www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Nová Impreza byla rychlá, v jednu chvíli až příliš

foto

20. dubna 2009 • 01:00

Druhá soutěž nového hatchbacku Subaru Impreza WRX STI v Mezinárodním mistrovství České republiky se vyvíjela o poznání lépe než premiéra. Vojtěch Štajf a Jiří Černoch bojovali hned od úvodního testu o nejčelnější pozice, osudová chybička na jednom rychlém horizontu však nedlouho před koncem sobotní etapy zhatila naděje na dobrý výsledek této posádky Subaru Czech Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava: Ohlasy po RZ 15 (MP3)

foto

19. dubna 2009 • 19:30

Závěrečné ohlasy z letošního druhého podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích shrnují především dojmy jednotlivých posádek z letošního 44. ročníku Mogul Šumava Rallye Klatovy. V cíli je zaznamenal náš redakční kolega Karel Špaček.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava: Ohlasy po RZ 13 (MP3)

foto

19. dubna 2009 • 13:40

V relativnějším klidu v porovnání se včerejškem se odehrával úvod závěrečného dne letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy. Roman Kresta si po třinácti odjetých zkouškách udržoval své vedení, za ním sváděli zajímavý souboj o druhé místo Václav Pech a Pavel Valoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta s Grossem ve vedení po první etapě MOGUL Šumava Rallye

foto

19. dubna 2009 • 09:00

Druhým podnikem 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy pokračuje o tomto víkendu letošní ročník Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally. Bezmála 151 měřených kilometrů rozdělených do 10 rychlostních zkoušek měla na programu první etapa v okolí Vimperka.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava: Ohlasy po RZ 10 (MP3)

foto

18. dubna 2009 • 19:20

Po prvním dni druhého podniku letošního seriálu Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally figuruje na čele průběžné neoficiální klasifikace Roman Kresta na Peugeotu 207 S2000 před Václavem Pechem a Pavlem Valouškem (oba na Mitsubishi Lancer Evo 9).

žádný příspěvek celý článek »

Šumava: Ohlasy po RZ 7 (MP3)

foto

18. dubna 2009 • 16:55

Závěr třetí sekce letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy zdramatizoval dosavadní vývoj situace na čele průběžného pořadí. Vedoucí Roman Kresta dostal na RZ 7 defekt, takže se na něj dotáhl nejen Václav Pech, ale i Pavel Valoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava: Ohlasy po RZ 4 (MP3)

foto

18. dubna 2009 • 14:10

Letošní Mogul Šumava Rallye zatím po prvních čtyřech odjetých rychlostních testech opanoval Roman Kresta na Peugeotu 207 S2000. Jeho největší rival Václav Pech na Mitsubishi Lancer Evo 9 se dnes dopoledne trápil kvůli spojkové hydraulice.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě Karel Trojan s Marcelou Dolečkovou

foto

17. dubna 2009 • 12:15

Vzhledem k dlouhodobé absenci Petra Říháka se Karel Trojan poohlíží po volných spolujezdcích a pro Rallye Šumava se tak na horké sedadlo posadí Marcela Dolečková.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfovi při testování pomohl i kropící vůz

foto

17. dubna 2009 • 09:00

“Rosničkáři“ předpovídají pro nadcházející víkend proměnlivé počasí, i druhá soutěž Mezinárodního mistrovství české republiky v rally se tak alespoň částečně může jet na mokrých površích. Nový vůz Subaru Impreza WRX STI v barvách Subaru Czech rally team s posádkou Vojtěch Štajf – Jiří Černoch by už na tyto podmínky měl být dobře připraven.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pecha jun. čeká domácí soutěž

foto

17. dubna 2009 • 07:00

Šumava Rallye Klatovy bude druhou soutěží Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Pro posádku EuroOil-Čepro teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel jde bez nadsázky o domácí soutěž, protože jak známo oba pochází z Plzně a právě Rallye Šumava již druhým rokem zavítá přímo do západočeské metropole.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Achs před domácí Šumavou

foto

17. dubna 2009 • 04:00

Po předčasně ukončené úvodní soutěži Cetelem Valašská rally se posádka Robert Achs – Filip Langer chystá na 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy. Druhý podnik MMČR se uskuteční již o tomto víkendu na západu Čech, celý tým se na takřka domácí soutěž moc těší.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta bude na Šumavě obhajovat loňské prvenství

foto

16. dubna 2009 • 11:20

Druhým podnikem v seriálu letošního ročníku Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally, bude již o nadcházejícím víkendu 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy, která se podobně jako v loňském roce odehraje na tratích procházejících Vimperskem a Plzeňskem. Na startu soutěže nebude chybět ani posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross, která na dveřích svého vozu poveze startovní číslo 1.

žádný příspěvek celý článek »

Startuje 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy a 18. Historic Vltava Rallye

foto

16. dubna 2009 • 11:10

Letošní ročník nejstarší české automobilové soutěže, Mogul Šumava Rallye Klatovy, nese pořadové číslo 44. Tolika ročníky a takovou tradicí se žádná česká automobilová soutěž nemůže pochlubit. Na trati si to mezi letos sebou rozdají posádky o body do zřejmě velmi vyrovnaného Mezinárodního mistrovství ČR a podruhé letos dojde i ke spojení s Historic Vltava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Pirelli Cup pokračuje závodem na Šumavě

foto

16. dubna 2009 • 11:05

Druhým závodem Poháru Pirelli 2009 v rámci Mediasport MMČR v Rally bude o nadcházejícím víkendu klatovská soutěž pod názvem Mogul Šumava Rallye. Dobrou zprávou pro fanoušky rallysportu je i postupný nárůst startovního pole Poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěž pro diváky Rallye Šumava

foto

15. dubna 2009 • 14:30

Motoristický videoserver mediasport.cz ve spolupráci s weby Autosport a eWRC připravil pro diváky Rallye Šumava malé překvapení v podobě soutěže. Soutěž je dalším prvkem nové bezpečnostní akce, která nese název "4P".

žádný příspěvek celý článek »

toplist