www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. května 2024, Svátek má Viola, zítra Filip

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Impromat Rallysprint Kopná

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Jiřího Jermakova

foto

24. července 2008 • 09:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Jiřího Jermakova.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Roberta Balcara

foto

23. července 2008 • 09:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Sharka

foto

22. července 2008 • 19:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z padesátky fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testovací horečky před Kopnou

foto

21. července 2008 • 21:00

Impromat Rallysprint Kopná je již sice minulostí, přesto se ještě jednou vraťme k přípravě na tento valašský podnik. Ten mnoha jezdcům sloužil jako ostrý test na srpnovou barumku, ovšem i sprint samotný si vyžádal pečlivou přípravu. Na snímcích zlínského Škoda rally clubu můžete vidět předčasně odstavené Punto S2000 Grzegorze Grzyba, zkušební jízdy Milana Kneifela nebo první kilometry domácích jezdců Romana Kresty s peugeotem a Miroslava Březíka s Lancerem Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta vyhrál podruhé rallysprint na Kopné

foto

19. července 2008 • 19:15

Způsobem start a cíl vyhrála dvojice Roman Kresta, Petr Gross na voze Peugeot 207 S2000 z týmu AOP Racing Club XVI. IMPROMAT Rallysprint Kopná 2008, který byl čtvrtým dílem devítidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally. Dvaatřicetiletý rodák z Trnavy na Zlínsku absolvoval soutěž v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty jako vítaný test před srpnovým vrcholem sezony na Barum rally Zlín. O jasné výhře Kresty svědčí, že vyhrál všech devět rychlostních zkoušek a v cíli měl více než minutový náskok před svými pronásledovateli.

příspěvků: 5 celý článek »

Domácí Kopná a Pelhřimov v podání Sparrow Racing Teamu

foto

5. srpna 2008 • 01:00

Impromat Rallysprint Kopná je jedna z nejpopulárnějších soutěží u nás a pro Sparrow Racing Team je prakticky domácí. Všichni jezdci se chtějí na náročných tratích, které využívá i Barum rally, ukázat v tom nejlepším světle. Nejinak tomu bylo i v letošním roce.

žádný příspěvek celý článek »

Těžká škola pro Melichárka na české půdě

foto

30. července 2008 • 06:00

Vzhledem k velké pauze v kalendáři slovenského mistrovství, způsobené mimo jiné zrušením Rally Bojnice, se Jaroslav Melichárek rozhodnul vypravit se za dalšími zkušenostmi do České republiky. Na tratích dvou rallysprintů se představil s Vladimírem Osičkou a se známým červeno-bílo-černým Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Kneifel byl na domácí Kopné přemotivovaný

foto

29. července 2008 • 02:00

Během čtvrtečního dopoledne před startem Rallysprintu Kopná se sešel Pegas Rally Team a mechanici týmu V-Group Kladno v Lužkovicích nedaleko Zlína. Důvodem bylo testovaní, na němž si chtěla dvojice Milan Kneifel a Radim Strnad najít ideální setup svého vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie Lukáše Kužela z Kopné

foto

28. července 2008 • 21:30

Další díl našeho sprintového seriálu, Cebia Rally Pelhřimov, se sice z každou hodinou blíží víc a víc, prostřednictvím fotografií Lukáše Kužela si ale ještě jednou můžete připomenout tradiční Rallysprint Kopná. Na více než čtyřech desítkách snímků jsou zachyceny soutěžní vozy i svébytná atmosféra valašských kotárů.

žádný příspěvek celý článek »

Michalíkovi ve sprintech pšenka nekvete

foto

28. července 2008 • 12:00

Po pěkném vstupu do sezony, kdy Roman Michalík vybojoval dvacáté místo na trati Cetelem Valašské Rally, se bývalý mistr světa v enduru představil na dvou soutěžích MIO GPS mistrovství republiky ve sprintrally. Ani jeden start ovšem nelze označit jako úspěšný.

příspěvků: 1 celý článek »

Minaříkovo úspěšné tažení

foto

28. července 2008 • 11:00

Velmi úspěšnou sérii dvou vydařených soutěží má za sebou úřadující sprintový mistr ve skupině A Lubomír Minařík. Valašského pilota po nepříliš úspěšné premiéře s vozem Škoda Fabia Kit Car na Rally Lužické hory čekaly dva moravské podniky, na kterých měl za úkol stáhnout bodové manko na čelo tabulky.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták je se čtvrtým místem spokojený

foto

27. července 2008 • 09:20

Průběžně první muž seriálu MČR sprintrally Josef Peták dosáhl na Rallysprintu Kopná na čtvrtou pozici. Přitom ještě po RZ 7 to vypadalo, že mohl bojovat s domácím Jaromírem Tarabusem o druhou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vítězství Jakuba Urbana

foto

25. července 2008 • 11:00

Královéhradecký jezdec Jakub Urban oslavil začátkem července osmnácté narozeniny a stal se dalším jezdcem poháru mládeže, který přestoupil z poháru mezi sprintery. Svůj debut ve sprintovém mistrovství absolvoval na Impromat Rallyprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Jelínek na Kopné v TOP 5

foto

25. července 2008 • 05:00

Zlínská posádka Autoline Rally Teamu má za sebou další vydařený, i když přesto trochu smolný víkend. Krásné tratě, pěkné počasí a zvučnými jmény nabité startovní pole dávalo na Rallypsrintu Kopná v okolí Slušovic už dopředu tušit, že půjde o náročnou a divácky atraktivní soutěž. V poli více než stovky posádek se v první desítce objevilo i pět speciálů S2000, a právě s těmi sváděl Jan Jelínek a jeho červenobílé Mitsubishi největší bitvu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná Firlu nezklamala

foto

24. července 2008 • 07:00

Ten, kdo o uplynulém víkendu navštívil oblíbený Rallysprint Kopná s centrem ve Slušovicích, měl letos poprvé příležitost vidět Lumíra Firlu s úsměvem na tváři. Orlovský soutěžní jezdec po sérii tří nepovedených závodů bez bodového zisku konečně v letošní sezóně výrazněji zazářil a při prvním společném startu s Pavlem Dreslerem soutěž dokončil na jedenáctém místě. A jelikož jim spolupráce klapala výborně, zdá se, že Kopná nebyla jedinou příležitostí, jak Lumíra a Pavla vidět v jednom voze pohromadě.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist