina čítá dvaašedesát jmen. Na závodníky čeká patnáct rychlostních testů na šesti úsecích. Šest vložek je na programu první den soutěže, zbylých devět pak v sobotu. Vítěz závodu se na cílové rampě objeví těsně po 16. hodině.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Bujáček na Horácké Rally se Štěpánem Palivcem

foto

17. června 2008 • 03:00

Již tento pátek 20. června odstartuje další soutěž Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích – Horácká rally. Devatenáctého ročníku soutěže, která má již tradiční centrum v Třebíči, se zúčastní také mladý závodník Martin Bujáček. Pro uherskobrodského jezdce to budou hned dvě premiéry v jednom.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally hlásí změnu časového harmonogramu!

foto

12. června 2008 • 04:00

Pořadatelé Horácké rally z AK elektrárna Dukovany v AČR provedli na poslední chvíli změnu tratě letošního 19. ročníku, který se uskuteční příští víkend v okolí Třebíče (20. - 21. června) a bude součásti seriálu FIA Evropský pohár – region Central s koeficientem 2 a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2008. Důvodem změny bylo vypuštění rychlostní zkoušky Kadolec – Osová Bítýška z páteční etapy z důvodu bezpečnosti. Nový časový harmonogram bude zveřejněn v těchto dnech formou prováděcích ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally Třebíč má definitivní harmonogram

foto

11. června 2008 • 07:00

Týden a půl zbývá do startu dalšího podniku mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Horácké Rally Třebíč. Pořadatelé byli na poslední chvíli nuceni změnit časový harmonogram, kdy byla z bezpečnostních důvodů byla vypuštěna rychlostní zkouška Kadolec – Osová Bítýška. Finální podobu harmonogramu si můžete dnes prohlédnout včetně předběžného seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Horáckou rally se blíží!

foto

6. června 2008 • 09:00

Velmi rychle se přiblížil termín uzávěrky přihlášek na šestý díl šampionátu Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally, kterým bude za dva týdny 19. Horácká rally 2008 v Třebíči (20. - 21. června). Soutěž na Vysočině se zároveň pojede jako FIA Evropský pohár v rally – region Central s koeficientem 2.

žádný příspěvek celý článek »

Do Třebíče přijede na Horáckou rally pozorovatel z Rakouska

foto

27. května 2008 • 21:30

Pořadatelé Horácké rally v Třebíčí již znají nominaci pozorovatele FIA a sportovních komisařů, kteří budou bdít nad dodržováním sportovních řádů při letošním již devatenáctém ročníku Soutěž na Vysočině je vedle českého šampionátu součástí seriálu FIA Evropský pohár – region Central s koeficientem 2 a na hodnocení pozorovatele FIA bude záviset další osud třebíčské soutěže do přístích let.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé v Třebíči mají zálusk na vyšší koeficient

foto

23. května 2008 • 04:00

Horácká rally v Třebíči se pojede již potřetí jako součást seriálu FIA Evropský pohár v rally. Agilní pořadatelé z AČR - Autoklubu elektrárna Dukovany poprvé přivítali FIA Evropský pohár v roce 2006 a do příštího roku, ve kterém se pojede Horácká rally již podvacáté, by rádi získali vyšší koeficient.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally v Třebíči se hlásí o slovo

foto

9. května 2008 • 06:00

Mílovými kroky se blíží Horácká rally v Třebíči (20. - 21. června 2008). Letošní již 19. ročník populární soutěže se pojede jako pátý díl seriálu FIA Evropský pohár v rally (region Central) s koeficientem 2 a šestý díl devítidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2008 (MMČR).

žádný příspěvek celý článek »

Před startem Horácké rally

foto

7. března 2008 • 01:00

Necelého čtvrt roku zbývá do startu 19. ročníku Horácké rally, která se uskuteční 20.-21. června 2008 v Třebíči. Soutěž je opět součástí Evropského poháru a Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist