www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Matador Tatry Púchov

Hlasy po RS4 v servise v Bánovciach nad Bebravou

29. dubna 2006 • 16:45

Po úvodních čtyřech rychlostních zkouškách letošní Matador Rallye Tatry vede současný slovenský reprezentant Jozef Béreš se Suzuki Ignis S1600. Druhou příčku drží úřadující český šampion Václav Pech, bronzový je s již větším odstupem bulharský host Krum Donchev.

žádný příspěvek celý článek »

Polák Kuchar vypadl ze hry!

29. dubna 2006 • 15:30

Polská posádka Playstation 2 Rally Team Tomasz Kuchar, Jakub Gerber na voze Subaru Impreza STi odstoupila z rally kvůli technickým problémům po páté rychlostní zkoušce Uhrovec. Kuchar byl na sedmém místě v absolutním pořadí se ztrátou více než dvě minuty na vedoucího Béreše.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy slovenských jazdcov po RZ 4

29. dubna 2006 • 14:00

Po úvodních čtyřech rychlostních zkouškách vede juniorský slovenský reprezentant Jozef Béreš se Suzuki Ignis S1600. Druhou příčku drží úřadující český šampion Václav Pech, bronzový je bulharský host Krum Donchev.

žádný příspěvek celý článek »

Český jezdec Arazim na Mitsubishi dále nepokračuje!

29. dubna 2006 • 11:00

Po druhé rychlostní zkoušce Uhrovec nepokračuje dále v soutěži česká posádka Václav Arazim, Julius Gál na voze Mitsubishi Lancer EVO VIII. Důvodem odstoupení jsou problémy s turbem. Český šampion produkčních vozů byl na sedmém místě v průběžném pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Béreš vyhrál púchovský úvod v průtrži mračen

29. dubna 2006 • 10:00

Celkem 77 posádek z devíti evropských států odstartovalo do 37. Rallye Matador Tatry v Púchově. Rozmary dubnového počasí a především průtrž mračen se postaraly o jeden z nejdramatičtějších začátků púchovské rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Deštivá ruleta poznamenala úvod

29. dubna 2006 • 09:40

První rychlostní zkoušku Púchov - Lednické Rovne poznamenalo krajně nepříznivé počasí. Trať zkrápěl vytrvalý a hustý déšť. Řada favoritů měla velké problémy. Pech probrzdil retardér, Kosciuszko poškodil pravé přední kolo, další Poláci Bebenek a Beltowski havarovali a Slovák Gavlák skončil v příkopě.

žádný příspěvek celý článek »

Rychlostní test Zlatníky se pojede ve zkrácené verzi!

28. dubna 2006 • 19:45

Obtížná rychlostní zkouška Zlatníky, která je v itineráři sobotní první etapy Rallye Matador Tatry, doznala před startem púchovské rallye výrazné změny.

žádný příspěvek celý článek »

Oba junioři sdílí z tratě respekt

28. dubna 2006 • 19:40

Na předstartovní tiskové konferenci Rallye Matador Tatry se s novináři sešly dvě posádky účastnící se letošního mistrovství světa. Jan Kopecký s Filipem Schovánkem letos startují na všech evropských soutěžích světového šampionátu se Škodou Fabií WRC, do Púchova však přijel s Citroenem C2 S1600 pronajatým od Martina Prokopa.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech se hodlá zařadit do boje o titul

28. dubna 2006 • 19:30

Václav Pech se na Matador Rallye Tatry představí premiérově v barvách místní pneumatikárny Matador a také poprvé s nejnovější devátou evolucí produkčního Mitsubishi Lancer.

žádný příspěvek celý článek »

Boj o vítězství bude vyrovnaný - hlasy z přejímky

28. dubna 2006 • 19:15

V pátek dopoledne proběhla v prostorách Pnauservisu Matador technická přejímka vozidel účastnících se 37. ročníku Rallye Matador Tatry. Svá vozidla přistavili všichni favorité. Z listiny převzatých automobilů můžeme konstatovat, že na start Púchovské soutěže, který proběhne v 17.45 ve Sportovní hale se postaví 77 dvojic (z toho 72 startujících v FIA Evropský poháru - střed) z devíti zemí.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Rallye Tatry ON-LINE

28. dubna 2006 • 17:00

Necelá osmdesátka posádek prošla technickou přejímkou na třetí podnik mezinárodního mistrovství České republiky. Tímto závodem je Matador Rallye Tatry. Zahajovací polookruhová rychlostní zkouška odstartuje dnes krátce po šesté hodině.

žádný příspěvek celý článek »

Tatry - Milan Liška: Hrozně nerad závodím v neděli

28. dubna 2006 • 03:50

Na start 37. Rallye Matador Tatry, třetího podniku Global Assistance MMČR rally 2006, se Klub Fox Racing postaví se třemi vozy. Marcela Tučka a Milana Lišku s produkčními Lancery doplní Daniel Běhálek s novotou vonící Imprezou stejné třídy.

žádný příspěvek celý článek »

Do Púchova zamířila výborná konkurence

27. dubna 2006 • 19:30

V sekretariátu Rallye Matador Tatry se prezentovalo celkem 77 posádek z devíti evropských států Do Púchova přijeli všichni favorité s výjimkou Rakušana Achima Mörtla, který se pořadatelům omluvil z vážných rodinných důvodů.

žádný příspěvek celý článek »

Popis RS a diváckych miest

27. dubna 2006 • 12:40

Štart do RS je letmý. Posádky po povele štartu pokračujú 200 m pod železničný viadukt a odbočujú prudko doprava. Po 1 km od štartu sa posádky dostávajú do záhradkárskej časti nazývanej Keblie, kde ich čakajú dve ťažké zákruty doprava.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Štajfa je konkurence na Matadoru velkou výzvou

27. dubna 2006 • 09:00

Pauza mezi Rallye Šumava a Matador byla dlouhá a tak není divu, že Vojtu Štajfa již pořádně svrbí ruce. Jeho nedočkavost je o to větší, že před svým třetím letošním startem vybavil své Subaru Impreza Spec. C téměř všemi novinkami, které dovoluje homologace.

žádný příspěvek celý článek »

toplist