www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 14. května 2024, Svátek má Bonifác, zítra Žofie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Český Krumlov

Rychlostní zkoušky Rallye Český Krumlov přikryla tma

26. května 2006 • 23:00

Nad druhou sekcí první etapy se ke stále trvajícímu dešti přidala i tma, která ovšem nezabránila v pokračování suverénního výkonu Štěpána Vojtěcha na voze Peugeot 206 WRC. Na průběžném druhém místě a ve vedení produkčních vozů je Václav Pech, který ztrácí jednu a tři čtvrtě minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy po RZ 2 - Deštivého počasí ztěžuje trať

26. května 2006 • 20:30

I během druhé rychlostní zkoušky, kterou je Soběnov, hustě prší a kluzký povrch tratě ztěžuje posádkám absolvování úvodních erzet. Ve vedení je stále Štěpán Vojtěch, který navýšil svůj náskok před pronásledovateli na více než tři čtvrtě minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov odstartovala do deštivého počasí

26. května 2006 • 19:15

Přesně v 17.00 hodin odpoledne sjela první posádka ze startovní rampy letošní českokrumlovské soutěže. Velkou loterií letošního ročníku bude volba pneumatik, protože v době startu začalo drobně pršet. Většina posádek proto využila přezouvací zónu za startem a přezula na mokré pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch bude v Krumlově obhajovat vítězství

26. května 2006 • 12:00

S cílem obhájit loňské vítězství přijel do Českého Krumlova CZECH OMV Rally Team, v čele s pilotem Štěpánem Vojtěchem a navigátorem Štěpánem Palivcem. I přes nenadálé okolnosti se zraněním Michala Ernsta, stálého spolujezdce a nutné výměně tréninkového vozu, je team plný optimismu a pomýšlí na vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Výzva pro Karla Trojana s Petrem Řihákem

26. května 2006 • 09:30

Za necelý den startuje pod zámkem v Jelení zahradě již 34. Rallye Český Krumlov a v listině přihlášených samozřejmě nechybí ani posádka ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU, tentokráte s číslem 7. Zda bude šťastné, se pozná již v pátek, kdy jsou na programu dva průjezdy dvou rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr poprvé na podniku zařazeném do MMČR.

26. května 2006 • 00:20

Ač to přijde leckomu podivné, Leoš Flídr ještě nikdy v kariéře neabsolvoval rallyový podnik "velkého mistráku". V dobách, kdy vévodil poli ČMPR se objevil v Příbrami a v Třebíči, ale tam jeli "druholigoví" jezdci pouze vybrané etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Tři mušketýři v barvách RSP

25. května 2006 • 20:30

Dlouho jsme se na to všichni těšili a je to zase tu! Snad pro většinu fanoušků rally ta nejkrásnější soutěž v rámci MMČR, 34. Rallye Český Krumlov 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Liška se těší na rally i na golf

24. května 2006 • 21:00

Po bodových žních posádek NTS Plzeň - Gassner Rallisport a Klub Fox Racing na sprintu v Tišnově se plzeňský Klub Fox Racing představí také při dalším podniku MMČR rally, který se uskuteční ve dnech 25. - 27. května v Českém Krumlově.

žádný příspěvek celý článek »

Pražská děvčata hlásí návrat do Českého Krumlova

24. května 2006 • 09:30

Po téměř dvouleté přestávce se vrací na soutěžní tratě dámská posádka Renáta Soukupová, Markéta Zámyslická. Návrat pražské dvojice je plánován na víkendovou Rallye Český Krumlov, kde se sympatická dvojice představí na voze Peugeot 106 Xsi v nejslabší třídě N do 1400 ccm.

žádný příspěvek celý článek »

Ve středu odpoledne začínají seznamovací jízdy

24. května 2006 • 08:45

Dříve se říkalo trénink a znamenalo to opravdu vyzkoušet si tratě rychlostních zkoušek se vším všudy. Už dávno se vžil termín „seznamovací jízdy,“ což znamená úplně jiný přístup.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfa čeká v Krumlově těžký úkol

24. května 2006 • 00:40

Vpravdě hektické dny stojí před Vojtěchem Štajfem, jeho spolujezdcem Jiřím Černochem i vozem Subaru Impreza Spec C. Na Rallye Český Krumlov hodlá posádka týmu Subaru ČR – Deník Blesk hájit své dosavadní postavení v první trojici pořadí Mezinárodního mistrovství ČR, hned poté ale odjíždí plnit příjemné reprezentační povinnosti do Chorvatska, kde bude startovat na Rallye INA Croatia Delta, součásti Evropského poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Václava Pecha čeká těžký Krumlov

23. května 2006 • 13:52

Na plzeňskou posádku Václav Pech jun. - Petr Uhel čeká start na dalším domácím podniku, kterým bude následující víkend jihočeská Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Domácí posádky se chystají na Český Krumlov

22. května 2006 • 14:45

Jako každoročně se vydá na trať českokrumlovské soutěže i řada 'domácích' posádek. Tedy takových, které buď přímo sídlí v regionu, anebo za některého místního soutěžícího startují.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Ernst bude v Krumlově nuceně odpočívat

22. května 2006 • 12:45

Michal Ernst, spolujezdec Štěpána Vojtěcha, si zlomil pravou nohu. Pro nadcházející Rally Krumlov ho nahradí dlouholetý navigátor Tomáše Vojtěcha, Štěpán Palivec. V sobotu odpoledne si spolujezdec Czech OMV Rally Teamu způsobil zlomeninu pravé nohy. Ještě tentýž večer musel být podroben operaci. "Hrál jsem fotbal a uklouzl jsem. Banální příhoda, ale bohužel to dopadlo takhle. V pravé noze mám teď sedm šroubů," vysvětluje celou událost Michal.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé Rallye Český Krumlov sčítají přihlášky

17. května 2006 • 09:10

Těsně po termínu uzávěrky přihlášek na 34. Rallye Český Krumlov se zdá, že se této populární soutěže zúčastní prakticky kompletní domácí špička bojující o body v Global Assistance Mezinárodním mistrovství České republiky či Rally Super Serii.

žádný příspěvek celý článek »

toplist