www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Tipcars Pražský Rallysprint

Jiří Volf2 – Charitativní sbírka teamu „DÍTĚ“

foto

24. listopadu 2008 • 11:00

Vážení příznivci rallye, partneři a fanoušci teamu. Jak jsme již avizovali v minulé tiskové zprávě, rozhodli jsme se paralelně k Pražskému rallysprintu uskutečnit charitativní záměr našeho teamu, tj. sbírku „DÍTĚ“ na konkrétní námi zvolený projekt s tímto tématem.

žádný příspěvek celý článek »

Tomasz Kuchar na Pražském rallysprintu nepojede

foto

21. listopadu 2008 • 08:00

Po Karlu Trojanovi přichází Pražský rallysprint v krátkém časovém sledu o další uvažovanou hvězdu. Soutěže se nakonec nezúčastní polský jezdec Tomasz Kuchar, který v letošní sezóně přesedl z produkčního Subaru do Peugeotu 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

XIV. Tipcars Pražský Rallysprint s Krestou i Pechem, Peták s 307 WRC

foto

19. listopadu 2008 • 22:30

Blížící se XIV. TIPCARS PRAŽSKÝ RALLYSPRINT již zná jména posádek, které se mají zájem určitě zúčastnit. A zájem je tradičně veliký. Chybět nebudou dvě největší hvězdy tuzemského šampionátu v rallye, které ve většině letošních mistrovských soutěží sváděly velmi vyrovnané souboje o sekundy, či jejich desetiny. Tedy Roman Kresta a Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta se po Setkání mistrů zúčastní i Pražského rallysprintu

foto

10. listopadu 2008 • 03:00

Pro Romana Krestu skončilo dnešní Setkání mistrů nečekaně rychle. Letošní mezinárodní šampión České republiky nepostoupil ze základního kola jízd, když v jedné z rozjížděk v hluboké kaluži na šotolinové části trati vyjel mimo ideální stopu. Pilot Charouz Racing Systemu si z toho ale těžkou hlavu nedělá. Tradiční akce v Sosnové u České Lípy je totiž volným podnikem. Svým fanouškům se Roman představí letos ještě jednou, 6. prosince v Pražském rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

XIV. Tipcars Pražský Rallysprint v pátek i v sobotu

foto

10. listopadu 2008 • 01:00

Tradiční již XIV. TIPCARS PRAŽSKÝ RALLYSPRINT se pojede za necelý měsíc. Nejzásadnější změnou bude nově zařazená páteční etapa, takže akce bude poprvé dvoudenní. I když na pátek bude připravena jediná erzeta. Bude ovšem stát za to.

žádný příspěvek celý článek »

Mapy a časový harmonogram Pražského rallysprintu

foto

6. listopadu 2008 • 08:00

Přesně měsíc zbývá do startu závěrečného podniku na české soutěžácké scéně, Pražského rallysprintu. Oproti předchozím letům doznává program letošního ročníku zásadnějších změn, jak ostatně můžete zjistit s přiloženého časového harmonogramu i map.

žádný příspěvek celý článek »

Praha 2008 se hlásí, start již za měsíc

foto

6. listopadu 2008 • 06:00

Tradiční již XIV. TIPCARS PRAŽSKÝ RALLYSPRINT se hlásí, když do jeho startu zbývá zhruba měsíc. Proti minulosti však dochází k řadě změn. Také letos pořadatelé očekávají skvělou účast nejlepších českých jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

toplist