www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rali de Portugal (PCWRC+JWRC)

Andreas Mikkelsen v Portugalsku s Fabií S2000?

foto

26. února 2009 • 15:45

Andreas Mikkelsen se představil na úvodním podniku mistrovství světa produkčních vozů se Subaru Impreza STI a zajížděl časy na samotné špičce své kategorie, výlet mimo trať a posléze dvojitý defekt definitivně ukončil jeho naděje. Jeho dalším startem by měla být Rally Portugal, kde by se mohl objevit za volantem Škody Fabie S2000.

příspěvků: 17 celý článek »

Grönholm se vrací do MS - v Portugalsku s Imprezou WRC

foto

23. února 2009 • 17:35

Portugalský autoklub ACP dnes prohlásil, že se na dubnové Rally de Portugal odehraje comeback dvojnásobného mistra světa Marcuse Grönholma na tratě mistrovství světa. Odstartovat by měl s nejnovější specifikací Subaru Impreza WRC S14, o servis vozu se má postarat někdejší provozovatel továrního týmu Subaru, britská společnost Prodrive.

příspěvků: 9 celý článek »

Gigi Galli stále shání peníze na WRC

foto

4. února 2009 • 16:30

Italský pilot Gigi Galli má v posledních letech problémy s naplněním svého rozpočtu, přesto se mu zatím vždy podařilo sezónu nějak zachránit. V obdobném duchu se vede jednání i pro nadcházející sezónu.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Portugal se možná neuskuteční

foto

22. prosince 2008 • 20:20

Portugalská rally byla dlouhá léta v kalendáři mistrovství světa, po velkých problémech s diváky byla ze šampionátu na začátku tisíciletí vyřazena. Její návrat v roce 2009 do nejvyšších pater automobilových soutěží je nyní ohrožen ekonomickými důvody.

žádný příspěvek celý článek »

toplist