www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 21. května 2024, Svátek má Monika, zítra Emil

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Böttcher Rally Vyškov

Matador Cup pokračuje ve Vyškově

6. září 2006 • 09:55

Vyškovským rallysprintem pokračuje premiérový ročník Matador Cupu v automobilových soutěžích vypsaný pro produkční vozy startující se soutěžními pneumatikami Matador.

žádný příspěvek celý článek »

Eddy Schlager: Když nejde o body…

5. září 2006 • 03:00

Eddy Schlager a Richard Wächter sice vstoupili do letošní sezóny se záměrem bojovat o co nejlepší umístění v rámci Rally super série, technické problémy jejich bílého Mitsubishi je však donutily slevit z původních plánů a věnovat se pouze startům na vybraných podnicích.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Böttcher Rally Vyškov

31. srpna 2006 • 17:30

Můžete si prohlédnout seznam přihlášených posádek na sedmý podnik letošního rallysprintového šampionátu, kterým bude na konci tohoto týdne jubilejní patnáctý ročník Böttcher Rally Vyškov. Přestože se jede 14 dní po Barum rally, startují všichni zájemci o sprintový titul.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vyškově se objeví dvě překvapení

31. srpna 2006 • 04:00

Pouhopouhé dva týdny po zlínské Barum Rally se roztočí soukolí automobilových soutěží v okolí Vyškova, kde se uskuteční sedmý díl českého rallysprintového šampionátu. A přestože ještě není k dispozici seznam přihlášených, čekají nás dvě překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Splnění klukovského snu

24. srpna 2006 • 13:05

Pro bučovické soutěžáky Martina Knesla a Jana Blisu je plánované vystoupení na Bottcher rally splněním takříkajíc klukovského snu, a vlastně i logickým vyústěním letošní, nepříliš podařené sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Nejistý osud Böttcher rally?

28. července 2006 • 14:45

S blížící se rozhodující třetinou letošního Mistrovství ČR ve sprintrally se hlásí o slovo i sedmý podnik tohoto seriálu, který se v termínu 8. - 9. září uskuteční ve Vyškově.

žádný příspěvek celý článek »

Základní informace k Böttcher Rally Vyškov

28. července 2006 • 10:00

Jen něco málo přes měsíc zbývá do startu sedmého podniku českého rallysprintového šampionátu, Böttcher Rally Vyškov. Již dnes jsou k dispozici zvláštní ustanovení, časový harmonogram a přihlášky pro soudobé i historické automobily.

žádný příspěvek celý článek »

toplist