www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Thermica Rally Lužické Hory

V Hrádku se sejde skvělá a početná konkurence

foto

6. května 2008 • 05:00

I když „zlí jazykové“ na diskusích některých motoristických www stránek hovořili o tom, že posádek přijede do Hrádku nad Nisou málo a seznam přihlášených se nevyrovná Vyškovu, počet zájemců předčil i ty nejodvážnější předpovědi organizačního výboru. Oficiálně se k 11. ročníku Thermica rally Lužické hory 2008, který se koná 17. května, přihlásilo 143 dvojic a další čtyři do rally pravidelnosti z pěti zemí Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy vrcholí, přihlášky přicházejí

foto

28. dubna 2008 • 14:00

Zatímco ředitelství pilně registruje každý den přicházející přihlášky účastníků 11. ročníku Thermica rally Lužické hory 2008 ( 16. – 17. května ), členové organizačního výboru dolaďují doprovodný program a další novinky letošního ročníku. Ten je součástí Mio GPS M ČR ve sprintrally, K4 Poháru ČR v rally a samozřejmě i 2. ročníku mezinárodního Lužického poháru. Svoji kategorii zde mají i vozy v rally pravidelnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Thermica rally 2008 představena

foto

10. dubna 2008 • 03:00

Generální připraveností pořadatelů začala sportovně společenská akce připravená jako předzvěst 11. ročníku Thermica rally Lužické hory, která je letos zařazena do Mio GPS M ČR ve sprintrally, Lausitz Cupu a K4 Poháru ČR v rally. V sobotu 6. dubna byl oficiálně uzavřen jeden a půl kilometrový úsek silnice v blízkosti obce Heřmanice na Frýdlantsku a již od devíti hodin probíhalo ze strany pořadatelů předvedení zajištění rychlostní zkoušky.

příspěvků: 2 celý článek »

Lužické hory vstupují do druhé desítky

foto

14. února 2008 • 03:00

Jedenáctým ročníkem vstupuje mezinárodní THERMICA RALLY LUŽICKÉ HORY do druhé desítky své existence. Soutěž, jedoucí se v oblasti Trojmezí ( Česká republika, Německo a Polsko ), naplní letos 16. – 17. května díky svému zařazení do Lužického poháru – Lausitz Cupu i „ trojmezní charakter“.

žádný příspěvek celý článek »

V Hrádku proběhlo setkání ředitelů tří rally

foto

24. prosince 2007 • 01:00

Ve středu 19. prosince se v příjemném prostředí restaurace Camelot v Hrádku nad Nisou setkali zástupci tří soutěží, které by měly být zařazeny do Lužického poháru 2008. Přítomni byli všichni ředitelé Jan Krečman,Wolfgang Rasper a Marek Kisiel . Hlavní náplní bylo vytvoření propozic poháru, které by do poloviny ledna 2008 měly odsouhlasit všechny strany.

žádný příspěvek celý článek »

Polská soutěž součástí Lužického poháru – Lausitz Pokalu?

foto

27. listopadu 2007 • 04:00

Reálné podoby nabývá možnost zařazení polské soutěže RAJD SNIEZKI do Lužického poháru – Lausitz Pokalu 2008. V polovině listopadu proběhlo v Harrachově již druhé informativní setkání zástupců české strany Janů Krečmanů st. a ml. s ředitelem polské soutěže Markem Kisielem.

žádný příspěvek celý článek »

Lausitz Pokal - Lužický pohár 2007 se vydařil

foto

23. října 2007 • 11:55

Velice kladného ohlasu se dočkal právě ukončený premiérový ročník Lausitz Pokalu, který se skládal celkem ze tří dílů. První soutěží, kde mohli přihlášení účastníci získat body, byla květnová Thermica rally Lužické hory v Hrádku nad Nisou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist