www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rally Bohemia Mladá Boleslav

Neděle výrazně lepší soboty

17. července 2006 • 12:10

Jako noc a den byly pro Vojtěcha Štajfa a Jiřího Černocha dvě etapy Rally Bohemia. V průběhu té první se posádka Subaru Rally Team ČR - Deník Blesk trápila s elektronikou a nechyběly ani myšlenky na odstoupení.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemia: Napínavý duel rozhodl defekt

17. července 2006 • 10:50

Martin Prokop s Janem Tománkem obsadili na Rally Bohemia třetí příčku absolutní klasifikace. O případné vítězství je připravil defekt pneumatiky na předposlední rychlostní zkoušce první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký obhájil vítězství v okolí Mladé Boleslavi

17. července 2006 • 08:00

Soustředěným výkonem dokázala posádka Jan Kopecký - Filip Schovánek s vozem Škoda Fabia WRC v barvách Czech Rally Teamu Škoda - Kopecký obhájit svá vítězství na tratích Rally Bohemia z předchozích dvou let.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia vyhrál Pech, mezi WRC Kopecký

16. července 2006 • 17:06

Václav Pech slaví v domácím mistrovství v automobilových soutěžích třetí triumf za sebou. Poprvé v kariéře vyhrál Rallye Bohemia a díky třem po sobě jdoucím úspěchům se propracoval do čela průběžného pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po 1. etapě

15. července 2006 • 23:50

Defekt Martina Prokopa vyřešil za jezdce souboj s Václavem Pechem v průběhu prvního dne 33. ročníku Rallye Bohemia. Soutěže jenž je součástí Evropského poháru FIA – region střed a podnikem Global Assistance Mezinárodního mistrovství republiky v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký nejrychlejší na RZ Rally Bohemia

15. července 2006 • 23:45

Posádka Jan Kopecký - Filip Schovánek dosáhla s vozem Škoda Fabia WRC ve všech sobotních rychlostních zkouškách vypsaných pro závod "Super Race" nejrychlejších časů.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy po RZ 3 (Super Race a historické automobily)

15. července 2006 • 17:30

Za hlavním startovním polem Evropského poháru FIA - region střed a Global Assistance Mezinárodního mistrovství České republiky (MMČR) se vydávají na trať vozy skupiny A8 (včetně WRC) a historické automobily. Navzdory časové prodlevě, se kterou se vydávají na trať, si jejich průjezdy diváci nenechávají ujít.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy předních jezdců po RZ 6 - Šumburk

15. července 2006 • 17:00

Po šesté rychlostní zkoušce se situace v čele soutěže zdramatizovala, když náskok vedoucího Martina Prokopa stáhl Václav Pech, který se mezitím probojoval na druhou příčku před Vladimíra Barvíka, na pouhých 10,4 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiální stanovisko k havárii posádky Ward - Wiksten

15. července 2006 • 16:00

Na rychlostní zkoušce číslo 4 Bzí, která vede z Pěnčína do Skuhrova došlo k havárii posádky Calle Ward, Per Wiksten na voze Renault Clio Sport se startovním číslem 57. Na 8,5 km tratě v náročném sjezdu za obcí Bzí švédský jezdec havaroval a skončil mimo trať.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po 4. rychlostní zkoušce

15. července 2006 • 13:45

Před libereckou Tipsport Arenou, ve které má letošní Rally Bohemia své zázemí, jsme zaznamenali následující ohlasy jezdců po absolvování úvodních tří sobotních velmi náročných rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po RZ 3 Sychrov

15. července 2006 • 12:00

Rychlostní zkouška Sychrov – Malá Skála (28,42 km) patří mezi nejdelší rychlostní zkoušky ze všech letošních soutěží Global Assistance Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích 2006. Výrazně teplé počasí obtížnost tohoto úseku Rally Bohemia tratě ještě umocňovalo. Svědčily o tom slova jezdců i pohled na pneumatiky a brzdy jednotlivých vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Videa z Rally Bohemia

14. července 2006 • 11:20

Můžete si prohlédnout první dvě videa z Rally Bohemia. Na jednom z nich vidíte výherce o svezení s Vojtěchem Štajfem a na dalším pak celkový průběh shakedownu. Autorem těchto dvou snímků je HoFi.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký před startem Rally Bohemia

14. července 2006 • 11:10

Czech Rally Team Škoda - Kopecký úspěšně otestoval v Bělé pod Bezdězem tovární vůz Škoda Fabia WRC před startem závodu "Super Race", který bude odstartován v páteční podvečer diváckou supererzetou v sosnovské aréně jako součást Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfa startovní číslo 1 těší i zavazuje

14. července 2006 • 08:35

Loňským vítězstvím si Vojtěch Štajf, pilot týmu Subaru Rally Team ČR - Deník Blesk, vybojoval pro letošní Rally Bohemia výsadu v podobě startovního čísla jedna na boku svého vozu Subaru Impreza Sti SpecC.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch: Začínám poznávat auto

14. července 2006 • 07:00

Český jezdec se poprvé v kariéře představí s tímto závodním speciálem při jeho české premiéře na 33. ročníku Rally Bohemia. Vůz ještě o víkendu jel ve Francii na podniku národního šampionátu Rally du Rouquerque a domácí Jean Janin Grosset s ním zvítězil poté, co s vozem stejného týmu a značky havaroval tři rychlostní zkoušky před cílem Nicolas Vouilloz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist