www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Böttcher Rally Vyškov

Sýkora a Škardová ve Vyškově s „italskou devítkou“

foto

16. dubna 2008 • 03:00

Svoji letošní premiéru si na nadcházející vyškovské soutěži odbude talentovaná posádka Jan Sýkora – Martina Škardová. Šampionát sprintrally je jejich prioritou pro sezónu 2008. Do bojů o body se pustí s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX postaveným renomovanou italskou firmou.

žádný příspěvek celý článek »

Tozda rallye team připraven na novou sezónu

foto

16. dubna 2008 • 01:00

O minulém víkendu proběhlo ve vojenském prostoru Milovice testování Tozda rallye teamu před nadcházející sezónou. Byl to ostrý test nejen pro závodní speciál Škoda Felicia KIT CAR, ale i, po dlouhé zimní přestávce, pro posádku Tomáš Grega a Jiří Ježek.

žádný příspěvek celý článek »

Schlager / Gottlieb – nová sestava na Vyškov

foto

15. dubna 2008 • 02:00

S novým spolujezdcem vstoupí do sezóny 2008 vilémovický soutěžní jezdec Eddy Schlager. Po loňském roce, kdy se po jeho boku vystřídali hned tři čeští „mitfárové“, se však tentokrát bude jednat o copilota rakouské národnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký se představí ve Vyškově

foto

10. dubna 2008 • 15:45

Prioritou Jana Kopeckého v první polovině letošní sezóny jsou starty v soutěžích zařazených do seriálu Intercontinental Rally Challenge s vozem specifikace S2000. V kalendáři plánovaných startů jsou zařazeny Istanbul Rally, Rally de Portugal, Ypres Westhoek Rally v Belgii a Rally Russia.

žádný příspěvek celý článek »

Böttcher rally – rozluštění tajenky

foto

10. dubna 2008 • 07:00

Otazníky se do posledních minut vznášely nad účastí tří posádek, které nakonec rozšířily velmi početný seznam přihlášených posádek letošní Böttcher rally na výsledné číslo 137. Shodou okolností se ve všech případech bude jednat o piloty, kteří využijí služeb vozu značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov hlásí naplněný stav

foto

9. dubna 2008 • 08:00

Rekordní čísla hlásí pořadatelé úvodního sprintu letošní sezóny, který se v termínu 18. – 19. dubna uskuteční pod názvem Böttcher rally v okolí jihomoravského Vyškova. Po uzávěrce přihlášek, jež proběhla v pondělí o půlnoci, přesáhl počet zájemců o start hranici 130, což je v novodobé historii vyškovské soutěže jednoznačný rekord.

žádný příspěvek celý článek »

Hladík a Dolečková nakonec s Felicií Kit Car

foto

8. dubna 2008 • 03:00

Přestože loňská vítězná posádka třídy N2 ve sprintrally původně chtěla usednout do vozu S1600, nakonec je uvidíme ve třídě A5. Kompletního šampionátu sprintrally by se měla zúčastnit se špičkovým vozem Škoda Felicia 1,4 Kit Car.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov – přibude do startovky další „wéercéčko“?

foto

21. března 2008 • 09:30

Startovní listina úvodního českého sprintu letošní sezóny, XVII. Böttcher rally Vyškov, se již pomalu začíná plnit zajímavými jmény. Svůj start ohlásil předloňský vítěz vyškovské soutěže Josef Semerád (Mitsubishi Lancer EVO IX) a mezi horké favority by se měl řadit i úřadující mistr ČR ve sprintrally – Karel Trněný se Škodou Fabia WRC. Trněného Fabia však možná nebude jediným „wéercéčkem“, které se na Hané letos představí.

žádný příspěvek celý článek »

Eurostroj Rallye Team se představuje

foto

7. března 2008 • 19:00

Eurostroj Rallye Team v AČR je název nové soutěžní stáje, která bude v letošní sezóně útočit na přední umístění v hodnocení Mistrovství ČR ve sprintrally. V jejích barvách se představí dva vozy Mitsubishi Lancer EVO VII, za jejichž volanty se posadí zakladatel týmu Eddy Schlager a vynikající ostravský pilot Lumír Firla.

žádný příspěvek celý článek »

Böttcher rally – historici ano i ne

foto

3. března 2008 • 02:00

Posádky atraktivních historických automobilů ve Vyškově bojovaly o mistrovské body pravidelně skoro patnáct let a patřily mezi největší stálice této soutěže. Zkrátka, ať se ve Vyškově jela dvoudenní soutěž či sprint, veteráni od roku 1994 ani jednou nechyběli.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení, harmonogram a přihláška na Böttcher Rally Vyškov

foto

26. února 2008 • 17:05

Již jen měsíc a půl zbývá do zahajovacího podniku letošního sprintového šampionátu, Böttcher Rally Vyškov. K podniku, který bude zařazen také do K4 Poháru České republiky si dnes můžete stáhnout zvláštní ustanovení, časový harmonogram a přihlášky pro oba šampionáty.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally se představuje

foto

26. února 2008 • 03:00

Do startu sedmnáctého ročníku vyškovské Böttcher rally sice stále ještě zbývají skoro dva měsíce, v sídle vyškovských pořadatelů, kteří mají organizaci soutěže na starosti, se však v těchto dnech již pilně plánuje a připravuje. Není divu, neboť startu automobilové soutěže předchází spousta, pro fanoušky neznámých a mnohdy ne úplně příjemných činností, bez kterých by se podnik nemohl uskutečnit.

žádný příspěvek celý článek »

O první sprintové body se bude bojovat na Vyškovsku

foto

11. února 2008 • 03:00

Nezvykle brzký termín 18. – 19. dubna připadl v letošním motoristickém kalendáři 17. ročníku Böttcher rally, která se v okolí Vyškova uskuteční jako úvodní díl Mistrovství České republiky ve sprintrally a Poháru České republiky v rally. Oblíbená soutěž letos doplatila na podivné změny v kalendáři českého šampionátu a byla odsunuta ze svého obvyklého zářijového termínu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist